Sziasztok! Pàrt keresek, utazni is és fogadni is tudok.Akàr ma is. Elsösorban Bp.es környéke.
Sziasztok! Adatlapunknak megfelelően ismerkednénk

Ma estére keresünk az adatlapunk szerint pasit aki ért a masszázshoz, párosunk hölgytagja részére ! Tényleg csak aki ért a masszázshoz mert ha csak kamus vagy, akár álló farokkal is de el leszel küldve ! Csak privát üzit várunk, ne ide írj !
Sziasztok Bp-i hölgyet, párt keresek ma estére , lenne kedve, kedvetek ismerkedni ?
Sziasztok!50es ápolt ,izmos pasi esetleg?
Párral ismerkednék
Hetero vagyok de ha az a vágyatok mértékkel az is lehet

Sziasztok! Fekete pasit keresünk!
Sziasztok ! Ma este 8 körül Szekszárdon párhoz házaspárhoz csatlakoznék diszkréten harmadiknak a hölgy örömre kényeztetésére akár az idősebb korosztályhoz is. Üzenetet privát várom.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Párokat néznék szeretkezés közben! Mezőkövesd kőrnyéke!
Sziasztok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) Győrben autós kaland? Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagy farkú, diszkrét pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Zala és a környező megyékből párt keresek.
Sziasztok.
Ma este BP-n a városban leszek hölgyel,párral hetero alapon szívesen ismerkednék.
Ha van kedve valakinek ismerkedni kérem privátban jelezze
Ma este BP-n a városban leszek hölgyel,párral hetero alapon szívesen ismerkednék.
Ha van kedve valakinek ismerkedni kérem privátban jelezze

Miskolci lakásomon fogadnék párokat
Szia jól hangzik .....
(Ez egy válasz nagyfarq üzenetére (2024. 05. 03. péntek 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)

irj rám!
40es pasi párhoz beszállna

Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék ma este párokhoz Kecskemét környékén.. utazni tudok természetesen..
Várom leveleteket!
Szívesen csatlakoznék ma este párokhoz Kecskemét környékén.. utazni tudok természetesen..
Várom leveleteket!
Sziasztok! Gondolom a tarskeresős képeteken nem ti vagytok de nagyon jó vágykép..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 03. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 03. péntek 19:30
Törölt felhasználó (4661084)

Hello!40-es pár keres pasit aki szeretne velünk ismerkedni.De csak a közelben lévők írjanak! Borsod megye!