Sziasztok. 59éves pár keres ma este Szekszárdon pasit!
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párokkal szeretnék ismerkedni!
Hajdú, Borsod, Szabolcs megyékben párhoz csatlakoznék. 39 éves pasi vagyok.
Sziasztok. Kaposváron ismerkedem. A többit privin
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Pár vagyunk pasit keresünk a hölgy örömére
Sziasztok! Január 21-22-23 -án Szegeden leszek a Hunguest Hotelben. Szívesen találkoznék párral vagy ott pihenő hölggyel.
Ápolt, többesben tapasztalt férfi vagyok, részletek az adatlapomon. Privát üzenetet írjatok kérlek. Legyen szép napotok!
Ápolt, többesben tapasztalt férfi vagyok, részletek az adatlapomon. Privát üzenetet írjatok kérlek. Legyen szép napotok!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !

Sziasztok!
Holnap napközbenre pàrt, vagy hölgyet keresek. Helyem van.
Holnap napközbenre pàrt, vagy hölgyet keresek. Helyem van.
Sziasztok!
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Győrben ismerkednék! Hölgyet, párt keresek!
173/76 zöld szem, igényes, izmos test, kopasz pasi vagyok, nagyobb intim! Többes tapasztalatom van!
Akár eseti, akár hosszabb távra! Maximális diszkréció!
Írj, írjatok és ismerjük meg egymást!
Üdv: Tomi
Bp 11ker valakki le cumizna ??
Sziasztok
(Ez egy válasz Fortissimo1 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 10:40

Sziasztok pár vagyunk pasit keresünk harmadiknak Nógrád Pest megye
Sziasztok pár vagyunk pasit keresünk harmadiknak Nógrád Pest megye
Felesleges nekik írni
Válaszra se méltatják az embert (Ez egy válasz Curiousdirtycouple2739 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 17:00
Válaszra se méltatják az embert (Ez egy válasz Curiousdirtycouple2739 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Holnapra meg mindig keresünk pasit, akinek lenne kedve hozzánk csatlakozni!
Sziasztok. Ma délután, vagy kora este lenne Nő vagy pár aki szívesen találkozna?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Ma este hölgy örömére pasit keresünk.Eger-Miskolc.
Sziasztok 01.11 Szombat estére keresek Bp-i , unatkozó hölgyet ,nőt , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Párok hölgy tagját Masszíroznám! Mezőkövesd kőrnyéke!