Kellemes lehet
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 20. szerda 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 03. 20. szerda 10:31

Törölt felhasználó (344519)

Hi!
Azt akarom kérdezni, hogy valaki kipróbált / használt már ilyen segédeszközt?
Tapasztalatok?
Köszönöm
Tapasztalatok?
Köszönöm
Nekem pont ilyenem van, nagyon szeretem.
Simán megér ennyit, vedd meg!
Használat előtt fel kell melegíteni meleg vízben, mert nagyon hideg tud lenni különben. Síkosítót is bőven használj.
Amint beteszem a fejét, a popsim szinte magába szívja, és máris kellemesen nekifeszül a prosztatámnak, ami isteni jó érzés. A záróizmokkal lehet mozgatni, nem kell kézzel fogni. nem csúszik ki, nem mozdul el, a helyén marad. Én rendszeresen használom szex közben is. Olyankor még mozgatni sem kell, mert a szex mozdulataira ez is mozdul annyit, hogy kellemesen masszíroz belül. Nekem nagyon bevált. Szex közben nekem megsokszorozza az orgazmust.
Bátran ajánlom neked is, szerintem te is imádni fogod, ha amúgy szereted az anális játékokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 03. 20. szerda 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Használat előtt fel kell melegíteni meleg vízben, mert nagyon hideg tud lenni különben. Síkosítót is bőven használj.
Amint beteszem a fejét, a popsim szinte magába szívja, és máris kellemesen nekifeszül a prosztatámnak, ami isteni jó érzés. A záróizmokkal lehet mozgatni, nem kell kézzel fogni. nem csúszik ki, nem mozdul el, a helyén marad. Én rendszeresen használom szex közben is. Olyankor még mozgatni sem kell, mert a szex mozdulataira ez is mozdul annyit, hogy kellemesen masszíroz belül. Nekem nagyon bevált. Szex közben nekem megsokszorozza az orgazmust.

Hi!
Tapasztalatok?
Köszönöm
Tapasztalatok?
Köszönöm
Szia! Nekünk is van, de tul nagynak tartjuk, és kemény is. Vagy nem jol használnánk?

Hi!
Tapasztalatok?
Köszönöm
Tapasztalatok?
Köszönöm
SZia az nem jó ! a zselés vibi az jó de van lepke nagyon jó felcsatolós és csak 5 v 6 ezer

Köszönök a válaszokat. Egyelőre csak kipróbálás szinten vagyok, ezért néztem ilyen olcsóbbat nem adnék ki egyből 10e nagyságrendet
Amúgy az nem gáz, hogy amit én néztem az műanyag ezáltal nincs rugalmassága?

Amúgy az nem gáz, hogy amit én néztem az műanyag ezáltal nincs rugalmassága?
Nekünk Rude-Boy Rocks-off van. Nagyon bevált. Eleinte kicsit vastag, de ha már bent van rettentően nagy élvezetet tud nyújtani! Csak ajánlani tudom!!!
nekem van egy, de én a nexus neo-t vettem meg. meglepően nagy, de jó viselni. nem használom minden alkalommal, néha előkerül, szerintem aki nyitott ilyen dolgokra, annak érdemes kipróbálnia.

Hi!
Tapasztalatok?
Köszönöm
Tapasztalatok?
Köszönöm
Hi!
Tapasztalatok?
Köszönöm
Tapasztalatok?
Köszönöm
Sziasztok.Egy oylan kérdésem lenne h szeretném kipróbálni egyedül a prosztata masszázst.Ehze kérnék segítséget hogy milyen helységben milyen anyagokkal milyen pózban tudnám végbe vinni és nagy élvezést elérni? köszönöm a segítséget
Sziasztok! Valaki Pesten csajok? egy jó kis prosztata szexre?
Én SZIVESEN! :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 29. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 29. csütörtök 13:12
Törölt felhasználó (792330)

Somogy megyéven segìtene nekünk valaki e témában?
A prosztata masszírozása előtt célszerű kiüríteni a húgyhólyagot, és négykézláb kell elhelyezkedni. A speciális technika segítségével kiürül a prosztatából a megrekedt váladék, megszűnik a feszülés,ami jótékonyan hat a prosztatára.
Nagyon vigyázni kell azonban a prosztatamasszázs alkalmazásánál, a rossz technika, az erős mozdulatok végzése gyulladás fellobbanását, és helyi tályog kialakulását okozhatja. Előfordulhat, hogy a váladék a mellékherékbe, és a húgyhólyagba jut és ez további gyulladást okoz. Éppen ezért a helytelen technika alkalmazása felgyórsíthatja a másodlagos daganatok kialakulását!
Nagyon vigyázni kell azonban a prosztatamasszázs alkalmazásánál, a rossz technika, az erős mozdulatok végzése gyulladás fellobbanását, és helyi tályog kialakulását okozhatja. Előfordulhat, hogy a váladék a mellékherékbe, és a húgyhólyagba jut és ez további gyulladást okoz. Éppen ezért a helytelen technika alkalmazása felgyórsíthatja a másodlagos daganatok kialakulását!
18/5-öm elèggè jò dolgokat tud vègbe vinni!

