Kecskeméti szőrös lányt tud valaki?
Szia. Voltam. Nem nagy szám... Nem is szép.
(Ez egy válasz Meliodas üzenetére (2022. 10. 12. szerda 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Veszprémben volt egy Réka nevű molett hölgy, akit azóta sem találok. Tud róla valaki valamit?
Veszprémben volt egy Réka nevű molett hölgy, akit azóta sem találok. Tud róla valaki valamit?
Miskolcon Ryanal volt valaki? Menne?
Nagyon is lenne rá kereslet, főként ha nagyok a cicik.
(Ez egy válasz Gecievo88 üzenetére (2022. 10. 04. kedd 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 04. kedd 05:20

Mostanában a feleségem többször is felvetette, hogy ha nem úgy nézne ki ahogy akkor elmenne kurvának. Engem brutálisan izgat a dolog, de szerinte nem lenne rá kereslet mert kövér.
Annácska még elérhető?
(Ez egy válasz steve0007 üzenetére (2022. 10. 08. szombat 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 08. szombat 10:13

Sziasztok!
Tud valaki esetleg celebet vagy hírességet aki elérhető bármilyen módon (Annácskán kívül)?
Régen többekről volt pletyka...
Tud valaki esetleg celebet vagy hírességet aki elérhető bármilyen módon (Annácskán kívül)?
Sziasztok!
Miskolcon Dianal volt mar valaki, vagy szeretne menni?
Én azonnal mennék hozzá.
(Ez egy válasz jocó51 üzenetére (2022. 10. 04. kedd 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 04. kedd 08:54

Az a baj,hogy lebecsülik magukat ilyen az én feleségem is pedig én kimondottan a molett nőket kedvelem. Ezért is gondolom, hogy sok jelentkező lenne. Egy próbát megérne, hogy legalább látnák,hogy igenis sokan szeretik a molett lányokat.
Sziasztok.
Pár éve voltam egy lánynál Esztergomban,Lindának hívták de eltünt...nagyon jó csaj volt,és teljesen korrekt.
Nem tudtok róla vmit?
A rosszlányokon hirdetett.
Pár éve voltam egy lánynál Esztergomban,Lindának hívták de eltünt...nagyon jó csaj volt,és teljesen korrekt.
Nem tudtok róla vmit?
A rosszlányokon hirdetett.
Az a baj,hogy lebecsülik magukat ilyen az én feleségem is pedig én kimondottan a molett nőket kedvelem. Ezért is gondolom, hogy sok jelentkező lenne. Egy próbát megérne, hogy legalább látnák,hogy igenis sokan szeretik a molett lányokat.
(Ez egy válasz Gecievo88 üzenetére (2022. 10. 04. kedd 05:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 04. kedd 05:20

Mostanában a feleségem többször is felvetette, hogy ha nem úgy nézne ki ahogy akkor elmenne kurvának. Engem brutálisan izgat a dolog, de szerinte nem lenne rá kereslet mert kövér.
Sziasztok!
Zalaegerszeg a rosszlanyokon Nensyy123 és testvére Trészi lehúzos a rosszabbik fajtából!
Vigyázzatok velük!
Zalaegerszeg a rosszlanyokon Nensyy123 és testvére Trészi lehúzos a rosszabbik fajtából!
Vigyázzatok velük!
Ha aktus nélkül is boldoggá lehet téged tenni akkor 8. ker Amina. Dugáson kívül kb. minden van. Lakásos , nem olcsó.
(Ez egy válasz joni002 üzenetére (2022. 09. 17. szombat 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Tud valaki valahol hivatásos Ázsiai lányt? Köszi
Zalaegerszeg és Nagykanizsa térségben lanyok hol találhatók utmentén???
Vágj bele, ne agyald túl!
(Ez egy válasz Robert8 üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 15. csütörtök 05:55

Igazából csak tényleg egy teljesen banális kérdés. Ez tényleg úgy működik, hogy felhívod az ott megadott számot és a hölgy veszi fel? Mégpedig az aki a képeken látható? Bocsánat a hülye kérdésért, de annyi szarságba fut bele az ember manapság. Hogy ez túl egyszerűnek tűnik
Meg tudod nézni a beszámolókat aki engedi a beszámolókat és jókat írnak róluk az 100%, ahol rossz beszámolók vannak az biztos gáz. Aki nem engedi a baszamolokat ( értékelések) az kétséges de ha régóta hirdet akkor szerintem meg bízható. Nézd meg szerintem az értékeléseket és a szerint dőncs.
(Ez egy válasz Robert8 üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 15. csütörtök 05:55

Igazából csak tényleg egy teljesen banális kérdés. Ez tényleg úgy működik, hogy felhívod az ott megadott számot és a hölgy veszi fel? Mégpedig az aki a képeken látható? Bocsánat a hülye kérdésért, de annyi szarságba fut bele az ember manapság. Hogy ez túl egyszerűnek tűnik
(Ez egy válasz thomasnagy0000 üzenetére (2022. 09. 14. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
10+ éve használom az oldalt, mik a kérdéseid?
(Ez egy válasz Robert8 üzenetére (2022. 08. 26. péntek 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 26. péntek 08:50

Sziasztok.
A " rossz lányok" oldallal kapcsolatban, van valakinek valami tapasztalata?
A " rossz lányok" oldallal kapcsolatban, van valakinek valami tapasztalata?