Na hát ezt is kipróbáltam.
A korábban említett gyertyás módszer tényleg bejött, a végeredmény már nem annyira.
Ebből sem lesz rendszer. Nem mintha rossz íze lenne, inkább olyan semleges, inkább az volt fura, hogy, meleg és ilyen krémes.
Na majd kikérem más véleményét ha lesz kitől.
A korábban említett gyertyás módszer tényleg bejött, a végeredmény már nem annyira.

Na majd kikérem más véleményét ha lesz kitől.
Sziasztok. Kaptam innen pár jó ötletet. De legjobban a kávé vált be. Köszönöm mindenkinek aki írt.
Szerintem a friss gecinek jó íze van főleg mondjuk akár egy ciciről lenyalva vagy punciból kinyalva
Nagyon jó
Mire gondolsz? Vizelet, kaki..??
Az előváladékot mindig, az nagyon felizgat. Élvezés után viszont elmegy a kedvem tőle, hogy a sajátomat lenyeljem, mint sokaknak. Ellenben, ha másét szoptam, azt mindig lenyeltem.
Engem is nagyon érdekelne, viszont én is azok közé tartozom, akiknek gyorsan csökken a vágy elélvezés után. Gondoltam már olyanra, hogy elrakom a következő körre inkább, és akkor biztos felhasználásra kerülne .... :P
Szoktam a sajátos nyelni,nèha másèt is!Szeretem!
nagyon szeretem
hy))
ha gondolod, szívesen levelezhetünk eme témnában..))) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 17. szombat 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 11. 17. szombat 17:01
ha gondolod, szívesen levelezhetünk eme témnában..))) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 11. 17. szombat 17:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1437952)

Sziasztok. Izgató a dolog de ha már túl vagyok rajta akkor már annyira nem izgat. Ti hogy csináljátok hogy utána nyelitek a sajátotokat? Lehetőleg privát üzenetet várok.
Sziasztok. Izgató a dolog de ha már túl vagyok rajta akkor már annyira nem izgat. Ti hogy csináljátok hogy utána nyelitek a sajátotokat? Lehetőleg privát üzenetet várok.
nagyon szeretem gyakran nyelem
másét én is... jobb is mint a sajátom nyelni....))
akkor nincs apelláta... tele a szám, lenyelni jó))) (Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2018. 10. 11. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor nincs apelláta... tele a szám, lenyelni jó))) (Ez egy válasz colamatyi üzenetére (2018. 10. 11. csütörtök 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
előváladékot mindig...)) a spermát változó..)))
(Ez egy válasz Stefan77 üzenetére (2018. 10. 21. vasárnap 04:30), amit ide kattintva olvashatsz)
elég gyakran nagyon jó
Ki milyen gyakran nyeli?
Ki milyen gyakran nyeli?
nagyon jó másét is nyeltem
én is nyelem,és a végén még benyálazom az ujjam mert úgy könnyebben rátapadnak a kis darabkák amit a nyelvemmel nem érek el (pl: a makkom aljára tapad),amit aztán az ujjamról leszopogatok.....
Egyetértek részben. Maszti után annyira nem mindig jön be de a többi igen jó.