Mi jó a csoportos szexben? és a szerelem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#101   2005. 12. 15. csütörtök 15:50
vjocoka vjocoka
Kopari-mit irkálsz?tanulj meg irni
#100   2005. 12. 15. csütörtök 14:28
vjocoka vjocoka
A Csportos sexben nincs megcsalás-mert a másik fél/partner/-is ott van.És Ő ua csinálja-de féltékenyeknek nemvaló.
#99   2005. 12. 15. csütörtök 12:09
X Törölt felhasználó (29760)
légyszi valaki javítsa ki !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 12. 15. csütörtök 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2005. 12. 15. csütörtök 12:07
#98   2005. 12. 15. csütörtök 12:07
#97   2005. 12. 15. csütörtök 12:06
#96   2005. 12. 15. csütörtök 12:06
Köszönöm szépen a képeslapot, nagyon szép, és köszönöm, hogy eszedbe jutott a névnapom wave
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 12. 12. hétfő 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 12. hétfő 10:42
Hááát, tudod akárhogyan is van, de akkor már valami nem teljesen OK a dologban.
#95   2005. 12. 14. szerda 21:04
Tixarka Tixarka
Nem az érzelmek, hanem az e r o t i k a !
#94   2005. 12. 12. hétfő 10:42
Mr.Enigma Mr.Enigma
Hááát, tudod akárhogyan is van, de akkor már valami nem teljesen OK a dologban.
#93   2005. 12. 11. vasárnap 16:02
Mr.Enigma Mr.Enigma
Az "Ez mekkora faszság."-tól folytatólagosan (csak a fórum a "nyílként használt 3 kacsacsőrt" valamiért, mint a hozzászólás végét értelmezi és az alábbiak onnan lemaradtak). Bocsi!

Mármint a: HA szereted el tudod engedni életfelfogás. Ha párkapcsolatról van szó akkor szerintem továbbra is baromság. Ha szereted és távozik küzdj meg érte ne engedd el könnyen!

A szexuális életben emberfüggő, de mindkettőtől függ. A másik alapos mélyreható ismerete szükséges ahhoz, hogy az ember ki merje jelenteni, hogy szeretem ezért engedem el. Más az, ha azért engedi elkalandozni párját, mert tart attól, hogy ellenkező esetben nem csak elkalandozik, de elhagyja. (Van ilyenre is példa, de akinek nem inge...)

Ha azért engedem el meert szeretem, tudom, hogy ezzel olyan vágyát elégíthetem ki ami nagyon erős benne é nagyon fontos a kiegyensúlyozott életéhez, és teljes boldogságához, és nem legutolsó sorban, tudom, hogy ha a dolog megtörténik nem fog lelki traumát okozni, akkor engedje el párját ki ki belátása szerint.

DE, ha tudom, hogy páromnak lelki válságot, ki nem mutatott elfolytott keserűséget, fájdalmat okozok az elkalandozásommal, mégha bele is egyezik, akkor is TILOS (szerintem).
Ő azt akarja, hoyg nekem jó legyen én boldog legyek. De nem kívánhatom ezt annak árán, hogy fájdalmat okozok neki, hiába fogok ezek után (vagy még ez előtt) megtenni mindent az Ő boldogságáért, kompenzálandó az általam okozott kellemetlenséget.
Ilyen áron szerintem TILOS.

Ha mindketten ezt akarják (hogy a másik elkalandozhasson, netán kölcsönösen) akkor a helyzet más, de előre kell tudni, hogy ez senkinek semmilyen körülmények közt nem okoz e fájdalmat.

Sajnálom nem egy farokvezérelte férfi vagyok, hanem lelkizős típus.
Belém is gázoltak már, szóval tudom milyen a rossz felén állni a dolgoknak, de épp ezt nem akarom magamnak megint és nem is kívánom (jelenleg csak jövendőbeli) páromnak. Így a párkapcsolaton belüli poligámia megjelenése nálam nem kis dolog, hanem olyasmi amit sokszor alaposan meg kell rágni, még mielőtt ...

Ha nekem nincs kapcsolatom, akkor a helyzet más. Akkor nem vgayok monogám. :)

Igaz nem független lánnyal lehet, hogy inkább nem biztos, hogy kezdenék (bár ez pillanatnyi hangulattól függ), de egy másik független lánnyal/lányokkal, fiúkkal és lányokkal (csak fiúkkal nem, Semmi végbélparty!) benne lennék egy vegyesfelvágottban.

Tehát röviden és tömören a gruppent nem ítélem el, de körültekintő és óvatos vagyok, ebben a témában!

Mégvalami az előző hozzászólásom némileg indulatos volt. Akit ez netán séretett volna attól látatlanban is elnézést, de személyreszólóan is megkövetem itt a fórumon. felkialtas
#92   2005. 12. 11. vasárnap 16:00
Mr.Enigma Mr.Enigma
Örülök, hogy érted a hozzászólásom lényegét, de felettébb örülnék, ha megfelelően jelölnéd, hoyg a hozzászólásod mely része saját, és mely része az én (teljes) hozzászólásom beidézése.

Nem tudom a negatív hangvételű hozzászólások Az emberek... soraira vonatkoznak, vagy az enyémre így azt hiszem kénytelen leszek magyarázni a bizo... ehemm a hozzászólásomat.

