Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Vicc vicc! Itt az emberek ( a profilok 80% mind kamu) ir üzenetet hogy küldj magadról képet,erre jön a válasz ja bocs nem jössz be a barátnőmnek,jajj bocs nem jössz be a feleségemnek stb! Vicc!!! Még esélyt sem ad hogy élőbe találkozzunk,már kép alapján elítél! Lát egy képet,és már egyszerre eldönti hogy bizony nem! Mi alapján mégis? Vagy miért?? Nevetségesek vagytok emberek komolyan! Undorító!!!! Gondolkodjatok el! kinek nem inge.... UI: A negativ kommentek meg nem érdekelnek!!!
Sziasztok!
Budapesten ,heteró alapon pár, hölgy játszótársa lennék !
Dugasd a nődet egy igazán nagy farkú pasival ....
Budapesten ,heteró alapon pár, hölgy játszótársa lennék !
Dugasd a nődet egy igazán nagy farkú pasival ....
Sziasztok! Ma kora estétől, akár vasárnap egésznap, közös programmal is párnak kellemes társasága lennék, hetero alapon…Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Gödöllő-Pásztó vonalon.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Ma este szívesen kalandoznék párral vagy hölggyel, utazni fogadni tudok, ápolt többesben tapasztalt pasi vagyok.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek :pisi szex ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci nyalás, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party ,MMMF, MMFF, MMF, MF stb stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! Üdv …. / no homo !!!!…Házibarát is lehetek / kukkolás szex közben is érdekel /// Mindenki -mindenkivel szex is érdekel /
…..
…..
Sziasztok!
Győrből és környékéről ismerkednék! Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Győrből és környékéről ismerkednék! Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok.magas,sportos,agy méretű pasi,párral ismerkedne ma este Demjén termál tóbál.Szaunázás,fürdőzés,szex.
Sziasztok!
Kukkolásra keresünk igényes férfit aki nézne minket együttlét közbe, szimpátia alapján minimális simogatás és orál működőképes lehet. Aki a legjobb opciót ajánlja és belefér az kritériumokba azt fogjuk választani!
Rengetegen irtatok az előző beírásunk után, sikerült is egy találkozót leszervezni, az ajánlata az uriembernek jó volt, és bár az igért dolgok megegyeztek, sajnos a kémia nem alakult ki, ezért ismét keresünk.
Kérlek írjátok le adataitokat, megfeleltek e a kritériumoknak és hogy mi az amiért titeket válasszunk, adjatok visszautasíthatatlan ajánlatot
Kritériumok:
Maximum 50 éves korig
Sportos vagy átlagos, semmikép sem túlsúlyos
Igényes
Autóval rendelkező
Diszkrét
Kukkolásra keresünk igényes férfit aki nézne minket együttlét közbe, szimpátia alapján minimális simogatás és orál működőképes lehet. Aki a legjobb opciót ajánlja és belefér az kritériumokba azt fogjuk választani!
Rengetegen irtatok az előző beírásunk után, sikerült is egy találkozót leszervezni, az ajánlata az uriembernek jó volt, és bár az igért dolgok megegyeztek, sajnos a kémia nem alakult ki, ezért ismét keresünk.
Kérlek írjátok le adataitokat, megfeleltek e a kritériumoknak és hogy mi az amiért titeket válasszunk, adjatok visszautasíthatatlan ajánlatot

Kritériumok:
Maximum 50 éves korig
Sportos vagy átlagos, semmikép sem túlsúlyos
Igényes
Autóval rendelkező
Diszkrét
Sziasztok! A hétvégén várom kedves hölgyek, és párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Közös szimpátia esetén várlak szeretettel! Várom leveled!

sziasztok ma este ra ero pár van eitt ahol a ferjet izgatna ha megdugjak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.
Ma szívesen találkoznék párral, nővel!

Sziasztok!
Magas, jóképű, sportos pasi vagyok, nagy mérettel. Szívesen csatlakozom párokhoz ma este.
Irjatok üzenetet, válaszolok.
Peti
Magas, jóképű, sportos pasi vagyok, nagy mérettel. Szívesen csatlakozom párokhoz ma este.
Irjatok üzenetet, válaszolok.
Peti
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
30-38 év közötti jól szituált, sportos testalkatú,sötét hajú nagyobb mérettel rendelkező srácokat keresük gang bangra kizárólag heteró alapon. Csak akkor jelentkezz ha van vibered és mersz is kamerán beszélni. Álmodozók kíméljenek. Jelentkezni privát üzenetben. Először egész alakos fotót kérünk, szimpátia esetén kamerán egyeztetünk.
Kedd,szerda,csütörtök vagy péntek éjszakámat szívesen tölteném pár társaságában!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
További részletek az adatlapomon!
Hetero vagy akár bi pár is jelezhet a lényeg,hogy élvezetekkel teli éjszaka legyen!
További részletek az adatlapomon!
Ma este
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
nőt párt keresek baranyában lehetőleg