Sziasztok!
Szombatról -vasárnapra buli utánra(4-5) keresünk igényes
ápolt pasit a hölgy örömére..Laza hármasra.
Vastag metélt farok előnyben.
Kép nélküliek ne is írjanak!!
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Szombatról -vasárnapra buli utánra(4-5) keresünk igényes
ápolt pasit a hölgy örömére..Laza hármasra.
Vastag metélt farok előnyben.
Kép nélküliek ne is írjanak!!
Kellemes hétvégét mindenkinek!

Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Sziasztok! Ma éjjel fogadnék párt érdi családi házamban. Ápolt, igényes, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Vasárnapra és feleség többes örömére keresünk férfit
Szép jo reggelt.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Létszives olvassátok nézzétek át adatlapom,
ha szimpatikus akkor irj levelet és folytassuk.
Élvezzük egymást mihamarabb
Üdv. Albert
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Létszives olvassátok nézzétek át adatlapom,
ha szimpatikus akkor irj levelet és folytassuk.
Élvezzük egymást mihamarabb

Üdv. Albert
Enyhe biszex férfitaggal rendelkező párral ismerkednék.Bőbebben privát üzenetben.
pápán vagy környékén valakinek van kedve ismerkedni, találkozni?
Sziasztok! Mekkora mérettől?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 29. csütörtök 13:11
Törölt felhasználó (4735427)

Extrém méretű pasit keresünk alkalmakra hármasozni.
Sziasztok Fiút keresünk ma estére harmadiknak Balatonszemesen csak fényképel telefonszámmal jöhet szóba.
Párt keresnék hármasra vagy cuckoldra.
Hely adott a részemről, de utazni is tudok.

Párhoz csatlakoznék,enyhe bi oké!
sziasztok! Holnap este párhoz csatlakoznék.

Extrém méretű pasit keresünk alkalmakra hármasozni.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
30-31re tudok fogadni párt, vagy hölgyet. Nyitott vagyok programokra is. Szegedi nagy méretű srác vagyok.
Sziasztok. Ma estére (csütörtök) keresek párt vagy lányt vagy lányokat.Nógrád és pest megye.fogadni nem tudok de utazni igen mobilis vagyok.benne vagyok autóskaland, kukkolásban ,maszírozásban,beszélgetésben vágyakról fantáziákról,csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki. fiuk ne irjanak köszönöm. várom hölgyek párok jelentkezését sziasztok szép napot.
Már megint az ország másik részen..de sok sikert neked.
(Ez egy válasz Istike333 üzenetére (2024. 08. 29. csütörtök 05:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 29. csütörtök 05:43

Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
De párokhoz is csatlakoznék harmadiknak
Utazás nem gond számomra
Utazás nem gond számomra
Sportos , méretes macsó pasit keresünk . Puszi !
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Utazás nem gond számomra
Utazás nem gond számomra
Ápolt ,igényes, hetero férfiként keresem partnereim.
Bővebben ,ha irtok.
Bővebben ,ha irtok.