Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Szombat és vasárnap este is ráérek
Van helyem Budapesten, tudlak fogadni benneteket, de én is tudok utazni Budapesten belül vagy a környékére.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Szombat és vasárnap este is ráérek

Sziasztok! Házaspárnak lennék tartósan a házibarátja. Masszíroznám, kényeztetném a feleséget a férj előtt rendszeresen. Akár közös programok is. Gyöngyös +50 km..
Utazni tudó, hellyel rendelkező, 28 éves, magas, vékony-sportos srác nőt, párt keres hétvégi kalandra.

Hello! Hétvégi kikapcsolódáshoz keresünk partnert. Lehetőleg csak borsodi pasik írjanak majd. Borsodi pár.

Törölt felhasználó (4736797)

Sziasztok!
Videó készítéséhez keresünk nagy méretű, min 20 cm , borotvált férfit Fejér megyéből.
Videó készítéséhez keresünk nagy méretű, min 20 cm , borotvált férfit Fejér megyéből.
Párokhoz csatlakoznèk. Hetero alapon .
! képeim vannak fent további szép napot

Sziasztok! Hétfőn a kora délutáni órákban csinos, szexi hölgyet
masszíroznék. Illetve igényes párhoz csatlakoznék hetero alapon. Székesfehérvár- Veszprém- B.füred környékén
masszíroznék. Illetve igényes párhoz csatlakoznék hetero alapon. Székesfehérvár- Veszprém- B.füred környékén
Sziasztok!
Fiatal, 25 éves, normál testalkatú budapesti pasi vagyok
Olyan párost keresek akiket kifejezetten izgat ha nézik őket szex közben!
Ha ti ilyenek vagytok mindenképp írjatok!
Fiatal, 25 éves, normál testalkatú budapesti pasi vagyok
Olyan párost keresek akiket kifejezetten izgat ha nézik őket szex közben!

Ha ti ilyenek vagytok mindenképp írjatok!

Sziasztok 11-13 között Demjénben leszünk pènteken szombaton estère keresünk fiút max 30 èves kor ig hetero alapon hármas szexre.
Par női tagját masszíroznam meg jó alaposan intim masszázsal is és nyalnám ki jó hosszasan......a többi rajtunk múlik....én 33 éves hetero pasi vagyok 18 fazonirozott írj privátban Győr és környéke
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy akit izgatna +2 pasival lenni ?
Mi 25 és 44 éves barátok vagyunk, többesben közösen is tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Mi 25 és 44 éves barátok vagyunk, többesben közösen is tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Utazni tudok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Utazni tudok!
Sziasztok hármasban tapasztalt igényes 30as pasi csatlakozna párokhoz ☺️ Szeged környékén de utazni is tudok írjatok
Holnapi napra keresünk férfit feleség dupla örömére.
M estére vagy holnapra (péntek vagy szombat)
Keresünk haverommal párt vagy nőt hetero alapon
Ápolt 30 éves srácok vagyunk
Keresünk haverommal párt vagy nőt hetero alapon
Ápolt 30 éves srácok vagyunk
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,szívesen csatlakozna hetero alapon VALÓS párhoz…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,szívesen csatlakozna hetero alapon VALÓS párhoz…

Moto
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek. Helyem van, de Ajka 50km-es körzetében szívesen utazok is.
Sziasztok!
Parhoz csatlakoznek !
sziasztok feleseget massziroznek a ferje elott s utanna pedig kényeztetnem aa csuscig. Hely kellene utazni tudnek