Sziasztok
Ma estére keresek cuckoldra párt. Pest és környéke
Ma estére keresek cuckoldra párt. Pest és környéke

sziasztok. baráti vagy tartós kapcsolat reményében(akár komoly ha az alakul belőle) ismerkednék Hölggyel vagy párral. Egyedülálló vagyok, egyedül élek, mobilis.(1 órás talik nem igazán vonzanak...inkább a hosszabb egész éjszakás dús élmények igazán egymásra hangolódva)
Sziasztok!
44 èves pasi vagyok. Párokhoz csatlakoznèk harmadiknak.
44 èves pasi vagyok. Párokhoz csatlakoznèk harmadiknak.
Apagy kőrnyèkèn hàzaspàrhoz csarlakoznèk a hőlgy kènyeztetèsère. 40 èv fölött.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
BP.,és környéke!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
BP.,és környéke!
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok,plug,segédeszközök, cuckold stb.Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Sziasztok, párt keresek Budapest környékén akikhez be tudnék szállni 3.nak,nyelvel folyamatosan kényeztetném a hölgy tagot, punci, popsi is miközben a párja dugja (ha a férfi kéri esetleg rá is segítek nyelvel /szájjal) cleanup befejezés is izgat, de ha csak kukkolhatlak és masztizhatok az is érdekel, keressetek nyugodtan bármi kérdéssel, képet is küldök ha kérsz

sziasztok! ismerkedünk?
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 25. szombat 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 25. szombat 20:44
Törölt felhasználó (4763065)

Sziasztok.Biszex lány párként keresünk 18 cm től férfit aki szívesen kényeztetne minket a farkával.Baranya megye,Pécs és környéke.
Pár vagyunk pasit keresünk ma estére
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Örömmel veszem párok közeledését, megkeresését!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is / ez csak lehetőség ///sperma imádó vagyok amúgy /////Pisi szex is ok ////…… imádom a fiatal párokat is /////——////—///////
Sziasztok! Valamikor egy cuckold kalandba benne lennék veletek.
(Ez egy válasz Dominika_Enzo üzenetére (2025. 01. 21. kedd 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 21. kedd 19:00

Sziasztok!
Párommal péntek estére keresnénk valami bulikát mókázni. Párok, férfiak, nők, mindenkire nyitottam vagyunk egy kellemes estére.
Párommal péntek estére keresnénk valami bulikát mókázni. Párok, férfiak, nők, mindenkire nyitottam vagyunk egy kellemes estére.

Sziasztok! Budapesten élek, helyem is van, ha szükséges. Csatlakoznék hozzátok, ha még aktuális.
(Ez egy válasz timellapar üzenetére (2025. 01. 24. péntek 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 20:12

Korban hozzánk illő pasit keresünk aki hetero alapon beszállna egy 40-es párhoz ma este.
Fontos Dél -pesten lakunk .
Fontos Dél -pesten lakunk .
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
https://www.goldengate.hu/forum/tema/56074-Extrem-tarskereso
sziasztok,39éves,ápolt,átlagos pasiként keresek párt keszthely környékéről.szeretek puncit nyalni.és masszírozni.nem vagyok független,csak hétköznap,nap közben érek rá.helyem van.de nálatok is jó lehet.csak keszthely és közvetlen környéke.
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj
szep napot cuckoldra nyitot párral ismerkednek ahol a férjet izgatná ha eltte dugjak meg a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...