Sziasztok,
Ma este szivesen talalkoznek, lannyal parral. 37eves sportos, igenyes srac vagyok.
Tudok fogadni es utazni is.
Chris
Ma este szivesen talalkoznek, lannyal parral. 37eves sportos, igenyes srac vagyok.
Tudok fogadni es utazni is.
Chris
Sziasztok. Most megyünk rendes moziba. Valaki esetleg aki bevállalós valami lightos kaland?
Sziasztok. Ma párt fogadnák lakásomba.
Sziasztok.3masra keresek párt.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok.
Most és este is tudok talizni.
Fiatal.nagy intimű.3ban tapasztalt.
Érden van helyem, utazni is tudok.
Priviben irjatok.
Budapesti helyemen ma este párral szexelnék, lazulnék. Ha szívesen csatlakoznátok, keressetek bizalommal!
Kaposvárról keres valaki pasit szexre? Hely kell!
Sziasztok,alkalmi de rendszeres házaspár ismeretséget keresem minden jóra adatlapom szerint!
Hello,
Párokat kukkolnék/csatlakoznék hozzájuk Budapesten a hétvégén! Viberem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
Párokat kukkolnék/csatlakoznék hozzájuk Budapesten a hétvégén! Viberem van, utazni tudok!
Írjatok bátran!
Zala -Vas megyei Hölgyek, Párok társaságát keresem, egyáltalán vannak itt olyan párok akik komolyan is gondolják?
Sziasztok. Hajdú-Bihari biszex férfitagú párral ismerkednék minden jóra. Első alkalom lenne.
Sziasztok! Nagyobb mérettel rendelkező, 22-29 közötti, ápolt fiút keresünk állandó barátságra!
szia kettesben szívesen lennék egy estére a feleséged partnere
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 09. szombat 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 10:26
Törölt felhasználó (4662582)

Sziasztok! Dec.15-tol 18.-ig Budapesten leszünk az Aquaworld be ! És a feleségem örömére keresnek egy nagyobb intimmel rendelkező játszótársat! smile akár kettesben is ..!
Sziasztok! Dec.15-tol 18.-ig Budapesten leszünk az Aquaworld be ! És a feleségem örömére keresnek egy nagyobb intimmel rendelkező játszótársat! smile akár kettesben is ..!
Helló Miskolcon várom párok megkeresését? Lakásomban tali. Érezzük jól egymást
Sziasztok.
Ma este volna hölgy, vagy pár aki, akik egy diszkrét negyvenes pasi társaságát keresnék. Pest megy, és 100 km körzete. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Helyem is lenne Szalkszentmártonba.
Ma este volna hölgy, vagy pár aki, akik egy diszkrét negyvenes pasi társaságát keresnék. Pest megy, és 100 km körzete. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Helyem is lenne Szalkszentmártonba.
nagyobb mérettel keresek.
Sziasztok!
Ma napközben Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely, kocsi van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Ma napközben Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely, kocsi van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Győr.
Sziasztok!!!.Ismerkednénk nagyobb intim méretú sráccal,szombat estére az sem baj ha sokáig birja a szexet,és akár többször is egymás után,,,,,Hely kell!!!! (Nem 100Km-re)
Siófokon ismerkednék , benne vagyok mindenben