Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Ezt most láttam, másik este lehet alkalmas még?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 02. péntek 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 02. péntek 23:04
Törölt felhasználó (4710757)

Helloka
Holnapi napra (02.03.) az esti órákban potens férfit szívesen várunk
Holnapi napra (02.03.) az esti órákban potens férfit szívesen várunk
Ismerkedhetünk. Én pedig párhoz csatlakoznék.
(Ez egy válasz Milfvadász27 üzenetére (2024. 02. 02. péntek 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Az furcsa, hogy az meg sem fordul a fejedben, hogy egyszerűen csak nem válaszolnak azoknak, akik nem érdekesek a számukra? Nem kell ezt túl magyaráznia senkinek, eleg csak egy rövid válasz, hogy " köszönjük nem" már is korrektebb!
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 02. 03. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 03. szombat 22:57

Figyi, az előbb írtam két lehetséges okot, de azt teljesen elképzelhetetlennek tartod, hogy ránéztek az adatlapodra és már arra nemet mondtak? Teljesen mindegy is, hogy miért, de ez olyan elképzelhetlen számodra? Rendben, legyen igazad...

Rendben nem vitatkozok !Leszarlak .
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 02. 03. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 03. szombat 22:57

Figyi, az előbb írtam két lehetséges okot, de azt teljesen elképzelhetetlennek tartod, hogy ránéztek az adatlapodra és már arra nemet mondtak? Teljesen mindegy is, hogy miért, de ez olyan elképzelhetlen számodra? Rendben, legyen igazad...

(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2024. 02. 03. szombat 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 03. szombat 22:53

Igen
Hogy keressem magamba a hibát ha nem is komunikálnak ?De nem vitatkozok vannak nagyon k emberek !

De hogy segítsek neked - bár a fejükkel nem tudok gondolkodni - valószínűleg nem segít a helyzeteden az életkorod és a köztetek lévő elvileg 36, gyakorlatilag 53 km távolság, bár mindkettő határeset.
Igen
Hogy keressem magamba a hibát ha nem is komunikálnak ?De nem vitatkozok vannak nagyon k emberek !
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 02. 03. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 03. szombat 22:50

Ez esetben viszont a hibát magadban keresd, mert azt 100 % biztosra veheted, hogy a páros valós

Ez esetben viszont a hibát magadban keresd, mert azt 100 % biztosra veheted, hogy a páros valós
(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2024. 02. 03. szombat 22:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 03. szombat 22:48

Okostojás én is tudok olvasni adtam elérhetőséget !
Okostojás én is tudok olvasni adtam elérhetőséget !
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 02. 03. szombat 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 03. szombat 22:43

Mondjuk azt világosan leírta, hogy írj elérhetőséget a korlátozás miatt (gondolom a napi 15 elküldhető levelet merítette ki), szóval választ itt ne várj.
Mondjuk azt világosan leírta, hogy írj elérhetőséget a korlátozás miatt (gondolom a napi 15 elküldhető levelet merítette ki), szóval választ itt ne várj.
(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2024. 02. 03. szombat 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyekkel vagy pàrokkal ismerkednék. pápán
Na ja válaszra se méltat !
(Ez egy válasz Peesta üzenetére (2024. 02. 03. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 03. szombat 22:06

Leszűkítetted Pest megyére, és kinek mi a nagy, de ezek szerint nincs éppen itt olyan...
Heves megyében pár vagy hölgy, akihez csatlakozhatnék?
Leszűkítetted Pest megyére, és kinek mi a nagy, de ezek szerint nincs éppen itt olyan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 02. 03. szombat 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 03. szombat 21:57
Törölt felhasználó (4716735)

Nincs egy kanos férfi sem akinek nagyobb mérete van és szivesen kényeztetné velem a páromat?
Csak pestmegye! Elérhetőséget kérünk üzenetbe a korlátozás miatt!
Nincs egy kanos férfi sem akinek nagyobb mérete van és szivesen kényeztetné velem a páromat?
Sziasztok keresünk nagy farku pasit csak pestmegye!
Ma estére max 40 éves korig ! Creampie dupla punci dugás.
Elérhetőséget kérünk az üzenetbe a korlátozás miatt
Ma estére max 40 éves korig ! Creampie dupla punci dugás.
Elérhetőséget kérünk az üzenetbe a korlátozás miatt

Sziasztok Pest megyében párokkal ismerkednék privi .
Sziasztok!
Budapesten ma este párokhoz csatlakoznék!
Utazni tudok, Viber van!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
Budapesten ma este párokhoz csatlakoznék!
Utazni tudok, Viber van!
Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!