Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Aki ezeket a gyönyörű lányokat megnézi, ahogy telerakják a szájukat, elgondolkodik, hogy milyen érzés is lehet ez.
Aki nem meleg az csak egyféleképpen tudja ezt meg. A saját farkával!
Én meg tudtam.
Életem egyik legizgalmasabb történése volt amikor először csináltam.
Miközben hokiztam végig azon izgultam, hogy milyen lesz mikor beleverem a számba.
Milyen lesz maga a geci?
Szóval nagyon izgalmas volt. "

Az eddigi hozzászólások

... 77 78 79 80 81 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#382   2011. 07. 22. péntek 22:45
X Törölt felhasználó (448579)
Sziasztok!
Én sokáig nem is gondoltam rá, hogy megkostoljam, de miután végigolvastam sok hozzászólást kedvet kaptam hozzá.Szerintem olyan az ize mint a nyers tojásfehérje.
#381   2011. 06. 19. vasárnap 11:59
babyfac babyfac
az elmúlt éjjel megkóstoltam és nem haltam bele. igaz annyira nem is ízlett, őszintén szólva olyan semmilyen volt.
#380   2011. 05. 30. hétfő 17:46
MANO28 MANO28
Sziasztok én kb 15perce vertem ki egy nagy farkat ! egy pohárba nagyon finom volt !!! crazya
#379   2011. 05. 15. vasárnap 17:48
X Törölt felhasználó (98468)
De az nem a sajátod volt.Igazából ha az ember be van indulva sok mindent megcsinál de ha elment már nem is akarja például a saját lenyelését.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 15. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (804056)
2011. 05. 15. vasárnap 16:07
Sziasztok
Én diák koromban poénkodtam az osztálytársammal gyakorlaton,hogy ki, mit ,mennyiért tenne meg.
A kérdés az volt mennyiért szopnál le egy fiút?Elötte meg sem fordult ilyen a fejemben,de akkor hirtelen azt mondtam: akár ingyen is.Erre ő igen akkor itt most tedd meg,vagy csak a szád nagy?!Elmentünk egy félreeső helyre és megtettem.Mondhatni nagyon tetszett!!!Nem szoptam sokáig csak kipróbálás szinten.Délután megbeszéltük találkozunk nálunk ésbefejezzük.Igy is lett,69 felállásban játszottunk egymással és a számba élvezett!Marha jó volt!!!Utána rendszeresen találkozgattunk....de ennek már vagy 15 éve.
#378   2011. 05. 15. vasárnap 16:07
X Törölt felhasználó (804056)
Sziasztok
Én diák koromban poénkodtam az osztálytársammal gyakorlaton,hogy ki, mit ,mennyiért tenne meg.
A kérdés az volt mennyiért szopnál le egy fiút?Elötte meg sem fordult ilyen a fejemben,de akkor hirtelen azt mondtam: akár ingyen is.Erre ő igen akkor itt most tedd meg,vagy csak a szád nagy?!Elmentünk egy félreeső helyre és megtettem.Mondhatni nagyon tetszett!!!Nem szoptam sokáig csak kipróbálás szinten.Délután megbeszéltük találkozunk nálunk ésbefejezzük.Igy is lett,69 felállásban játszottunk egymással és a számba élvezett!Marha jó volt!!!Utána rendszeresen találkozgattunk....de ennek már vagy 15 éve.
#377   2011. 05. 11. szerda 14:52
Szokratesz Szokratesz
Ilyet én is csináltam egyszer a barátnőm kérésére, meg is tetszett, sajna azóta nem, pedig szívesen megismételném ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 01. vasárnap 03:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (791046)
2011. 05. 01. vasárnap 03:16
az nagyon izgató lehet,ha egy pasi a saját szájába veri és lenyeli! volt olyan fiúm,aki a számban ment el,és kérte,csurgassam át,meg engedjem a hasára,ő meg kenegette magán,na,ettől megint beindultam,és olyat masztiztam előtte,a cickóimmal a számban,nem érhetett hozzám,ettől egy hatalmasat spriccelt.
#376   2011. 05. 10. kedd 18:49
jason666 jason666
Jó volna már másét is ízlelni! finom
#375   2011. 05. 10. kedd 17:25
ggate11 ggate11
én is le szoktam nyelni, általában úgy, hogy amikor már majdnem elmennék, visszatartom - ilyenkor jön anyag, de az érzés megmarad, szóval nincs az az undor-dolog. ha sokat nyújtok, elérem a farkam a számmal/nyelvemmel, de az a legjobb, amikor gyertyaállásból beterítem a barátnőm arcát és a sajátomat
#374   2011. 05. 01. vasárnap 03:16
X Törölt felhasználó (791046)
az nagyon izgató lehet,ha egy pasi a saját szájába veri és lenyeli! volt olyan fiúm,aki a számban ment el,és kérte,csurgassam át,meg engedjem a hasára,ő meg kenegette magán,na,ettől megint beindultam,és olyat masztiztam előtte,a cickóimmal a számban,nem érhetett hozzám,ettől egy hatalmasat spriccelt.
#373   2011. 04. 30. szombat 17:58
X Törölt felhasználó (217424)
