Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Budapesten keresünk
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2023. 11. 10. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok , mára keresünk fiút kizárólag a lány örömére
Miskolcon párt fogadnék lakásomban
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Tattoo szalonos, izgalmas "szex-játékra", kereslek
Lennék 2 hölgy mellé 3. beszálló!!
Van bent zuhanyzó egy külön szobában és 65 m2 izgalmas lehetőség, kanapékkal, tattoo székekkel, recepcióval, stb...... Találkozhatunk előtte egy kávé / üditő melletti beszélgetésre.
És ha úgy alakul akár következő alkalommal tudunk találkozni a szalonban.
Keress / keressetek meg üzenetben!! wave

Lennék 2 hölgy mellé 3. beszálló!!

Van bent zuhanyzó egy külön szobában és 65 m2 izgalmas lehetőség, kanapékkal, tattoo székekkel, recepcióval, stb...... Találkozhatunk előtte egy kávé / üditő melletti beszélgetésre.
És ha úgy alakul akár következő alkalommal tudunk találkozni a szalonban.
Keress / keressetek meg üzenetben!! wave
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Ma este kilátogatunk párommal az etyeki tóhoz,várunk párt,vagy nagyobb farokkal rendelkező 2-3 pasit,akik jól ráspriccelnek a párom gyönyörű popsijára,puncijára miközben dugom! Borotváltság,fénykép alap! Ezek nélküli megkeresésre,nem reagálunk! Köszi,szép napot.
Győr?
Sziasztok. Szabolcs megyében és környékén ha valaki el van kedve ismerkedni egy 29 éves egyedülálló sráccal az írjon
szívesen ismerkedem és beszélgetek.

Sziasztok!Szombaton pár aki ismerkedne Egerszalókon a salirisben?
Sziasztok.
Párt , lányt keresek Péntek (11.hó 09) estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek Péntek (11.hó 09) estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Budapesten párhoz csatlakoznék vagy kukkolnám őket!
Viber van, írjatok bátran!
Viber van, írjatok bátran!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék házibarátként! Barátnőd / feleséged kényeztetném rendszeresen, jelenlétedben vagy csak kettesben.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Kaposvárról pár akihez lehet menni?
Csongrád megyéből keresek párt hosszabb és rendszeres találkákhoz.
Sportos, maximálisan ápolt, megbízható hapsi vagyok.
Privit várok.
Sportos, maximálisan ápolt, megbízható hapsi vagyok.
Privit várok.
Budapesten 13-ban párokat fogadnék. Akár Kukkolásra is csak

Pesten fogadnék párt ma este otthonomban.
Sziasztok!
Budapesten szállást biztosítok 2 főre, pároknak egy éjszakára a négy csillagos budapesti Grand Hotel Savoyban. Amennyiben az első 2 órát közösen és egymás örömére töltjük el, akkor az éjszaka hátralévő része a tiétek, a szállás költségét pedig én állom. Ha valakit érdekel akkor írjon rám privátban. Fotót majd szeretnék kérni rólatok.
Budapesten szállást biztosítok 2 főre, pároknak egy éjszakára a négy csillagos budapesti Grand Hotel Savoyban. Amennyiben az első 2 órát közösen és egymás örömére töltjük el, akkor az éjszaka hátralévő része a tiétek, a szállás költségét pedig én állom. Ha valakit érdekel akkor írjon rám privátban. Fotót majd szeretnék kérni rólatok.