Sziasztok!
Kukkolásra keresünk igényes férfit aki nézne minket együttlét közbe, szimpátia alapján minimális simogatás és orál működőképes lehet. Aki a legjobb opciót ajánlja és belefér az kritériumokba azt fogjuk választani!
Rengetegen irtatok az előző beírásunk után, sikerült is egy találkozót leszervezni, az ajánlata az uriembernek jó volt, és bár az igért dolgok megegyeztek, sajnos a kémia nem alakult ki, ezért ismét keresünk.
Kérlek írjátok le adataitokat, megfeleltek e a kritériumoknak és hogy mi az amiért titeket válasszunk, adjatok visszautasíthatatlan ajánlatot
Kritériumok:
Maximum 50 éves korig
Sportos vagy átlagos, semmikép sem túlsúlyos
Igényes
Autóval rendelkező
Diszkrét
Kukkolásra keresünk igényes férfit aki nézne minket együttlét közbe, szimpátia alapján minimális simogatás és orál működőképes lehet. Aki a legjobb opciót ajánlja és belefér az kritériumokba azt fogjuk választani!
Rengetegen irtatok az előző beírásunk után, sikerült is egy találkozót leszervezni, az ajánlata az uriembernek jó volt, és bár az igért dolgok megegyeztek, sajnos a kémia nem alakult ki, ezért ismét keresünk.
Kérlek írjátok le adataitokat, megfeleltek e a kritériumoknak és hogy mi az amiért titeket válasszunk, adjatok visszautasíthatatlan ajánlatot

Kritériumok:
Maximum 50 éves korig
Sportos vagy átlagos, semmikép sem túlsúlyos
Igényes
Autóval rendelkező
Diszkrét
Sziasztok! A hétvégén várom kedves hölgyek, és párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Közös szimpátia esetén várlak szeretettel! Várom leveled!

sziasztok ma este ra ero pár van eitt ahol a ferjet izgatna ha megdugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Ma szívesen találkoznék párral, nővel!

Sziasztok!
Magas, jóképű, sportos pasi vagyok, nagy mérettel. Szívesen csatlakozom párokhoz ma este.
Irjatok üzenetet, válaszolok.
Peti
Magas, jóképű, sportos pasi vagyok, nagy mérettel. Szívesen csatlakozom párokhoz ma este.
Peti
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
30-38 év közötti jól szituált, sportos testalkatú,sötét hajú nagyobb mérettel rendelkező srácokat keresük gang bangra kizárólag heteró alapon. Csak akkor jelentkezz ha van vibered és mersz is kamerán beszélni. Álmodozók kíméljenek. Jelentkezni privát üzenetben. Először egész alakos fotót kérünk, szimpátia esetén kamerán egyeztetünk.
Kedd,szerda,csütörtök vagy péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
További részletek az adatlapomon!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
További részletek az adatlapomon!
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
nőt párt keresek baranyában lehetőleg
sziasztok párt keresek ausztriában
Sziasztok!
Peti
Peti
Sziasztok!
Továbbra is keressük partnerünket ma estére..
Várjuk privát üzenetedet!
Továbbra is keressük partnerünket ma estére..
Várjuk privát üzenetedet!
helló
feleség barátnő hölgy extra meglepetése lennék akár most hétvégén is
feleség barátnő hölgy extra meglepetése lennék akár most hétvégén is
Én szívesen masszíroználak, ha gondolod írj nekem...
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 04. 05. péntek 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hétvége folyamán párhoz csatlakoznék a hölgy örömére…Eger-Gödöllő- Pásztó- Hatvan- Gyöngyös-Jászberény vonalon..
Ma este hellyel rendelkező két pasit keresek. Csak masszásra.
Budapesten párhoz csatlakoznék ma este, normális párt keresek jó szexre
Hello,
Ma este Budapesten kalandoznék! Párokat szívesen kukkolnék, műpuncit dugnék!
Írjatok bátran! Viber van, utazni tudok!
Ma este Budapesten kalandoznék! Párokat szívesen kukkolnék, műpuncit dugnék!
Írjatok bátran! Viber van, utazni tudok!