Helló mindenki
Én is próbáltam kb 4x, ritkán szoktam csak mert nehezen kívánom meg a saját spermámat. . .
Most is ép próbálok a saját számba élvezni :P

Én is próbáltam kb 4x, ritkán szoktam csak mert nehezen kívánom meg a saját spermámat. . .
Most is ép próbálok a saját számba élvezni :P
a női pisi után a másik legfinomabb
igaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 28. szerda 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 28. szerda 09:51

Törölt felhasználó (840145)

Nagyon fincsi dolog is, és mindig meg kell kóstolni! Szeretem maszti után is, de nagyon jó másról is lenyalogatni, vagy csókban visszakapni...
Nagyon fincsi dolog is, és mindig meg kell kóstolni! Szeretem maszti után is, de nagyon jó másról is lenyalogatni, vagy csókban visszakapni...
Hali en ma kostoltam es nagyon izgi volt

köszi! próbálkozom, mert nagyon izgat a dolog
Ja!
(Ez egy válasz gold7 üzenetére (2012. 03. 21. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 21. szerda 11:19

Ha hajlékony alkat vagy, akkor erre a legjobb megoldás az önszopás.
Én rendszeresen csinálom, és ahogy elélvezek, már rögtön nyelem is az első löketeket. Akkor még kívánom, nem múlik el a vágy rögtön. Tessék sokat nyújtani, gyakorolni, és menni fog. Nagyon kellemes dolog, hamar meg fogod szeretni!
Érdemes kipróbálni!

Én rendszeresen csinálom, és ahogy elélvezek, már rögtön nyelem is az első löketeket. Akkor még kívánom, nem múlik el a vágy rögtön. Tessék sokat nyújtani, gyakorolni, és menni fog. Nagyon kellemes dolog, hamar meg fogod szeretni!

Ha hajlékony alkat vagy, akkor erre a legjobb megoldás az önszopás.
Érdemes kipróbálni!
(Ez egy válasz Ryan86 üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 22:27

Mindig nekikezdek, de elmegy a hatás amikor kijön... :( erre valami ötlet???
Én is igy jártam mindig elment a kedvem mire kijött a geci, aztán egy véletlen úgy hozta, hogy másét szoptam le, ekkor jöttem rá, hogy nem kell félni a biszexualitástól.
(Ez egy válasz Ryan86 üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 22:27

A párom melleire élveztem és a mellbimbójáról a számba csöpögtette isteni volt.
Élvezz a szájába,ha engedi és smárolj vele utána. Sikamlós élményben lesz részed
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 03. 19. hétfő 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 19. hétfő 17:02

Törölt felhasználó (98468)

Valamilyen ötlet hogy ne menjen el a kedvem tőle ha már kijött.
Annyira rajta vagyok hogy egyszer kinyaljam a páromból de mire odaérek elmegy a kedvem tőle....Egyszer már megjátszottam úgy tetem mintha elmennék nem volt a közelbe zsepi és én mondtam sebaj megoldom kinyaltam nem volt semmi reakció csak döbbenet nagy csend részéről.
Valamilyen ötlet hogy ne menjen el a kedvem tőle ha már kijött.
Szerintem mindenki
kostólta már !
Gyerek korában , a tenyerébe engedett anyagba ,az ujját beledugva nyalogatta meg vagy valami hasonló!
Csak mostanra elfelejtette ,mert már kemény férfiak vagyunk címmel ,nem vallom be magamnak ,másoknak !
Pedig ha tudnák az igazságot ! szopás -smárolás -szopás -smárolás és már meg is kóstolta sőt le is nyelte
Egyszóval nincs ezzel semmi baj ha lenyeltük már!
kostólta már !

Gyerek korában , a tenyerébe engedett anyagba ,az ujját beledugva nyalogatta meg vagy valami hasonló!

Csak mostanra elfelejtette ,mert már kemény férfiak vagyunk címmel ,nem vallom be magamnak ,másoknak !
Pedig ha tudnák az igazságot ! szopás -smárolás -szopás -smárolás és már meg is kóstolta sőt le is nyelte

Egyszóval nincs ezzel semmi baj ha lenyeltük már!

Izgató a téma,szivesen kiprobálnám a más anyagát.
jó kinyalni a punciból........
én imádom beleélvezés után kinyalni apunciból. Azt is szeretem mikor párokhoz csatlakozok és kinyalhatom a lány punusát miután a barátja jol beleélvezett!
nézőpont kérdése ki beteg és ki nem
kinek mi jön be,szabad országban élünk és szabadon gondolkodhat mindenki...
egy dolog biztos a szex úgy jó ha mocskos
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 13. hétfő 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 13. hétfő 16:57

kinek mi jön be,szabad országban élünk és szabadon gondolkodhat mindenki...
egy dolog biztos a szex úgy jó ha mocskos

Törölt felhasználó (426247)

betegek vagytok.
betegek vagytok.