Olyan cuckold párt keresek, akik egy férfi / bull beszállító keres. Olyan párt, ahol a Nő / Hotwife vágyai az elsődlegesek, ahol alapvetően a kapcsolati dinamikában Ő a domináns.
Párok!?
szia
(Ez egy válasz Pajkoshármas üzenetére (2026. 01. 10. szombat 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 10. szombat 10:57
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
Kedves hölgyek, ma estére kínálok kényeztető masszázst, Veszprém és Siófok vonalon. Keress privátban, szép napot!
Sziasztok.Ma estére hölgyet vagy párt keresek hetero alapon,igény esetén egyenruhában megyek. Budapesten vagy Esztergom-Komárom vomalon.
30 èv alatti izmos vagy vèkony pasi?
Bárki más ír tiltás.
Bárki más ír tiltás.
Régi új vagyok itt, le is tudtok informálni a hitelésségemről akár itt az oldalon! Korrektség és diszkréció adott, elvárt!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Szívesen vagyok lánnyal, hölggyel, nővel és asszonnyal...Kölcsönös szimpátia esetén csakis!
Párokhoz is csatlakozom, hetero alapon. Kérem, csak aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar róla! Csinálni a legjobb! Nagyon igényes fiatal férfi vagyok, szeretek adni nagyon. Kisebb nagyobb pozitív tapasztalatom is akad.
Adottságaim és egyebek az adatlapon. Igen a képen én vagyok, és az egyes amatőr fotókon is. Ezt és így kapod tőlem valójában is! Nincs takargatni valóm....csak élvezzük ki, ha találkozunk!
Sziasztok! Hölgyet masszíroznék és kényeztetnék a párja előtt is.
Sziasztok. 190 cm 99 kg 20 cm pasi vagyok aki komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly .Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek aki találkozni is akar. Hely van. Köszönöm
Csak komolyan keresek aki találkozni is akar. Hely van. Köszönöm
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Párhoz Bármikor a mai nap folyamán vagy Holnap!
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!Legyen feltöltött képetek,nekem is van!
Sziasztok.
Ha volna pár, akik szeretnének ismerkedni pasival, és esetleg az alap elkébzelésükbe, örömmel venném, ha privátba keresnének. Pest megye déli része, vagy Bács, Gejér, megye északi része lenne az ideális. Mindenkinek csodás napot kívánok.
Ha volna pár, akik szeretnének ismerkedni pasival, és esetleg az alap elkébzelésükbe, örömmel venném, ha privátba keresnének. Pest megye déli része, vagy Bács, Gejér, megye északi része lenne az ideális. Mindenkinek csodás napot kívánok.
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
Sziasztok mai napon szivesen csatlakoznék párhoz esetleg hölgyhöz Debrecenben.
Hármasban es cuckoldban van tapasztalatom.
Hármasban es cuckoldban van tapasztalatom.
Szívesen csatlakoznék egy párhoz ma délután a hölgy örömére 21/6cm intimel Budapest és környéke
Sziasztok! Kecskeméten keresem 18-20 éves kíváncsi vagy kezdő párok barátságát 3as szexre vagy cuckoldra.
39 éves nem független hetero pasi vagyok. Írj , ismerkedjünk, talizzunk egy nyílvános helyen és ha kölcsönös a szimpátia felmegyünk hozzám iszogatni.
100% diszkréciót adok és várok el. Alkalmi vagy hosszú táv is jászik.
Ha utaztok nekem az is jó, de én nem tudok csak fogadni.
39 éves nem független hetero pasi vagyok. Írj , ismerkedjünk, talizzunk egy nyílvános helyen és ha kölcsönös a szimpátia felmegyünk hozzám iszogatni.
100% diszkréciót adok és várok el. Alkalmi vagy hosszú táv is jászik.Ha utaztok nekem az is jó, de én nem tudok csak fogadni.
Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Párral szeretnék ismerkedni....
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére 43 eves vagyok 21/6cm méretel 174 Cm Budapest és környéke előny
Sziasztok . Laci vagyok 50 éves és Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt mindenféle jóra !!
Szombat estig van egy kis idő ismerkedni, gondoljátok vagy gondolod akkor itt el is kezdhetjük.
Pusszantás Laci
Szombat estig van egy kis idő ismerkedni, gondoljátok vagy gondolod akkor itt el is kezdhetjük.
Pusszantás Laci
Sziasztok csatlakoznék ma este parokhoz....Bp --Fejér megye..Dunaújváros..

tarloka

Carmen Gemini