Sziasztok.
Igényes, 44 éves és diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá.
Igényes, 44 éves és diplomás (nem független, Komárom környékéről...) férfiként keresek kedves, igényes házaspárt hosszútávra...
Olyan párt keresek, akik a finom dolgokat kedvelik. Szeretek udvarolni, a hölgyet meghódítani. Hosszútávú kapcsolaton belül egyfajta jóbarátság kialakítása lenne a cél, az ágyban pedig játékos, finom, lassú, elnyújtott szex és sok élvezés.
Amit kínálni tudok: maximális igényesség, intelligencia, finom puha és ápolt kezek, játékos nyelv, formás farok, intenzív élvezés és rengeteg forró sperma...
Van tapasztalatom a hármas szexben, tudom hol a helyem egy ilyen kapcsolatban...
Hétvégente esténként érek rá.

Sziasztok szívesen ismerkednek veletek üdv. Írjatok privin és megbeszeljuk a részleteket. Köszönöm
(Ez egy válasz attta46x üzenetére (2025. 03. 18. kedd 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 18. kedd 22:29

Partneremmel keresünk+férfit, párt esti ill. hétvégi szabadidővel kellemes erotikus együttlétre. Ismerkedés barátkozás erotikus légkör stb. Helyünk van Bp. mellett dunaparti nyaralóban. Olyan jelentkezőt várunk akinek van fotója és kölcsönös szimpátia esetén elérhetősége is

Vitorlással a Balatonon! Március végén április elején rajt! A program, hétköznap néhány óra napozás, nudi, fürdés stb., illetve vasárnaponként. Mindent lehet de semmi sem kötelező! Nyitott hölgyek, párok, jelentkezését várom. Indulás Alsóörsről. Fiúk köszönöm szépen de nem! A kaland, délelőtt 9-től kb 13-ig aktuális, illetve vasárnapi napokon egész nap. Szombaton is lehetséges, akár hajón alvással. Előre egyeztetés szükséges! Amennyiben felkeltettem az érdeklődést, kérlek szépen privátban beszéljünk.
Partneremmel keresünk+férfit, párt esti ill. hétvégi szabadidővel kellemes erotikus együttlétre. Ismerkedés barátkozás erotikus légkör stb. Helyünk van Bp. mellett dunaparti nyaralóban. Olyan jelentkezőt várunk akinek van fotója és kölcsönös szimpátia esetén elérhetősége is
Holnap délelőtt 10-re várunk bp-n nagyfarku minimum 19-es potens pasit szexy szőke baratnom dugatasara. Csak viber számra válaszolunk, farokképed legyen. Semmi duma, anonim dugás.
Sziasztok! Párt, nőt keresnèk, ahol a pasi megkötve nézne végig ahogy két hetero pasi keményen megdugja a párját. 183/80, sportos, 44 éves pasi vagyok, képen látható farokkal.
Sziasztok!! Szombat estére 03.22 keresek Alkalmi , hosszabb távra Bp-i, hölgyet, nőket , párokkal . Még van idő ismerkedni , nem kell sietni
Kedves Párok!
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
Röviden: Szívesen csatlakoznék párhoz hetero alapon.
Hosszan:
37 éves budapesti férfi vagyok. Igényes, 26 éve heti 3-szor sportoló – de nem kigyúrt. Kedves, intelligens, figyelmes vagyok.
Nem vagyok sznob, de lehet velem beszélgetni színházról, zenéről, festészetről és utazásról; tudom, hogy csak szexről van szó, de ettől még megfelelően művelt és testileg, szellemileg igényes emberek társaságát keresem.
nagy mérettel keresek
Sziasztok.
Egy párt keresek Borsod Heves környékén harmasra.
Fiatal, nagy méret, kép az adatlapon.
Egy párt keresek Borsod Heves környékén harmasra.
Fiatal, nagy méret, kép az adatlapon.
Sziasztok!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Italian in Budapest!
Sporty and open minded! I have already many experiences. I like to socialize and have fun, respecting you and your preferences. I can offer long lasting erotic massages.
Looking for couples, women for an exciting and sexy fun. Discretion and privacy will be guaranteed!
Please contact me for more pictures
Sporty and open minded! I have already many experiences. I like to socialize and have fun, respecting you and your preferences. I can offer long lasting erotic massages.
Looking for couples, women for an exciting and sexy fun. Discretion and privacy will be guaranteed!
Please contact me for more pictures
ma este 19.00-21.00-ig párt,hölgyet keresek ,heteró alapon,Siófok és környéke!( + 50 km)!
Sziasztok! Szombatra keresünk egy normális igényes pasit a közelünkben. Kezdők vagyunk de vágyunk a 3 as élvezkedesre és a cuckold játék. Jelentkezés itt de e-mailben a további kapcsolat. Fotó szükséges. De jó lenne egy normális házi barátot találni. Idáig sajnos nem igazan járunk sikerrel. Tehát csak komoly elhatározású 40-és pasit keresünk tartós élvezetekre privát üzenetben. Köszönjük.
Sziasztok!48éves csinos hölgy 50éves pasi keres megfelelő partnert hosszabb távra. Lehetőleg fotóval lévők írjanak majd! Köszönjük
Barby-Csaba
Barby-Csaba
nagy mérettel keresek
Sziasztok Hölgyek,párok!Ma Aquasziget Esztergom…

Sziasztok!! Szombat estére 03.22 keresek Alkalmi , hosszabb távra Bp-i, hölgyet, nőket , párokkal . Még van idő ismerkedni , nem kell sietni