Ma éjszakára 1 pasit vendégül fogadnánk. Vagy esetleg egy baráti párt, vagyis 2 pasit
Kizárólag hetero alapon!

Kizárólag hetero alapon!
Párokhoz csatlakoznék,akár rendszeresen!
Sziasztok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győrben?Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Mai napon szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére. Privátban várom az üzenetet, e-mail viber van
Gyulai sexpartnert keresek!
Straponra keresek partnert
Ma délután 17 óra körül Egerszalókon a Saliris kinti medencéjében párosunk hölgytagja szívesen venné nemdohányzó hetero pasi közeledését víz alatti izgatásra ! Csak privát üzenetet várunk ! Ne ide írj !
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Megkóstolnám szívesen.
(Ez egy válasz Zsolt1950 üzenetére (2024. 12. 06. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Nőt párt keresek hosszútávon. Szívesen lennék házibarát. Magamról 38 éves potens pasi vagyok. 18/5 mérettel. Saját egzisztenciával rendelkezem ahol szívesen vendégül látlak. De szívesen utazom is. Csak az írjon aki komolyan gondolja. És ha kapcsolatra jelölsz akkor egy pár sort is írj hozzá.
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma vagy holnap este ,éjszaka!Ápolt,igényes 40 éves férfi vagyok Pest megyébôl!Privát üzeneteket várok! Szívesen megyek,de hozzám is jöhettek Diósdra!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma vagy holnap este ,éjszaka!Ápolt,igényes 40 éves férfi vagyok Pest megyébôl!Privát üzeneteket várok! Szívesen megyek,de hozzám is jöhettek Diósdra!
Sziasztok! Nemrég elvált, többesben már tapasztalt, értelmes, intelligens, ápolt 30 éves pasiként ismerkednék leginkább párokkal.
Sziasztok! Kecskemét Kiskunhalas Szeged! Nőt milfet keresek kölcsönös örömszerzésre! Autóm van. Párokkal is kipróbálnám.
Sziasztok
Igényes párokkal ismerkednék minden jóra. Fogadni is tudok a Balatonon igényes, diszkrét helyen, de az utazás sem jelent gondot.
Igényes párokkal ismerkednék minden jóra. Fogadni is tudok a Balatonon igényes, diszkrét helyen, de az utazás sem jelent gondot.
Uhh ez jól hangzik
(Ez egy válasz Zsolt1950 üzenetére (2024. 12. 06. péntek 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Szombat este esetleg egy intenzív hármas együttlét ? (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 12. 06. péntek 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat este esetleg egy intenzív hármas együttlét ? (Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 12. 06. péntek 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Házibarátot keresünk korunkbeli, veszprémi vagy környékbeli, lehetőleg fogadni tudó Úr személyében, akivel közös programokat (színház, mozi, egyéb kulturális programok, wellness, stb.) tudunk szervezni.
Házibarátot keresünk korunkbeli, veszprémi vagy környékbeli, lehetőleg fogadni tudó Úr személyében, akivel közös programokat (színház, mozi, egyéb kulturális programok, wellness, stb.) tudunk szervezni.
Sziasztok! Vasárnap délelőtt fogadni tudó pár? Meglátogatlak Titeket, ha meghívtok. Olyan pár írjon, akik találkozni, és szexelni szeretnének vasárnap!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.