Én például rendszeresen szoktam ilyen csinálni a haverokkal. Az adatlapotokból nem derül ki elsőre hogy ezt keresitek, de vannak itt olyan igényes férfiak-párok- társaságok akik rendszeresen privát bulikat szerveznek.
(Ez egy válasz Fanni üzenetére (ma 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 10:59

1-2-3 fős haveri társaság létezik itt?
Nem igaz hogy senki nem akar egy kisebb gangban partit…

Sziasztok.En szívesen csatlakoznek hozzátok,ha lenne hozzá kedvetek.

Igényes párokat fogadnék a hétvégén szegeden, nagy mérettel. Vasárnap Hétfő
Kecskeméten keresek olyan párt ahol úgy szálnék be hogy a hölgy az ölembe fekszik a melleit gyúrnám a párja meg dugná! Mellmániás vagyok!
Sziasztok.Hétvégi találkozóra hölgyet vagy párt keresek.Lakás adott.
Budapesten és környékén párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk ma este!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google chat van. Írjatok bátran!
Utazni tudok, Viber, Whatsapp, Google chat van. Írjatok bátran!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Badacsony környékén párral ismerkednék
Sziasztok!
Aug 29-30-31 hétvégére keresek cuckold és hármas kedvelő párokat Gyöngyös-Hatvan-Budapest-Veszprém-Szombathely vonalon.
Pacsi!
Aug 29-30-31 hétvégére keresek cuckold és hármas kedvelő párokat Gyöngyös-Hatvan-Budapest-Veszprém-Szombathely vonalon.
Pacsi!
Itt ketten lennénk, de tőled messze vagyunk... (Pest megye)

Kezdő budapesti pár ff56/nő50 pasit keresünk 3.nak. Bi kíváncsiság (a párommal közösen szopnánk) szóba jöhet.
Jászság és környékén Fiú-Lány, Hpár hármas élményekre 50-es 60.as korosztályból
utazni tudok
utazni tudok
Sziasztok!
Budapesten 16 kerületben ,rendszeresen kényeztethető nőt keresek ! Heteró alapon, pár is szóba jöhet ! Valóban 23-cm es cerkával rendelkezem.
Budapesten 16 kerületben ,rendszeresen kényeztethető nőt keresek ! Heteró alapon, pár is szóba jöhet ! Valóban 23-cm es cerkával rendelkezem.
Jelige: Ha stílus van, minden van!
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Kedves párok!
Ha úgy érzitek, hogy kettő jó, de három az igazi, akkor lehet, hogy pont engem kerestek.
Harmincas éveimben járó, intelligens, sportos, ápolt és kíváncsi férfi vagyok, aki nemcsak figyel, hanem érez, nemcsak jelen van, hanem meg is érti a finom rezdüléseket.
Nem tolakodom, de ha behívtok, stílusosan érkezem. Hiszek az egyensúlyban, a tiszteletben és abban, hogy a harmadik pont adja meg az igazi háromszög stabilitását.
Ha ti is nyitottak vagytok a minőségre és a harmóniára – írjatok. Lehet, hogy épp egy különleges élmény kezdete előtt állunk.
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok!
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Párokat és szóló hölgyeket egyaránt keresek.
25 éves srác vagyok 16-17es intimmel. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok. Ma megyünk hekkezni a római partra...utánna lehet,hogy moziba...belevaló vagány pasit keresünk,aki nem fél kezdeményezni