"Ez mekkora faszság."
#91   2005. 12. 08. csütörtök 05:20
ZENO1 ZENO1
Hello!
Figyelemre méltó érvek! Nem lett túl lila.
Ha ez mindkettőtöknek örömet okoz, és boldoggá tesz titeket, meghajlok előttük.
A szeretet valóban nagyon erős kapocs.
Üdv!
#90   2005. 12. 07. szerda 20:43
ZENO1 ZENO1
Hát, igen!
Férfiszemmel ez eléggé csábító felállás.
Tudod a masztin kívül már minden más felállás gruppennek számit!
A másik nő mindkettőtök öröméért volt?
Mi tart együtt titeket? -A szerelem? -Gyerekek? ? ? -Mi?
Üdv!
#89   2005. 12. 07. szerda 20:25
ZENO1 ZENO1
Tudom, hogy ennek ezer más oka is lehet!
Üdv!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 12. 07. szerda 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 07. szerda 20:13
Sosem voltam a nejemmel ilyen buliban, mčgis elvŕltam.
#88   2005. 12. 07. szerda 20:13
felpa felpa
Sosem voltam a nejemmel ilyen buliban, mčgis elvŕltam.
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 12. 07. szerda 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 07. szerda 19:54
Ők biztosan a "gruppen" mellett döntöttek!
A maradék 30% talán jól választott!
Üdv!
#87   2005. 12. 07. szerda 19:54
ZENO1 ZENO1
Ők biztosan a "gruppen" mellett döntöttek!
A maradék 30% talán jól választott!
Üdv!
(Ez egy válasz jesus01 üzenetére (2005. 12. 07. szerda 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 07. szerda 10:31
A boldogító "IGEN" ről csak annyit, hogy ex anyosom anyakönyvvezető. Megnéztem az anyakönyvi könyvet és láttam, hogy a házasságok kb 70 % válásal zárul az első 5 évben.
#86   2005. 12. 07. szerda 17:31
felpa felpa
Mennyetek el a haverral meg az asszonnyal egy čtterembe, gyertyŕs vacsi meg ilyesmi, aztŕn valahogy egyszer csak osszejon.
(Ez egy válasz Trios üzenetére (2005. 12. 07. szerda 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 07. szerda 13:15
Egyetértek, bár én vagyok a szenvedő alany nálunk. Én mennék a grupiba, a drágám nem! Ha nem, hát nem. Sajnálom, pedig voltak pillanatok amikor már majdnem ráállt a dologra. Kivárom, hát ha egyszer Ő dobja fel a témát.
#85   2005. 12. 07. szerda 13:15
Trios Trios
Egyetértek, bár én vagyok a szenvedő alany nálunk. Én mennék a grupiba, a drágám nem! Ha nem, hát nem. Sajnálom, pedig voltak pillanatok amikor már majdnem ráállt a dologra. Kivárom, hát ha egyszer Ő dobja fel a témát.
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2005. 12. 06. kedd 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 06. kedd 22:10
"Aki igazán szereti a párját, az képes osztozni is rajta, vagy éppen elengedni, ha a másik azt szeretné."

Ez mekkora faszság.
Ha szereted el tuidod engedni.
Épp ez az ha igazán szereted képtelen leszel elengedni. Semmilyen körülményekl közt.

Ha mindketten ezt akarjátok az más. Ha egy párkapcsolatban a poár egyik fele gruppenben akar játszani de a másik nem, akkor vagy ott legyen vége a kapcsolatbnak, vagy egyik tartsa tiszteletben a másikat. És itt előbbre valónak érzem tiszteletben tartani azt a kívánságot, miszerint én nem vágyom másra, akkor te se! Ha igen akkor valami nem működik.

Lehet magyarázni biológiával. Ez tény. Sőt más esetben én is ezzel jönnék elő, de az érzelmek nem ösztön függőek. Az a kultúráltság és civilizáltság eredménye (ami nem biztos hogy jó, de illik tiszteletben tartani!).

Ha párom van, nem csalom meg és nem osztozom rajta. Persze, hoyg mennék gruppenbe dugni lányokat sorban. De ha neki nem ok, akkor nem megyek. Inkább kiverem és elmeditálok dolgokon.
#84   2005. 12. 07. szerda 10:31
jesus01 jesus01
A boldogító "IGEN" ről csak annyit, hogy ex anyosom anyakönyvvezető. Megnéztem az anyakönyvi könyvet és láttam, hogy a házasságok kb 70 % válásal zárul az első 5 évben.
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 12. 07. szerda 04:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 12. 07. szerda 04:33
Tévedsz!
A szerelem nem erről szól.
Van lehetőség választani!
Tudod, a boldogító IGEN.
#83   2005. 12. 07. szerda 04:33
ZENO1 ZENO1
Tévedsz!
A szerelem nem erről szól.
Van lehetőség választani!
Tudod, a boldogító IGEN.
#82   2005. 12. 06. kedd 22:35
felpa felpa
Kedveskčim!
Tudom, hogy ciki, de azt szeretnčm mondani nektek:
nyugodalmas jň čjszakŕt mindenkinek!

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: lokicsavo lokicsavo
Nyitás ideje: 2005. 11. 28. hétfő
Üzenetek: 261db
Utolsó üzenet: 2021. 03. 18. csütörtök

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!