Ez a történet olyan mint ha rólunk szólna,mi is így szoktuk.Elolvastam és izgalomba is jöttem.
(Ez egy válasz 61karcsi üzenetére (2011. 04. 29. péntek 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 29. péntek 16:45
Én előtte mindig szólók neki, hogy perverzkedjünk egy kicsit. Akkor a vége előtt ő jön felülre és úgy élvezek el, pihenünk egy kicsit ( ilyenkor megy el a kedved már tőle hogy kinyald ), de ekkor szép lassan elkezd felfelé araszolni és ráül a számra belecsorgatja sőt még kicsit erölkődik és ki is nyomja amit tud. Szép lassan kifolyik mind lenyelem megfordítom és úgy nyalom a következő élvezésig. Szuper. Csak az a baj, hogy ő nem akar már ilyenkor csókolózni, pedig jó lenne így megosztani vele is.
Próbáld ki szerintem jó lesz így.
#372   2011. 04. 29. péntek 16:45
61karcsi 61karcsi
Én előtte mindig szólók neki, hogy perverzkedjünk egy kicsit. Akkor a vége előtt ő jön felülre és úgy élvezek el, pihenünk egy kicsit ( ilyenkor megy el a kedved már tőle hogy kinyald ), de ekkor szép lassan elkezd felfelé araszolni és ráül a számra belecsorgatja sőt még kicsit erölkődik és ki is nyomja amit tud. Szép lassan kifolyik mind lenyelem megfordítom és úgy nyalom a következő élvezésig. Szuper. Csak az a baj, hogy ő nem akar már ilyenkor csókolózni, pedig jó lenne így megosztani vele is.
Próbáld ki szerintem jó lesz így.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 29. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (98468)
2011. 03. 29. kedd 18:08
Az elején gyakran azt tervezem hogy kinyalom belőle annyira be vagyok indulva de ha már elmentem elmegy a kedvem tőle.talán ha a párom is benne lenne de nem nagyon rajongott érte mikor említettem neki a tervem pedig szinte mindig mindenbe benne van ha beindul.Talán majd egyszer .
#371   2011. 04. 25. hétfő 16:47
álmaimfarka álmaimfarka
Szeretem saját előnedvem szopogatni az ujjamról, sajnos még nem sikerült a számba spriccelni.
#370   2011. 04. 16. szombat 19:54
fazonkirály fazonkirály VIP
én általában lenyelem
#369   2011. 03. 29. kedd 18:08
X Törölt felhasználó (98468)
Az elején gyakran azt tervezem hogy kinyalom belőle annyira be vagyok indulva de ha már elmentem elmegy a kedvem tőle.talán ha a párom is benne lenne de nem nagyon rajongott érte mikor említettem neki a tervem pedig szinte mindig mindenbe benne van ha beindul.Talán majd egyszer .
#368   2011. 03. 17. csütörtök 13:01
X Törölt felhasználó (34131)
...és egyértelműen az önszopás vagy szájba spriccelés a tuti, próbáltam pohárba vagy kézbe is és onnan hörpinteni-nyalogatni, de egyik sem volt az igazi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 13. vasárnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (796598) VIP
2011. 03. 13. vasárnap 13:28
Életem legszebb napja volt mikor végre sikerült a saját számba spriccelnem, nekem is gyertyábol jött össze a dolog, az íze meg szerintem nagyon is jó volt!!!
#367   2011. 03. 13. vasárnap 13:28
X Törölt felhasználó (796598) VIP
Életem legszebb napja volt mikor végre sikerült a saját számba spriccelnem, nekem is gyertyábol jött össze a dolog, az íze meg szerintem nagyon is jó volt!!!
#366   2011. 02. 28. hétfő 20:01
mester01 mester01
Volt már olyan, hogy miután a szájába élveztem csókolóztam vele és olyan is, hogy utána átcsurgatta az én számba.de különösebben nem izgat a dolog.
#365   2011. 02. 27. vasárnap 18:28
Woodpecker Woodpecker
Én már nyeltem le ,gyertyaállásból leengedem a csipőm a szám fölé.Sajnos bekapni már nem tudom schmoll2
#364   2011. 02. 21. hétfő 13:54
huncut kamionos huncut kamionos
hmmm hát én csak egy csajnak kanálba vertem msnen de azt teli lett a csaj be kapta volna de volt ki velem etette volna meg
#363   2011. 02. 20. vasárnap 13:17
X Törölt felhasználó (23078)
Hm! Ez nem is rossz dolog. Engem izgat, ha a csaj arcát telespriccelem, majd csókolózunk, lenyalom.
Próbáltam már gyertyában is, az sem rossz, de ami igazán ínyenc, az az volt, mikor a gyümölcsturmixba vertem bele.
Na az nagyon finom volt!

... 77 78 79 80 81 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: macipecs macipecs
Nyitás ideje: 2006. 01. 12. csütörtök
Üzenetek: 1942db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 04. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!