Ez valami olyasféle gourmand praktika, mint pármai sonkát enni sárgadinnyével????
(Ez egy válasz ati67 üzenetére (2013. 02. 25. hétfő 07:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 25. hétfő 07:26

Pharmatex kúp tabletta nem mérgező anyag szeretek spermás puncit nyalni

Pharmatex kúp tabletta nem mérgező anyag szeretek spermás puncit nyalni

Ha esetleg lenne olyan hölgy vagy pár akit ez izgatna az nyudgodtan keressen meg!
sok érdekesség van : )
Akkor tényleg szerencsés vagy. És mesélj sikerült este megvalósítani?
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2013. 02. 23. szombat 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem van szerencsére és lehet este meg is kérem erre megint
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 22. péntek 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 22. péntek 19:12

Törölt felhasználó (230472)

CSak kár, hogy most nincs partnerem vagy akár egy pár akivel újra átélhetném. :(
CSak kár, hogy most nincs partnerem vagy akár egy pár akivel újra átélhetném. :(
(Ez egy válasz kicsirics üzenetére (2013. 02. 22. péntek 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)
így a legjobb

Én például úgy szeretem, hogy beleélvezek a lány szájába arcára majd megcsókolom és lenyalom az arcáról majd újra átcsurgatom az ő szájába a forró spermámat. De így is marad bőven mert mikor élvezek rengeteg spermám van és ez a 3-4 ik menet után sem csökken.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2013. 02. 22. péntek 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 22. péntek 18:51

az a bajuk a lányoknak hogy azt akarják h maradjon meg nekik
egyik csajommal néha "vitázni kellett" - hogy ki nyelje le, utána testvériesen egy forró csókkal elosztottuk a forró spermám :P felállt tőle a farkam...főleg mikor csöpögött ki a szánkból a mellére és onnan újra lenyalhattam

az a bajuk a lányoknak hogy azt akarják h maradjon meg nekik
egyik csajommal néha "vitázni kellett" - hogy ki nyelje le, utána testvériesen egy forró csókkal elosztottuk a forró spermám :P felállt tőle a farkam...főleg mikor csöpögött ki a szánkból a mellére és onnan újra lenyalhattam
(Ez egy válasz Kicsikukis üzenetére (2013. 02. 22. péntek 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is sokszor kóstoltam már nem értem mi bajuk a lányoknak.

.....és cumisüvegbe tölteni...
nehogy már pohárból kelljen...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 20. szerda 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 20. szerda 12:44

Törölt felhasználó (857830)

Pohárba, tetejére alufólia, be a hűtőbe és legközelebb csak elő kell venni. Legfeljebb picit megmikrózod előtte.
hogy én erre soha nem gondoltam...
látszik, hogy csak egy egyszerű, tudatlan pesti-paraszt "legény" vagyok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 20. szerda 12:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 20. szerda 12:44

látszik, hogy csak egy egyszerű, tudatlan pesti-paraszt "legény" vagyok...

Törölt felhasználó (857830)

Pohárba, tetejére alufólia, be a hűtőbe és legközelebb csak elő kell venni. Legfeljebb picit megmikrózod előtte.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 02. 20. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 20. szerda 12:03
Törölt felhasználó (98468)

a kedv elmegy a lövéskor az a baj
a kedv elmegy a lövéskor az a baj
Sziasztok,én is gyertyába ,már élveztem a számba ,le is nyeltem jó volt!
De a feleségemből is nyaltam már ki a másét amit előttem beleélveztek!
De a feleségemből is nyaltam már ki a másét amit előttem beleélveztek!
sok idő után egy este ismét a számba élveztem, de nem volt túl jó, a kielégüléssel el szál a vágy. . .
szerintem mindenki kóstolta már a spermáját, van akinek bejön (nekem nagyon) van akinek nem. én amikor ráverem a farkam a csajomra, onnan is lenyalom
A farkam érezni a számban az lenne szuper jó , majd beleélveznék . Akkor menne , másképp nem .
Rosszkev ellen ténylegjó!
(Ez egy válasz MANO28 üzenetére (2013. 02. 02. szombat 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 02. 02. szombat 19:06

hát igen sok kedély hormon van benne néha ha rossz a kedvem én is le nyelem !