Pesten párt keresek ma estére.Helyem van.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Mai várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!
Sziasztok.
Ma szívesen beszállnék párhoz, vagy kisebb buliba csatlakoznék 28 éves úrként. Budapest és vonzáskörzet. Nagy cici előny.
Ma szívesen beszállnék párhoz, vagy kisebb buliba csatlakoznék 28 éves úrként. Budapest és vonzáskörzet. Nagy cici előny.
Sziasztok!
Ma este szívesen csatlakoznék párhoz Kecskemét és Szeged környékén.
Privátban várom az üzeneteket!
Ma este szívesen csatlakoznék párhoz Kecskemét és Szeged környékén.
Privátban várom az üzeneteket!
Sziasztok! Van itt olyan pár vagy lány aki szívesen venné egy ápolt masszőr pasi társaságát a hétvégén!?
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Keresünk egy kifejezetten nagy intim mérettel rendelkező srácot, aki kizárólag a feleségem kényeztetésére beszállna hozzánk harmadiknak.
Privátban várjuk a jeletkezéseket
Privátban várjuk a jeletkezéseket
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Sziasztok! Szombaton estére keresünk kifejezetten izmos, amolyan gyúrós testalkatú, 178 cm-nél magasabb, 40 év körüli, jóképű, hetero, többes szexben tapasztalt, budapesti vagy környéki pasit harmadiknak.
Feltöltött faszú sportos 40-es srác vagyok, házaspárt keresek ahol a feleséget használhatnám, a férj jelenlétében vagy tudtàval...
Holnapi nap pénteken d'un v kora este hölgyet v párt fogadnek. Igényes 13 kerületi lakásban. Ápolt 40 es magas jó megjelenésű férfi vagyok vastagabb merettel. Privátban várom a válaszokat
Ma este találkoznék egy kedves,normális cuckold kedvelő párral.
40es ápolt,normális,káros szenvedélyektől mentes pasi vagyok. Dél- buda,Bp.
Teltebb nagycicis,hölgytagú párok előnyben.
Utazni tudok.
40es ápolt,normális,káros szenvedélyektől mentes pasi vagyok. Dél- buda,Bp.
Teltebb nagycicis,hölgytagú párok előnyben.
Utazni tudok.
Sziasztok!
Szombathely környékén keresek, pénteken 18h után.
Szombathely környékén keresek, pénteken 18h után.
Csütörtök, péntek, szombat, bármilyen időpontban párokat fogadnék a 13-kerületben

Dunaújváros és környékére keresek kikapcsolódási lehetőséget péntek délelőttre (08. 15.) csak heteró alapon...
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék, képeim videóim vannak feltöltve!
Elég sok mindenre nyitott vagyok, első sorban pest megyéből, a déli régióból keresek.
Képes vagyok többször elélvezni, képeim videóim vannak.
Illetve szóba jöhet biszex alapon pár is.
Ha van kedved beszélgessünk.
További szép napot!
Szívesen ismerkednék, képeim videóim vannak feltöltve!
Elég sok mindenre nyitott vagyok, első sorban pest megyéből, a déli régióból keresek.
Képes vagyok többször elélvezni, képeim videóim vannak.
Illetve szóba jöhet biszex alapon pár is.
Ha van kedved beszélgessünk.
További szép napot!
Sziasztok! Igényes, ápolt, intelligens 35 éves férfiként csatlakoznék
szintén igényes, csinos párhoz kizárólag hetero alapon a hölgy örömére. Utazni tudok!
szintén igényes, csinos párhoz kizárólag hetero alapon a hölgy örömére. Utazni tudok!
Igényes pasit keresünk HÁZIBARÁT szerepre
Csinos 150/55/24 szoke D -mell barátnőmmel
Helyünk van Nyiregyházán
Csinos 150/55/24 szoke D -mell barátnőmmel
Helyünk van Nyiregyházán
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...