Szerintem az enyém is finom, néha a maradékot lenyalom az ujjamról....
Hm! Ez nem is rossz dolog. Engem izgat, ha a csaj arcát telespriccelem, majd csókolózunk, lenyalom.
Próbáltam már gyertyában is, az sem rossz, de ami igazán ínyenc, az az volt, mikor a gyümölcsturmixba vertem bele.
Na az nagyon finom volt!
Próbáltam már gyertyában is, az sem rossz, de ami igazán ínyenc, az az volt, mikor a gyümölcsturmixba vertem bele.
Na az nagyon finom volt!
hmmm hát én csak egy csajnak kanálba vertem msnen de azt teli lett a csaj be kapta volna de volt ki velem etette volna meg
Én már nyeltem le ,gyertyaállásból leengedem a csipőm a szám fölé.Sajnos bekapni már nem tudom
Volt már olyan, hogy miután a szájába élveztem csókolóztam vele és olyan is, hogy utána átcsurgatta az én számba.de különösebben nem izgat a dolog.
Életem legszebb napja volt mikor végre sikerült a saját számba spriccelnem, nekem is gyertyábol jött össze a dolog, az íze meg szerintem nagyon is jó volt!!!
...és egyértelműen az önszopás vagy szájba spriccelés a tuti, próbáltam pohárba vagy kézbe is és onnan hörpinteni-nyalogatni, de egyik sem volt az igazi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 13. vasárnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 13. vasárnap 13:28
Törölt felhasználó (796598)
VIP
Életem legszebb napja volt mikor végre sikerült a saját számba spriccelnem, nekem is gyertyábol jött össze a dolog, az íze meg szerintem nagyon is jó volt!!!
Az elején gyakran azt tervezem hogy kinyalom belőle annyira be vagyok indulva de ha már elmentem elmegy a kedvem tőle.talán ha a párom is benne lenne de nem nagyon rajongott érte mikor említettem neki a tervem pedig szinte mindig mindenbe benne van ha beindul.Talán majd egyszer .
én általában lenyelem
Szeretem saját előnedvem szopogatni az ujjamról, sajnos még nem sikerült a számba spriccelni.
Én előtte mindig szólók neki, hogy perverzkedjünk egy kicsit. Akkor a vége előtt ő jön felülre és úgy élvezek el, pihenünk egy kicsit ( ilyenkor megy el a kedved már tőle hogy kinyald ), de ekkor szép lassan elkezd felfelé araszolni és ráül a számra belecsorgatja sőt még kicsit erölkődik és ki is nyomja amit tud. Szép lassan kifolyik mind lenyelem megfordítom és úgy nyalom a következő élvezésig. Szuper. Csak az a baj, hogy ő nem akar már ilyenkor csókolózni, pedig jó lenne így megosztani vele is.
Próbáld ki szerintem jó lesz így. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 29. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 29. kedd 18:08
Próbáld ki szerintem jó lesz így. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 29. kedd 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (98468)
Az elején gyakran azt tervezem hogy kinyalom belőle annyira be vagyok indulva de ha már elmentem elmegy a kedvem tőle.talán ha a párom is benne lenne de nem nagyon rajongott érte mikor említettem neki a tervem pedig szinte mindig mindenbe benne van ha beindul.Talán majd egyszer .
Ez a történet olyan mint ha rólunk szólna,mi is így szoktuk.Elolvastam és izgalomba is jöttem.
(Ez egy válasz 61karcsi üzenetére (2011. 04. 29. péntek 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 29. péntek 16:45
Én előtte mindig szólók neki, hogy perverzkedjünk egy kicsit. Akkor a vége előtt ő jön felülre és úgy élvezek el, pihenünk egy kicsit ( ilyenkor megy el a kedved már tőle hogy kinyald ), de ekkor szép lassan elkezd felfelé araszolni és ráül a számra belecsorgatja sőt még kicsit erölkődik és ki is nyomja amit tud. Szép lassan kifolyik mind lenyelem megfordítom és úgy nyalom a következő élvezésig. Szuper. Csak az a baj, hogy ő nem akar már ilyenkor csókolózni, pedig jó lenne így megosztani vele is.
