De az nem a sajátod volt.Igazából ha az ember be van indulva sok mindent megcsinál de ha elment már nem is akarja például a saját lenyelését.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 15. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 15. vasárnap 16:07
Törölt felhasználó (804056)

Sziasztok
Én diák koromban poénkodtam az osztálytársammal gyakorlaton,hogy ki, mit ,mennyiért tenne meg.
A kérdés az volt mennyiért szopnál le egy fiút?Elötte meg sem fordult ilyen a fejemben,de akkor hirtelen azt mondtam: akár ingyen is.Erre ő igen akkor itt most tedd meg,vagy csak a szád nagy?!Elmentünk egy félreeső helyre és megtettem.Mondhatni nagyon tetszett!!!Nem szoptam sokáig csak kipróbálás szinten.Délután megbeszéltük találkozunk nálunk ésbefejezzük.Igy is lett,69 felállásban játszottunk egymással és a számba élvezett!Marha jó volt!!!Utána rendszeresen találkozgattunk....de ennek már vagy 15 éve.
Én diák koromban poénkodtam az osztálytársammal gyakorlaton,hogy ki, mit ,mennyiért tenne meg.
A kérdés az volt mennyiért szopnál le egy fiút?Elötte meg sem fordult ilyen a fejemben,de akkor hirtelen azt mondtam: akár ingyen is.Erre ő igen akkor itt most tedd meg,vagy csak a szád nagy?!Elmentünk egy félreeső helyre és megtettem.Mondhatni nagyon tetszett!!!Nem szoptam sokáig csak kipróbálás szinten.Délután megbeszéltük találkozunk nálunk ésbefejezzük.Igy is lett,69 felállásban játszottunk egymással és a számba élvezett!Marha jó volt!!!Utána rendszeresen találkozgattunk....de ennek már vagy 15 éve.
Sziasztok
Ilyet én is csináltam egyszer a barátnőm kérésére, meg is tetszett, sajna azóta nem, pedig szívesen megismételném ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 01. vasárnap 03:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 01. vasárnap 03:16
Törölt felhasználó (791046)

az nagyon izgató lehet,ha egy pasi a saját szájába veri és lenyeli! volt olyan fiúm,aki a számban ment el,és kérte,csurgassam át,meg engedjem a hasára,ő meg kenegette magán,na,ettől megint beindultam,és olyat masztiztam előtte,a cickóimmal a számban,nem érhetett hozzám,ettől egy hatalmasat spriccelt.
Jó volna már másét is ízlelni!

én is le szoktam nyelni, általában úgy, hogy amikor már majdnem elmennék, visszatartom - ilyenkor jön anyag, de az érzés megmarad, szóval nincs az az undor-dolog. ha sokat nyújtok, elérem a farkam a számmal/nyelvemmel, de az a legjobb, amikor gyertyaállásból beterítem a barátnőm arcát és a sajátomat
az nagyon izgató lehet,ha egy pasi a saját szájába veri és lenyeli! volt olyan fiúm,aki a számban ment el,és kérte,csurgassam át,meg engedjem a hasára,ő meg kenegette magán,na,ettől megint beindultam,és olyat masztiztam előtte,a cickóimmal a számban,nem érhetett hozzám,ettől egy hatalmasat spriccelt.
Ez a történet olyan mint ha rólunk szólna,mi is így szoktuk.Elolvastam és izgalomba is jöttem.
(Ez egy válasz 61karcsi üzenetére (2011. 04. 29. péntek 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 29. péntek 16:45

Én előtte mindig szólók neki, hogy perverzkedjünk egy kicsit. Akkor a vége előtt ő jön felülre és úgy élvezek el, pihenünk egy kicsit ( ilyenkor megy el a kedved már tőle hogy kinyald ), de ekkor szép lassan elkezd felfelé araszolni és ráül a számra belecsorgatja sőt még kicsit erölkődik és ki is nyomja amit tud. Szép lassan kifolyik mind lenyelem megfordítom és úgy nyalom a következő élvezésig. Szuper. Csak az a baj, hogy ő nem akar már ilyenkor csókolózni, pedig jó lenne így megosztani vele is.
Próbáld ki szerintem jó lesz így.
Próbáld ki szerintem jó lesz így.
Én előtte mindig szólók neki, hogy perverzkedjünk egy kicsit. Akkor a vége előtt ő jön felülre és úgy élvezek el, pihenünk egy kicsit ( ilyenkor megy el a kedved már tőle hogy kinyald ), de ekkor szép lassan elkezd felfelé araszolni és ráül a számra belecsorgatja sőt még kicsit erölkődik és ki is nyomja amit tud. Szép lassan kifolyik mind lenyelem megfordítom és úgy nyalom a következő élvezésig. Szuper. Csak az a baj, hogy ő nem akar már ilyenkor csókolózni, pedig jó lenne így megosztani vele is.
Próbáld ki szerintem jó lesz így. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 29. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 29. kedd 18:08
Próbáld ki szerintem jó lesz így. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 29. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (98468)

