Sziasztok! Péntek délutánra keresem hölgy társaságát vagy akár párhoz is csatlakozom! Jelentkezni privátban lehet!
Olyan férfit keresnénk akinek van tapasztalta és állandó baráti kapcsolatot szeretne valamint rengeteg spermája van ! Legyél nyitott és keres bátran ! Gyere és légy a barátunk !
szivesen fogadnálak benneteket
(Ez egy válasz Kaland8305 üzenetére (2024. 04. 17. szerda 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 17:15

Sziasztok hellyel rendelkező párt vagy pasit keresünk ma vagy holnap estére a közelben.
Sziasztok. párokhoz szivesen csatlakoznék. nagy méretem van. szabolcsiak elönybe.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek csütörtök (04.18.) estére.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
Szóval amit keresek:
-masszíroznék
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó. várom kedves párok lányok jelentkezését.
Sziasztok! Sportos, igényes és ápolt férfit keresnénk ma estére! Nagyobb vaskosabb méret előny!
18-45 évig!
Mi is 100% heterok vagyunk, csak akkor irj ha Te is!
Budapest! Megbízhatóság és diszkréció adott és el is várt!
18-45 évig!
Mi is 100% heterok vagyunk, csak akkor irj ha Te is!
Budapest! Megbízhatóság és diszkréció adott és el is várt!
Sziasztok Budapesti helyel rendelkező 30 körüli szingli pasit keresünk a hölgy örömre re .
Sziasztok hellyel rendelkező párt vagy pasit keresünk ma vagy holnap estére a közelben.
Ma este pasikkal párokkal kalandoznék Kecskemét vagy környékén, éjszaka is el érsz.Helyem van!
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon.
Pécs és környékén valakik?
Sziasztok!
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék a hölgy örömére hetero alapon Pécsen!
Ha kerestek férfit harmadiknak!
Kérdésekre szívesen válaszolok!
Képeim vannak fent!
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék a hölgy örömére hetero alapon Pécsen!
Ha kerestek férfit harmadiknak!
Kérdésekre szívesen válaszolok!
Képeim vannak fent!
Sziasztok.
Ma napközben vagy estére keresek egy hozzám huncut-masszázsra ellátogatni kívánó Hölgyet vagy párt,helyem van,Debrecen Ujkertben
Ma napközben vagy estére keresek egy hozzám huncut-masszázsra ellátogatni kívánó Hölgyet vagy párt,helyem van,Debrecen Ujkertben
Csepeli párhoz csatlakoznék
Sziasztok szívesen csatlakoznak
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 17. szerda 06:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 17. szerda 06:46
Törölt felhasználó (4294812)

Sziasztok Párt vagy Lányt keresek MA (04.16.) estére.
Szóval amit keresek:
-masszíroznék
Szóval amit keresek:
-masszíroznék
Helló! 2 férfit keresünk szexuális életünk szinesítésére. Barátokat osszeszokott pasikat várnánk a Balaton déli partján. Cél a holgynmaximalis kielégítése. Köszönjük a telefonszamos leveleteket
Péntek napközbére Egerben sexpartnert partnereket keresek! Privát levélben keres,keressetek! Puszi
Sziasztok. Párt,hölgyet keresek. Helyem van,de Ajka 50km-es körzetében utazni is tudok.