Megpróbálkoznék egy autós találkával a mai estén. Ismerkednék egy számomra megfelelő személlyel . Lehet egymást keressük talán nem , ez majd kiderül kis ismerkedés után de az mindenképpen szükséges. Előnybe részesítem a fiatalabb fiúkat de a személyes adatlapomon megtalálhatóak bővebb információk. Nem biztos , hogy egyből válaszolok ezért elnézést. Aki ellenben nem tartozik bele a keresett feltételekbe annak sajnos nem válaszolok.
Sziasztok!
Esztergom + 60km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal hármasban.
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 60km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal hármasban.
Diszkréció adott és elvárt.
Először nem jelent meg az üzenet, ezért ment ki 2x, bocsánatot szeretnék kérni tőled, hogy elkellett olvasnod ennyi betűt, gondolom fárasztó lehetett!
Véletlenül ment ki 2x, bocsánatot szeretnék kérni tőled, hogy elkellett olvasnod ennyi betűt, gondolom fárasztó lehetett!
Pedig akár mennyire nem tetszik, ha kép alapján valaki nem jön be, akkor minek bele kezdeni bármibe! Vannak olyanok akiknek a farkadról küldesz képet, az is elég, de ez az esetek elég kis százaléka. A nők java része, pláne, ha még igényes és ad magára, igen is megválogatja kivel áll szóba. A megnyilvánulasod alapján viszont szerintem aligha akad jelentkező aki akarna tőled bármit is!
Pedig akár mennyire nem tetszik, ha kép alapján valaki nem jön be, akkor minek bele kezdeni bármibe! Vannak olyanok akiknek a farkadról küldesz képet, az is elég, de ez az esetek elég kis százaléka. A nők java része, pláne, ha még igényes és ad magára, igen is megválogatja kivel áll szóba. A megnyilvánulasod alapján viszont szerintem aligha akad jelentkező aki akarna tőled bármit is!
(Ez egy válasz VasiBoy93 üzenetére (2024. 04. 06. szombat 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 06. szombat 13:10

Vicc vicc! Itt az emberek ( a profilok 80% mind kamu) ir üzenetet hogy küldj magadról képet,erre jön a válasz ja bocs nem jössz be a barátnőmnek,jajj bocs nem jössz be a feleségemnek stb! Vicc!!! Még esélyt sem ad hogy élőbe találkozzunk,már kép alapján elítél! Lát egy képet,és már egyszerre eldönti hogy bizony nem! Mi alapján mégis? Vagy miért?? Nevetségesek vagytok emberek komolyan! Undorító!!!! Gondolkodjatok el! kinek nem inge.... UI: A negativ kommentek meg nem érdekelnek!!!
Még mindig aktuális, a megadott régiókban ..
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2024. 04. 06. szombat 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 06. szombat 12:28

Sziasztok! Ma kora estétől, akár vasárnap egésznap, közös programmal is párnak kellemes társasága lennék, hetero alapon…Eger-Gyöngyös-Hatvan-Jászberény-Gödöllő-Pásztó vonalon.
Csak ott fennáll a lehetősége az ismerősbe botlásnak, illetve az nem egy túl komfortos hely véleményem szerint olyan helyen ismerkedni és együtt lenni ahol 5millió ember testnedve folyt. Nem mellesleg azok fix napokon fix időpontban vannak, nem spontán.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2024. 04. 06. szombat 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 06. szombat 16:39

Tipp: ha lementek egy szexklubba, akkor azonnal személyesen pályáztathatjátok a csávókat, egyben rögtön kiderül az is, hogy van-e kémia.
Rengeteg felesleges időt és energiát megspórolhattok így magatoknak és az interjúalanyoknak egyaránt
Rengeteg felesleges időt és energiát megspórolhattok így magatoknak és az interjúalanyoknak egyaránt

Tipp: ha lementek egy szexklubba, akkor azonnal személyesen pályáztathatjátok a csávókat, egyben rögtön kiderül az is, hogy van-e kémia.
(Ez egy válasz ViktorTailor üzenetére (2024. 04. 06. szombat 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 06. szombat 14:35

