Nincs is annál jobb mikor a forró nedü arcomra meg számba fröccsen.

nagyon izgató szerintem a téma felizgat a forro geci márcsak ha véletlen az arcomra fröccsen is

Hát én nem fogom, de jó nőkkel simán lenyeletem.
Angolul kell írni.
(Ez egy válasz jattila79 üzenetére (2012. 12. 12. szerda 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
self
(Ez egy válasz jattila79 üzenetére (2012. 12. 12. szerda 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)

magyarul beirtam és semmi!Ötlet?
Hol lehet olyan videókat megnézzni ahol miután a nö leszopott,csókolózik a pasival?
Sziasztok,
én simán nyelem és finom is, talán legjobban tényleg a szájba spricc jön be akkor nincs vissza út sem és hát jó meleg
én simán nyelem és finom is, talán legjobban tényleg a szájba spricc jön be akkor nincs vissza út sem és hát jó meleg

Kezd el verni sokáig és ha már jön az előváladék nyald le!
Utána már gyertyaállásból a szádba vered és akkor nincs vissza út.
Utána már gyertyaállásból a szádba vered és akkor nincs vissza út.

Helló!
Igazából segítség kellene. Engem is izgat a saját spermám. Csak az a baj ha már elmenetem nem kell. Volna erre valami megoldás?Próbáltam kedvesemmel , dominával nem jött össze.
Tud valaki segíteni??
Igazából segítség kellene. Engem is izgat a saját spermám. Csak az a baj ha már elmenetem nem kell. Volna erre valami megoldás?Próbáltam kedvesemmel , dominával nem jött össze.
Tud valaki segíteni??
Tegnap este beleélveztem a rajtam lovagló feleségem puncijába, majd utána a nyelvemmel elégítettem ki. Közben éreztem a nyelvemen a krémes nedveimet. Isteni finom volt!
Én imádom lenyelni a saját gecimet...nagyon izgató!! Akkor szoktam, ha önkielégítek...de jó lenne kinyalni a barátnőm puncijából is..
Helló! Nemsokára megint tele lesz a szám gecivel.
Hogy miért? Mert engem ez felizgat.
Minden ember beszél saját magában, vagy saját magával.
Én nem csak beszélgetni szoktam, hanem szexelni is.
Hogy ez nem valóságos szex?
Amikor egy faszból előtörő geci egy szájban landol az szerintem nagyon is valóságos szex.
Igazi szájba élvezés.
Asszem erre mondják, hogy szeretem magam.
Hogy miért? Mert engem ez felizgat.
Minden ember beszél saját magában, vagy saját magával.
Én nem csak beszélgetni szoktam, hanem szexelni is.
Hogy ez nem valóságos szex?
Amikor egy faszból előtörő geci egy szájban landol az szerintem nagyon is valóságos szex.
Igazi szájba élvezés.
Asszem erre mondják, hogy szeretem magam.
Soha nem engedem pocsékba,ha kiverem a farkam,mindig a kezembe élvezek és minden cseppét,lenyalom. Imádom kinyalni a párom puncijából vagy ha a szájába élvezek mindig egymás szájába csókoljuk. Vagy a hasáról vagy a hátáról nyalom le.
Az asszonyt jól megdugtam, teleélveztem, majd kinyaltam. Eddig még nem próbáltam, de a párom most rávett.
mindig lenyelem
lenyelni soha, de ha pl a nő szájába élvezek és ugy csókolózunk az nem érdekel. udvariasan meghagyom a páromnak

Most én is ezt csináltam...
most már azért ki kellene találni valami újítást
(Ez egy válasz borotváltzacsi üzenetére (2012. 10. 16. kedd 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 16. kedd 18:41
most már azért ki kellene találni valami újítást

Néha én is kiverem az asztalra és lenyalom róla.én szeretem a sajátom.
Néha én is kiverem az asztalra és lenyalom róla.én szeretem a sajátom.
Nincs is jobb a friss meleg gecinél!
Imádom ha a torkomra spriccelnek, utána a magamét is lenyelem. Egyébként a sajátomat sosem hagyom kárba veszni. fliki10@freemail.hu