Mindenben a természetes a legjobb...szerintem.
kemény legény az őserdőn is átvág!

meg merem kockáztatni, hogy több int nekem :)
(Ez egy válasz rakas2 üzenetére (2006. 10. 11. szerda 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 22:16

azért ne túlozzunk, nincs valami sok tapasztalatom... :)
bocsi a fogalmazásomért, szoktam néha érdekeseket mondani, mikor a teszto elönti az agyam.. :)
bocsi a fogalmazásomért, szoktam néha érdekeseket mondani, mikor a teszto elönti az agyam.. :)
ez igaz,de engem nem a látvány zavar
ez eléggé közhely volt, mivel alapból egy meztelen csinos nő igen szexi :) szőrös puncival és csupaszan is :)
hát szerintem ami csak egy vélemény-a csuupasz punci igen sexi
azért ne túlozzunk, nincs valami sok tapasztalatom... :)
végre egy ember :)
(Ez egy válasz rakas2 üzenetére (2006. 10. 11. szerda 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 22:09

Az én izlésem ez nem egy lényeges szempont, inkább természetesség párti vagyok, dehát izlések és pofonok.
Az én izlésem ez nem egy lényeges szempont, inkább természetesség párti vagyok, dehát izlések és pofonok.
Az enyém is csupasz de igy szeretem :)
Szerintem a csupasz puncinál nincs szebb látvány. Imádom, amikor a farkam az enyhén borostás puncihoz hozzádörzsölődik.
Fotót mutatsz Róla(d)?
(Ez egy válasz nedvescsiklo üzenetére (2006. 10. 11. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 11. szerda 13:29

Éljen a szőrös punci! Az van nekem is! Nem értem ,sokan miért fikázzák azt, ami természetes! Bi csaj vagyok, a barátnőm is szőrös, és imádom nyalni! Kopasz csajra rá se néznék!
Volt már, mikor én is leborotváltam, órákig szenvedtem vele, míg teljesen sikerült lecsupaszítanom, aztán olyan fura lett, mint egy csecsemőnek, aztán mikor a szőr nőni kezdett, szúrt, és ki is pattogrott...
Hogy ne legyen akkora dzsungel, ritkítom.
A szőrös láb, hónalj, kar, has tényleg csúnya! A puni meg legyen szőrös! Abszolúte nem izgat a mesterséges, fazonigazított csupasz, és pearcinges punci!
A szex egy természes folyamat, minden művi dolog lohasztó számomra!
Volt már, mikor én is leborotváltam, órákig szenvedtem vele, míg teljesen sikerült lecsupaszítanom, aztán olyan fura lett, mint egy csecsemőnek, aztán mikor a szőr nőni kezdett, szúrt, és ki is pattogrott...
A szőrös láb, hónalj, kar, has tényleg csúnya! A puni meg legyen szőrös! Abszolúte nem izgat a mesterséges, fazonigazított csupasz, és pearcinges punci!
Éljen a szőrös punci! Az van nekem is! Nem értem ,sokan miért fikázzák azt, ami természetes! Bi csaj vagyok, a barátnőm is szőrös, és imádom nyalni! Kopasz csajra rá se néznék!
Igazad van, egy punci legyen bozontos. A szép göndör szőrös puncit is élvezetessbb kinyalni, amikor a bajszommal összeakad a punciszőr. Sőt a szőrön milyen szépen csillog a geci.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 22:45
Törölt felhasználó (21812)

Férfi ne magyarázza nekem, hogy milyen dolog a szőrszál a számban!!! Már egy parókát összehoztam volna annyi szőrszálból, amit a fogaim közül kiszedtem, mégsem hisztizek, hogy "azonnal borotváld csupaszra a farkad körül és a zacsid", mint néhány pasi teszi a szőrös punci miatt.
alul mindenféle képpen legyen csupasz, felül lehet egy kis minta az csinos. Én a v alakút szeretem legjobban, de a tök kopasz is bejön
természetesen csupasz lejárt a dzsungelharcosok ideje,éljenek a modern borotvált punik
cupasz vagy minta lényeg ne legyen dzsungel
Dzsungel ne legyen, onnéttól kezdve nekem teljesen mindegy milyen szőrös, úgyse az a lényeg hanem maga a punci /pl szeméremajkak/ formája.
nálama csupasz a nyerő
igen ez a kopasz hisztéria itt is nagyon érős a GG-n
Egy punic szőrősen is széplehet amúgy meg a titok az ha rövidre van nyírva szőr akár férfi akár nő mert akkor nem göndörödik visszafelé és nem tud bakadni a szájba sehova sem
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 06. péntek 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 06. péntek 22:45

Egy punic szőrősen is széplehet amúgy meg a titok az ha rövidre van nyírva szőr akár férfi akár nő mert akkor nem göndörödik visszafelé és nem tud bakadni a szájba sehova sem

Törölt felhasználó (21812)

Férfi ne magyarázza nekem, hogy milyen dolog a szőrszál a számban!!! Már egy parókát összehoztam volna annyi szőrszálból, amit a fogaim közül kiszedtem, mégsem hisztizek, hogy "azonnal borotváld csupaszra a farkad körül és a zacsid", mint néhány pasi teszi a szőrös punci miatt.