Shopban kapható pumpás anál tágitó normál méretben is.
(Ez egy válasz copboy86 üzenetére (2012. 11. 25. vasárnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 25. vasárnap 19:16

Szia, nagyon érdekelne, hogyan készítettél felfújható eszközt, gondolom más is kíváncsi rá.
Somogy megyéven segìtene nekünk valaki e témában?
Szia, nagyon érdekelne, hogyan készítettél felfújható eszközt, gondolom más is kíváncsi rá.
(Ez egy válasz focke32 üzenetére (2012. 08. 28. kedd 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 28. kedd 16:31

Üdv Mindenkinek
Sokat olvasgatom a topicot, hasznos, érdekes.
Engem is szokott a feleségem ilyen örömökben részesíteni nagyon élvezem is, de az igazat megvallva magamnak szeretem a legjobban csinálni. Már nagyon régen részesítem magam ilyen örömökben( több mint 25 éve), engem a vastagság hoz lázba imádom ha feszíti a fenekem, most ott tartok hogy a 4.5cm átmérőjű vibri bemelegítés és fájdalom nélkül bemegy, de ha a magam által készített felfújható játékot használom simán 6.5cm fölé is tudok menni.
Az előváladék és a sperma patakokban folyik.....................
Akit érdekel a téma szívesen beszélgethetünk, cserélhetünk tapasztalatot.
Sokat olvasgatom a topicot, hasznos, érdekes.
Engem is szokott a feleségem ilyen örömökben részesíteni nagyon élvezem is, de az igazat megvallva magamnak szeretem a legjobban csinálni. Már nagyon régen részesítem magam ilyen örömökben( több mint 25 éve), engem a vastagság hoz lázba imádom ha feszíti a fenekem, most ott tartok hogy a 4.5cm átmérőjű vibri bemelegítés és fájdalom nélkül bemegy, de ha a magam által készített felfújható játékot használom simán 6.5cm fölé is tudok menni.
Az előváladék és a sperma patakokban folyik.....................
Akit érdekel a téma szívesen beszélgethetünk, cserélhetünk tapasztalatot.
A prosztatát, ha urológus megvizsgálja, hát bizony az nem kellemes. Régebben volt hozzá szerencsém.
Most azonban prosztata masszázsra mentem el. Szakavatott kezek (hölgy) csinálta, hát így se volt egy leányálom, egy idő után megfordult a fejemben, hogy mondom neki hagyja abba, de aztán csak kibírtam. Aki otthon a párjával csinálja, nyilván egészen más mert közben "más is történik" mint a prosztata masszírozása. Azt mondta miközben masszíroz meg kell hogy induljon kifelé valami anyagocska és ezt néha a másik kezével ellenőrizte a farkam végén. Kb. 15-20 perc után kivette az ujját és azt mondta forduljak meg. A hátamra feküdtem, ekkor azt mondta, hogy prosztata masszázs után, magömlésnek kell lenni és elkezdte bekenni és masszírozni a zacsit és a farkam. Gondoltam végre valami jó! Annyira azért nem volt könnyű dolga, mert a prosztata masszírozásától egészen kicsire összementem. A női kezek gyengédsége azért meghozta a gyümölcsét addig verte a farkam míg egy jó nagyot lövelltem. Ezután még ebben a pózban benyúlt és masszírozott egy kis ideig, így sikerült teljesen kiürülnöm. Mindent összevetve, volt egy nagyon kellemetlen és egy kellemes rész az egészben. Ez azonban nem prosztata orgazmus volt, nem állítom hogy az nem is létezik, de nekem nem sikerült megtapasztalnom.
Most azonban prosztata masszázsra mentem el. Szakavatott kezek (hölgy) csinálta, hát így se volt egy leányálom, egy idő után megfordult a fejemben, hogy mondom neki hagyja abba, de aztán csak kibírtam. Aki otthon a párjával csinálja, nyilván egészen más mert közben "más is történik" mint a prosztata masszírozása. Azt mondta miközben masszíroz meg kell hogy induljon kifelé valami anyagocska és ezt néha a másik kezével ellenőrizte a farkam végén. Kb. 15-20 perc után kivette az ujját és azt mondta forduljak meg. A hátamra feküdtem, ekkor azt mondta, hogy prosztata masszázs után, magömlésnek kell lenni és elkezdte bekenni és masszírozni a zacsit és a farkam. Gondoltam végre valami jó! Annyira azért nem volt könnyű dolga, mert a prosztata masszírozásától egészen kicsire összementem. A női kezek gyengédsége azért meghozta a gyümölcsét addig verte a farkam míg egy jó nagyot lövelltem. Ezután még ebben a pózban benyúlt és masszírozott egy kis ideig, így sikerült teljesen kiürülnöm. Mindent összevetve, volt egy nagyon kellemetlen és egy kellemes rész az egészben. Ez azonban nem prosztata orgazmus volt, nem állítom hogy az nem is létezik, de nekem nem sikerült megtapasztalnom.
de még mennyire ,hogy igazatok van
egy ügyes női ujjacskánál nincs is élvezetesebb! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 20. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 20. kedd 21:30
egy ügyes női ujjacskánál nincs is élvezetesebb! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 20. kedd 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (838984)

mi tisztában vagyunk vele, rendszeresen műveljük is

mi tisztában vagyunk vele, rendszeresen műveljük is
(Ez egy válasz gabicabi üzenetére (2012. 11. 20. kedd 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

egy noj kéz csodákra képes
jobb mint a prosztataizgatok
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 19. hétfő 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 19. hétfő 18:40

Törölt felhasználó (838984)

Hidd el, hogy van hatékonyabb eszköz, - egy ügyes női kéz