Sziasztok.
Ma este volna hölgy, vagy pár aki, akik egy diszkrét negyvenes pasi társaságát keresnék. Pest megy, és 100 km körzete. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Helyem is lenne Szalkszentmártonba.
Ma este volna hölgy, vagy pár aki, akik egy diszkrét negyvenes pasi társaságát keresnék. Pest megy, és 100 km körzete. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Helyem is lenne Szalkszentmártonba.
nagyobb mérettel keresek.
Sziasztok!
Ma napközben Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely, kocsi van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Ma napközben Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely, kocsi van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Győr.
Sziasztok!!!.Ismerkednénk nagyobb intim méretú sráccal,szombat estére az sem baj ha sokáig birja a szexet,és akár többször is egymás után,,,,,Hely kell!!!! (Nem 100Km-re)
Siófokon ismerkednék , benne vagyok mindenben
sziasztok, hölgy, pár Győr vagy környékéről a hétvége folyamán, hetero alapon? hely ha szükséges lenne

Sziasztok!Hölgy vagy pár akit férfit keres még ma éjszaka??Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!!Privát üzeneteket várok!!!
Sziasztok. Komolyan ismerkedni szándékozó Párral szeretnék ismerkedni!
Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék!
A hely megoldható! Több infó az adatlaponon!
Szép estét!
A hely megoldható! Több infó az adatlaponon!
Szép estét!
Sziasztok!
Szívesen fogadnék mostanában kedves párt II. kerületi lakásomban minden jóra.
Üdv
Vidka
Szívesen fogadnék mostanában kedves párt II. kerületi lakásomban minden jóra.

Üdv
Vidka
Sziasztok! Bi párt keresek. Helyem van Budapesten.
Akár most hétvégén is szívesen fogadnék párt egy szexi hancúrozásra.
Ja... és bocsi, de pasival kettesben nem...!!!
Akár most hétvégén is szívesen fogadnék párt egy szexi hancúrozásra.
Ja... és bocsi, de pasival kettesben nem...!!!
Hi sexy ladies and couples. If you want to get freaky and enjoy a night of passion with a black guy on vacation in Budapest send me a private message. I'm 29 years old, from Africa. I have a place to host you and we will have a great time. Hit me up.
Sziasztok! Feleséget, barátnőt kényeztetnék párjával, vagy előtte. Ma este! Utazni tudok…
Szép napot,
Párokat kukkolnék/csatlakoznék hozzájuk Budapesten a hétvégén! Viberem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
Párokat kukkolnék/csatlakoznék hozzájuk Budapesten a hétvégén! Viberem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
Sziasztok! Ma este szívesen csatlakoznèk párhoz Bp és környèkèn!

Sziasztok! Békéscsabai pár társaságát keresem ...negyvenes sportos férfi vagyok...üdv
Sziasztok!
Budapesti pár társaságát keresem ma estére, ahol a hölgyet a férjével közösen kényeztethetnénk. Ápolt, intelligens, maximálisan diszkrét, fiatalos és potens pasi vagyok, hozzátok látogatni és fogadni is tudnálak titeket, ha szeretnétek egy izgalmas estét csak keressetek üzenetben
Budapesti pár társaságát keresem ma estére, ahol a hölgyet a férjével közösen kényeztethetnénk. Ápolt, intelligens, maximálisan diszkrét, fiatalos és potens pasi vagyok, hozzátok látogatni és fogadni is tudnálak titeket, ha szeretnétek egy izgalmas estét csak keressetek üzenetben

Sziasztok!
Szombat kora délután párhoz csatlakoznék hölgy örömére Nyíregyházán.
Szombat kora délután párhoz csatlakoznék hölgy örömére Nyíregyházán.

Törölt felhasználó (4725040)

Komoly inteligens nagyfarku pasi keres Cuckoldra párt,ahol a férj,partner előtt dugom a feleséget,baratnőt... Imádom ha azt látom hogy a másik élvezi,nekem ettől áll fel csak igazán... illetve találkoznék komoly páral ,aki mindent szeret és tud is élvezni...minőségi szexet adok... megkapod amire rég vágyotok!