Csütörtök napközben párhoz csatlakoznék Heves Nógrád Pest megye
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak hasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok!
Úgy szeretnék puncit nyalni, hogy közben dugják! Fucklicking.
Budapest, Viber van, utazni tudok. Írjatok bátran!
Úgy szeretnék puncit nyalni, hogy közben dugják! Fucklicking.
Budapest, Viber van, utazni tudok. Írjatok bátran!
Ma napközben
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla smile cuckold jelleggel is...
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla smile cuckold jelleggel is...
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Sziasztok,
Február 29.-re csütörtök ( lesz majd még máskor is) este 20:00-2:00-ig szervezünk egy kb 30-40 fős pasi többletes bulit, 1 nőre max 3 férfi arányban. Intelligens és jól szituált max 50 éves korban járó szóló férfiakat fogadunk, de csakis előtte videós beszélgetés alapján , mert szűrt baráti társaságban tartjuk. Üdv Merci és Peti
Sziasztok! Hölgyhöz , párhoz csatlakoznék hetero alapon!
Diszkrét párt keresek hármas szexhez.
Sziasztok
Ma pár aki rosszalkodna!!!
Ma pár aki rosszalkodna!!!
Sziasztok! 11 kerben a kondorosi úto van lakásom, ahol szívesen fogadok hölgyeket kényesztetni, maszírozni vagy párokat kukkolva nézni vagy ha gondoljátok a 17cm vastag farkammal szívesen besegítek

Sziasztok!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék az adatlapon megadottak alapján!
Hétfő, kedd, szerdára keresek igényes, diszkrét lányt, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én épolt, sportos, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!
GYÖNGYÖS - BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE. Tudok menni.
GYÖNGYÖS - BUDAPEST VONAL ÉS KÖRNYÉKE. Tudok menni.
Sziasztok. hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne illetve szimpátia esetén találkozna velem Eger illetve környékén?

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Hétfőn, és kedden Gyulán pihenünk. Szimpatikus, kedves pasi aki szeret masszírozni meglátogathatna minket. Szeretjük az izgalmas kalandokat.
Hölgy elött masztiznék Budapest és környékén autóban!
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott parok? Vállalok masszírozást is yóni és lingam erotikus stílusban ! Pest és pestmegyében gondolkodok....
Szép Estét! Budapest és környékén szívesen kalandoznék egy párral! Csak kukkolás is érdekel, de szívesen használnám a nyelvem