Sziasztok. Ma éjfél környékén tervezünk egy igazi kis kalandot. Pest megyében hely megoldva. Akit keresünk : normális , ápolt, diszkrét és szimpatikus férfi . 32-42 éves korig. Adatlapunkon több információ megvan adva
Templom egere esti cincogásokhoz szexkedvelő hölgyet, illetve ilyen hölgytagú párt keres..
Üzeneteket ide a főkiadóba, "Miki 516" jeligére kérem...

Csütörtökön kora este, este, vagy éjszaka hölgy vagy pár, aki, akik mernének találkozni? Szalkszentmárton és környéke. Helyem lenne Szalkszentmártonba, és az utazás sem lenne gond! Csak aki, akik komolyan gondolják! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívátba.
Ötvenes éveiben járó, sportos, értelmiségi férfi vagyok, intelligens, olyan egymást szerető házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikhez csatlakozhatnék, mindkét fél örömére.
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Párral ismerkednék
Ma este a 13. Kerülethez közeli lakásomban nőt vagy párt fogadnék hetero alapon az elképzeléseteknek megfelelően. Légkondival rendelkezem. Utazni is tudok. Magas, jóképű, férfias, intelligens valós férfi vagyok, aki nem csak levelez, hanem a tettek mezejére lép. Egyeztessünk privátban
Sziasztok!
Szerda délután heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem
Szerda délután heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem
Magas izmos pasi párt keres ma este a Tisza tónál autós kalandra.Poroszló,Sarud.

Sziasztok! Holnap Karcag környékén volna kedve találkozni valakinek?
Sziasztok! Párként keresünk kapcsolatokat ...
Uraim!
Hajdúszoboszlón, vasárnap estère keresnènk egy helyes, intelligens, igènyes fèrfit hölgytagunk közös kènyeztetèsère! Szórakozóhelyen találkoznánk, ahol el kellene csábítani a hölgyet, majd privát helyen folytatnánk az èjszakát.
Kèrlek, ha bármelyik tulajdonság hiányzik, akkor ne vesztegessük egymás idejèt.
Viberes kommunikáció szüksèges lesz, privát üzeneteket várunk!
Hajdúszoboszlón, vasárnap estère keresnènk egy helyes, intelligens, igènyes fèrfit hölgytagunk közös kènyeztetèsère! Szórakozóhelyen találkoznánk, ahol el kellene csábítani a hölgyet, majd privát helyen folytatnánk az èjszakát.
Kèrlek, ha bármelyik tulajdonság hiányzik, akkor ne vesztegessük egymás idejèt.
Viberes kommunikáció szüksèges lesz, privát üzeneteket várunk!
Sziasztok,
Hetero alapon párokkal ismerkednék, Budapest Pest megye.
Hetero alapon párokkal ismerkednék, Budapest Pest megye.
Sziasztok! Szabadidő eltöltésére, közös programokhoz, welnesz, kirándulgatás, stb. keresek partnert lány, anyuka, vagy pár személyében. Mivel komoly dolog úgyis esélytelen, ezért barátság extrákkal, vagy kötetlen, de tartós kapcsi érdekel leginkább. Valaki?. Üdv: Ákos
Sziasztok Tatabányai férfiként ismerkednék párral vagy hölgyel komolyan gondolom.
Sziasztok! Nagy intimmel keresünk pasit harmadiknak heves megye környékén! Kamusok kimeljenek
Swinger Yours Swinger bulik:
Július 25. Csütörtök fekete öves pasi többletes party
Augusztus 10. Nappali Youngest 45 év alatt 12-18 h
Augusztus 10. Pasi többletes party(csak most szombaton, a Youngest után 20-2:00 h )
Augusztus 22. Csütörtök fekete öves pasi többletes party
Szeptember 12. Csütörtök fekete öves pasi többletes party
Szeptember 28. Limitless vegyes korosztály
Üdv Swinger Yours csapata
Július 25. Csütörtök fekete öves pasi többletes party
Augusztus 10. Nappali Youngest 45 év alatt 12-18 h
Augusztus 10. Pasi többletes party(csak most szombaton, a Youngest után 20-2:00 h )
Augusztus 22. Csütörtök fekete öves pasi többletes party
Szeptember 12. Csütörtök fekete öves pasi többletes party
Szeptember 28. Limitless vegyes korosztály
Üdv Swinger Yours csapata
Sziasztok !Kifejezetten orál centrikus Pasi vagyok !
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni wink
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Hölgyekkel - Párokkal szeretnék ismerkedni!
Imádok puncit nyalni wink
Imádom ,ha a számra ülve alaposan ki nyalatod a nedves puncid !!!
Fiatal srác vagyok,hosszú távra párhoz csatlakoznák.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Vecsés-Cegléd vonalon!