Az elején gyakran azt tervezem hogy kinyalom belőle annyira be vagyok indulva de ha már elmentem elmegy a kedvem tőle.talán ha a párom is benne lenne de nem nagyon rajongott érte mikor említettem neki a tervem pedig szinte mindig mindenbe benne van ha beindul.Talán majd egyszer .
Szeretem saját előnedvem szopogatni az ujjamról, sajnos még nem sikerült a számba spriccelni.
én általában lenyelem
Az elején gyakran azt tervezem hogy kinyalom belőle annyira be vagyok indulva de ha már elmentem elmegy a kedvem tőle.talán ha a párom is benne lenne de nem nagyon rajongott érte mikor említettem neki a tervem pedig szinte mindig mindenbe benne van ha beindul.Talán majd egyszer .
...és egyértelműen az önszopás vagy szájba spriccelés a tuti, próbáltam pohárba vagy kézbe is és onnan hörpinteni-nyalogatni, de egyik sem volt az igazi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 13. vasárnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 13. vasárnap 13:28
Törölt felhasználó (796598)
VIP

Életem legszebb napja volt mikor végre sikerült a saját számba spriccelnem, nekem is gyertyábol jött össze a dolog, az íze meg szerintem nagyon is jó volt!!!
Életem legszebb napja volt mikor végre sikerült a saját számba spriccelnem, nekem is gyertyábol jött össze a dolog, az íze meg szerintem nagyon is jó volt!!!
Volt már olyan, hogy miután a szájába élveztem csókolóztam vele és olyan is, hogy utána átcsurgatta az én számba.de különösebben nem izgat a dolog.
Én már nyeltem le ,gyertyaállásból leengedem a csipőm a szám fölé.Sajnos bekapni már nem tudom

hmmm hát én csak egy csajnak kanálba vertem msnen de azt teli lett a csaj be kapta volna de volt ki velem etette volna meg
Hm! Ez nem is rossz dolog. Engem izgat, ha a csaj arcát telespriccelem, majd csókolózunk, lenyalom.
Próbáltam már gyertyában is, az sem rossz, de ami igazán ínyenc, az az volt, mikor a gyümölcsturmixba vertem bele.
Na az nagyon finom volt!
Próbáltam már gyertyában is, az sem rossz, de ami igazán ínyenc, az az volt, mikor a gyümölcsturmixba vertem bele.
Na az nagyon finom volt!
Szerintem az enyém is finom, néha a maradékot lenyalom az ujjamról....
Minden probléma nélkül kinyalom a páromból a spermámat..sőt..hm
A csók a végén meg alap teliszájjal!

A csók a végén meg alap teliszájjal!
Nálunk sem probléma, ha nekem is jut az anyagomból. Van mikor szerelmem szájában megyek el és csókolózunk utána, de olyan is akad mikor én nyalizom fel róla és úgy kapja a csókokat. A legjobban viszont azt szeretjük mikor már élveznék gyorsan kiugrom belőle és ami kicsordul azt a szájába engedem majd úgy folytatjuk heves csókolózással. Ilyenkor eszméletlenül felpörgünk és hatalmas a végső élvezet.
Szoktak sokan az ízével is foglalkozni, hogy ananász stb. megváltoztatja. Hát a múltkor beteg voltam és valami szirupot kellett innom a torkomra, na attól olyan édes lett az anyagom mint a méz. (Jó, annyira nem, de nagyon kellemes ízű volt.)
Szoktak sokan az ízével is foglalkozni, hogy ananász stb. megváltoztatja. Hát a múltkor beteg voltam és valami szirupot kellett innom a torkomra, na attól olyan édes lett az anyagom mint a méz. (Jó, annyira nem, de nagyon kellemes ízű volt.)