Ha hajlékony alkat vagy, akkor erre a legjobb megoldás az önszopás.
Én rendszeresen csinálom, és ahogy elélvezek, már rögtön nyelem is az első löketeket. Akkor még kívánom, nem múlik el a vágy rögtön. Tessék sokat nyújtani, gyakorolni, és menni fog. Nagyon kellemes dolog, hamar meg fogod szeretni!
Érdemes kipróbálni!
(Ez egy válasz Ryan86 üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 22:27
Én rendszeresen csinálom, és ahogy elélvezek, már rögtön nyelem is az első löketeket. Akkor még kívánom, nem múlik el a vágy rögtön. Tessék sokat nyújtani, gyakorolni, és menni fog. Nagyon kellemes dolog, hamar meg fogod szeretni!
Érdemes kipróbálni!
(Ez egy válasz Ryan86 üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindig nekikezdek, de elmegy a hatás amikor kijön... :( erre valami ötlet???
Én is igy jártam mindig elment a kedvem mire kijött a geci, aztán egy véletlen úgy hozta, hogy másét szoptam le, ekkor jöttem rá, hogy nem kell félni a biszexualitástól.
2012. 03. 19. hétfő 22:27
A párom melleire élveztem és a mellbimbójáról a számba csöpögtette isteni volt.
Élvezz a szájába,ha engedi és smárolj vele utána. Sikamlós élményben lesz részed
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 17:02
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (98468)
Valamilyen ötlet hogy ne menjen el a kedvem tőle ha már kijött.
Annyira rajta vagyok hogy egyszer kinyaljam a páromból de mire odaérek elmegy a kedvem tőle....Egyszer már megjátszottam úgy tetem mintha elmennék nem volt a közelbe zsepi és én mondtam sebaj megoldom kinyaltam nem volt semmi reakció csak döbbenet nagy csend részéről.
Valamilyen ötlet hogy ne menjen el a kedvem tőle ha már kijött.
Szerintem mindenki
kostólta már !
Csak mostanra elfelejtette ,mert már kemény férfiak vagyunk címmel ,nem vallom be magamnak ,másoknak !
Pedig ha tudnák az igazságot ! szopás -smárolás -szopás -smárolás és már meg is kóstolta sőt le is nyelte
Egyszóval nincs ezzel semmi baj ha lenyeltük már!
kostólta már !
Gy
korában , a tenyerébe engedett anyagba ,az ujját beledugva nyalogatta meg vagy valami hasonló! alf
er alf
ek
Csak mostanra elfelejtette ,mert már kemény férfiak vagyunk címmel ,nem vallom be magamnak ,másoknak !
Pedig ha tudnák az igazságot ! szopás -smárolás -szopás -smárolás és már meg is kóstolta sőt le is nyelte
Egyszóval nincs ezzel semmi baj ha lenyeltük már!
Izgató a téma,szivesen kiprobálnám a más anyagát.
jó kinyalni a punciból........
én imádom beleélvezés után kinyalni apunciból. Azt is szeretem mikor párokhoz csatlakozok és kinyalhatom a lány punusát miután a barátja jol beleélvezett!
nézőpont kérdése ki beteg és ki nem
kinek mi jön be,szabad országban élünk és szabadon gondolkodhat mindenki...
egy dolog biztos a szex úgy jó ha mocskos
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 13. hétfő 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 13. hétfő 16:57
kinek mi jön be,szabad országban élünk és szabadon gondolkodhat mindenki...
egy dolog biztos a szex úgy jó ha mocskos
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 13. hétfő 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (426247)
betegek vagytok.
betegek vagytok.
kismadárka! ki nyeli le a sajátját?
Egyszer a csajom szájába élveztem majd mondtam neki hogy köpje bele a számba az egészet!!! Nagyon finom volt....és izgató!
TE lenyelted?
Egyszer a csajom szájába élveztem majd mondtam neki hogy köpje bele a számba az egészet!!! Nagyon finom volt....és izgató!
TE lenyelted?
Kiprobálnám valaki előtt
é is szeretem lenyalni ,meg szeret ha rám élveznek
Hát ezen már túl volnék! Hogy hányszor?? Nagyon sokszor
!
!
imádom a csajom gecis punciját nyalogatni
egyetértek veled
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2012. 01. 11. szerda 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 11. szerda 13:17
magam részéről- én imádom, ha a nőbe való beleélvezés után onna ki lehet nyalni, sőt van olyan barátnőm, aki ezt el is várja
a lényeg hogy szeresd azt amit és akivel csinálod, főleg ha Tüzes Fekete lenne az
a lényeg hogy szeresd azt amit és akivel csinálod, főleg ha Tüzes Fekete lenne az

macipecs

Brittany Stone