Sziasztok!
Újra írtam, és továbbra is keresünk!
Kukkolásra keresünk igényes férfit aki nézne minket együttlét közbe, szimpátia alapján minimális simogatás és orál működőképes lehet. A későbbiekben kialakult ismerettség és kémia után hármas is.
Aki a legjobb ajánljást adja és belefér a kritériumokba azt fogjuk választani!
Rengetegen irtatok az előző beírásunk után, sikerült is egy találkozót leszervezni, az ajánlása az uriembernek jó volt, és bár az igért dolgok, leírt paraméterek megegyeztek, sajnos a kémia nem alakult ki, ezért ismét keresünk.
Kérlek írjátok le adataitokat, megfeleltek e a kritériumoknak és hogy mi az amiért titeket válasszunk, adjatok visszautasíthatatlan ajánlatot.
Értsd: mi akarjunk veletek szexelni, élvezeteket és élményeket gyűjteni ne csak fordítva. Ha nem fog meg a bemutatkozásod, nem tudod jól kiajánlani magad, hiába írsz.
Képeket minden olyan személynek azonnal küldünk, illetve a találkozás elött egy videóhívást is kérnénk.
Viber ,vagy mégjobb lenne Telegrammon keresztül egyeztetni.
Kritériumok:
Maximum 50 éves korig
Sportos vagy átlagos, semmikép sem túlsúlyos
Igényes
Autóval rendelkező
Diszkrét
Kukkolásra keresünk igényes férfit aki nézne minket együttlét közbe, szimpátia alapján minimális simogatás és orál működőképes lehet. A későbbiekben kialakult ismerettség és kémia után hármas is.
Rengetegen irtatok az előző beírásunk után, sikerült is egy találkozót leszervezni, az ajánlása az uriembernek jó volt, és bár az igért dolgok, leírt paraméterek megegyeztek, sajnos a kémia nem alakult ki, ezért ismét keresünk.
Kérlek írjátok le adataitokat, megfeleltek e a kritériumoknak és hogy mi az amiért titeket válasszunk, adjatok visszautasíthatatlan ajánlatot.
Értsd: mi akarjunk veletek szexelni, élvezeteket és élményeket gyűjteni ne csak fordítva. Ha nem fog meg a bemutatkozásod, nem tudod jól kiajánlani magad, hiába írsz.
Képeket minden olyan személynek azonnal küldünk, illetve a találkozás elött egy videóhívást is kérnénk.
Kritériumok:
Maximum 50 éves korig
Igényes
Autóval rendelkező
Diszkrét
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Megdugnám a nejed a tudtoddal. Izgatna?
Sziasztok! Hétfőn este Komáromban leszek. Lesz helyem, de utazni is tudok. Igényes, diszkrét párral szívesen találkoznék. Minden izgalmas dologban a partneretek lennék kölcsönös szimpátia esetén. Csak olyanok írjanak, akik találkozni is mernek!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
Kritériumok:
Maximum 50 éves korig
Igényes
Autóval rendelkező
Diszkrét
Kritériumok:
Maximum 50 éves korig
Igényes
Autóval rendelkező
Diszkrét
Kecskeméten keresek olyan pasit aki 24-25 éves lehet hozzá menni párként a nő örömére (35).Ne dohányozz, ne legyél szakállas, legyen hangulat világítás és egy kis inni való a hölgynek. Tisztaság elvárt, szerénység elvárt. Nem ugrunk elsőnek a punciba hanem majd látjuk a simi közben hogy is alakul.Fotót küld ha érdekel egész alakost! A hölgy husis nagyobb cicik, szőke,szép arc!
Pécs és környékén valaki(k)?
Sajnos igazad van. Nagyon nehéz nem kamu, és azon belül is normális párt találni, ki lehet fogni, de elég ritka.
(Ez egy válasz VasiBoy93 üzenetére (2024. 04. 06. szombat 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Vicc vicc! Itt az emberek ( a profilok 80% mind kamu) ir üzenetet hogy küldj magadról képet,erre jön a válasz ja bocs nem jössz be a barátnőmnek,jajj bocs nem jössz be a feleségemnek stb! Vicc!!! Még esélyt sem ad hogy élőbe találkozzunk,már kép alapján elítél! Lát egy képet,és már egyszerre eldönti hogy bizony nem! Mi alapján mégis? Vagy miért?? Nevetségesek vagytok emberek komolyan! Undorító!!!! Gondolkodjatok el! kinek nem inge.... UI: A negativ kommentek meg nem érdekelnek!!!
Én 2 hete írtam egy pasinak akivel megdugattam volna a csajomat, de nem válaszolt! Na így járt!

Sportos, jóképű férfiként keresek ma estére párt hetero alapon Budapesten. Helyem van, de szívesen meg is látogatlak titeket. Privát üziben megbeszélhetünk minden egyebet
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!