Próbáld ki szerintem jó lesz így.
Próbáld ki szerintem jó lesz így.
az nagyon izgató lehet,ha egy pasi a saját szájába veri és lenyeli! volt olyan fiúm,aki a számban ment el,és kérte,csurgassam át,meg engedjem a hasára,ő meg kenegette magán,na,ettől megint beindultam,és olyat masztiztam előtte,a cickóimmal a számban,nem érhetett hozzám,ettől egy hatalmasat spriccelt.
én is le szoktam nyelni, általában úgy, hogy amikor már majdnem elmennék, visszatartom - ilyenkor jön anyag, de az érzés megmarad, szóval nincs az az undor-dolog. ha sokat nyújtok, elérem a farkam a számmal/nyelvemmel, de az a legjobb, amikor gyertyaállásból beterítem a barátnőm arcát és a sajátomat
Jó volna már másét is ízlelni!
Ilyet én is csináltam egyszer a barátnőm kérésére, meg is tetszett, sajna azóta nem, pedig szívesen megismételném ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 01. vasárnap 03:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 01. vasárnap 03:16
Törölt felhasználó (791046)
az nagyon izgató lehet,ha egy pasi a saját szájába veri és lenyeli! volt olyan fiúm,aki a számban ment el,és kérte,csurgassam át,meg engedjem a hasára,ő meg kenegette magán,na,ettől megint beindultam,és olyat masztiztam előtte,a cickóimmal a számban,nem érhetett hozzám,ettől egy hatalmasat spriccelt.
Sziasztok
Én diák koromban poénkodtam az osztálytársammal gyakorlaton,hogy ki, mit ,mennyiért tenne meg.
A kérdés az volt mennyiért szopnál le egy fiút?Elötte meg sem fordult ilyen a fejemben,de akkor hirtelen azt mondtam: akár ingyen is.Erre ő igen akkor itt most tedd meg,vagy csak a szád nagy?!Elmentünk egy félreeső helyre és megtettem.Mondhatni nagyon tetszett!!!Nem szoptam sokáig csak kipróbálás szinten.Délután megbeszéltük találkozunk nálunk ésbefejezzük.Igy is lett,69 felállásban játszottunk egymással és a számba élvezett!Marha jó volt!!!Utána rendszeresen találkozgattunk....de ennek már vagy 15 éve.
Én diák koromban poénkodtam az osztálytársammal gyakorlaton,hogy ki, mit ,mennyiért tenne meg.
A kérdés az volt mennyiért szopnál le egy fiút?Elötte meg sem fordult ilyen a fejemben,de akkor hirtelen azt mondtam: akár ingyen is.Erre ő igen akkor itt most tedd meg,vagy csak a szád nagy?!Elmentünk egy félreeső helyre és megtettem.Mondhatni nagyon tetszett!!!Nem szoptam sokáig csak kipróbálás szinten.Délután megbeszéltük találkozunk nálunk ésbefejezzük.Igy is lett,69 felállásban játszottunk egymással és a számba élvezett!Marha jó volt!!!Utána rendszeresen találkozgattunk....de ennek már vagy 15 éve.
De az nem a sajátod volt.Igazából ha az ember be van indulva sok mindent megcsinál de ha elment már nem is akarja például a saját lenyelését.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 15. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 15. vasárnap 16:07
Törölt felhasználó (804056)
Sziasztok
Sziasztok én kb 15perce vertem ki egy nagy farkat ! egy pohárba nagyon finom volt !!!
az elmúlt éjjel megkóstoltam és nem haltam bele. igaz annyira nem is ízlett, őszintén szólva olyan semmilyen volt.

macipecs