sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte kényeztetnék a párját? Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délután!
M4es vonalán!
Párhoz csatlakoznék ma délután!
M4es vonalán!
Sziasztok! Házaspárként keresünk ápolt diszkrét, átlagos/kisebb mérettel rendelkező férfit a közelből. E-mailben várjuk a jelentkezéseket, fényképpel. Elérhetőségünk az adatlapon. Szép napot mindenkinek!
Veszprémben keresünk ma estére potens ápolt férfit aki csatlakozna 50-es párhoz.
Köszönöm Nika!
(Ez egy válasz Nika988 üzenetére (2023. 11. 08. szerda 00:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 08. szerda 00:36

sziasztok!
Péntek délutáni gang bang partira keresünk pasikat , párokat. Helyszín Komárom- Győr között. Jelentkezők közül csak azoknak tudunk válaszolni aki privát levélben viber számot ad és minimum egy fotója van feltöltve a reglapjára. Mivel nekünk több látható fotónk is van , így többet senkinek nem küldünk, senkivel nem cserélgetünk! Hölgytagunk kezeli a telefon, szervezi a partit!
Péntek délutáni gang bang partira keresünk pasikat , párokat. Helyszín Komárom- Győr között. Jelentkezők közül csak azoknak tudunk válaszolni aki privát levélben viber számot ad és minimum egy fotója van feltöltve a reglapjára. Mivel nekünk több látható fotónk is van , így többet senkinek nem küldünk, senkivel nem cserélgetünk! Hölgytagunk kezeli a telefon, szervezi a partit!
Írtam privátba...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 11. szombat 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 23:34
Törölt felhasználó (4714647)

Ffi Budapest?
Ffi Budapest?
Párhoz lányokhoz beszállnék harmadiknak! Fejér megyei vagyok!
Sziasztok!Hölgyet vagy Párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma éjszaka!Csak kukkolás is érdekel!!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről! Írjátok privát üzenetet!!
sziasztok párokhoz csatlakoznék 3adiknak hetero alapon akik minden jóba benne lennének akár a textilmentes fürdők szaunák Zala Vas Somogy Veszprém megyéből privibe vagy levélbe lehet írni
Ma estére heteró férfi beszállót keresünk,pécs és környéke.
45éves, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Akár hosszú távon! Győr
Továbbra is aktuális…
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 11. 11. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 11:32

Sziasztok! Párral kalandoznék ma este a hölgy örömére..Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Pásztó.
Sziasztok,
Budapesten párhoz csatlakoznék vagy kukkolnám őket! Szeretek úgy puncit nyalni, ha közben dugják!
Viber van, írjatok bátran!
Budapesten párhoz csatlakoznék vagy kukkolnám őket! Szeretek úgy puncit nyalni, ha közben dugják!
Viber van, írjatok bátran!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Szex, barátság, akár kapcsolat is szóba jöhet. Érdekel a kettes-hármas-csoportos hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Kaposvárról kanos pasiként keresek hárnasra nyitott párt! Hely kell. Privi
Sziasztok!
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 41éves Férfi Bp. és környéke
Párral ismerkednék..Én Bpesti átlagos,szolid heteró 41éves Férfi Bp. és környéke
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!