Izgi ötlet
A reggeli kávéba szoktam!!!!! Sokkal finomabb.....
most verem a farkam a hűvös szobában ,az előváladékot már mind lenyaltam , és most folyik a tenyerembe a finom geci. nem győzöm izlelgetni ,fincsi, huu de jó volt!
én néztem a videót.maszti közben.( bisex ) és mikor a fiu száját elöntötte a sperma akkor élveztem el én is..
és utána a kezemről nyaltam le a gecimet.....
és utána a kezemről nyaltam le a gecimet.....
Tegnap gyerytapózban televertem a saját számat..
jó volt nagyon, bár másèba mègjobb lett volna spriccelni :p
jó volt nagyon, bár másèba mègjobb lett volna spriccelni :p
amugy meg tudod magad valamivel fertőzni ha le nyeled a saját spermádat ?
Ma reggel álló farokkal ébredtem. 6 napig nem vertem és tele voltam anyaggal így hát gyertyából tele lőttem a százmat, rengeteg anyagom volt. De kívánom máséból is !
Én mindig csak az előváladékot nyaltam le, meg úgy vertem, hogy ne élvezzek el, de egy kis sperma azért jöjjön.. ezt mindig kinyaltam a tenyeremnből és lenyeltem. Viszont tegnap egy hét után annyira beindultam, hogy teleélveztem a tenyerem és gondolkodás nélkül nyeltem is. Izgató volt, meg fogom ismételni!
Most már másét is szívesen kóstolnám!
tegnap tele lőttem a szám és az arcomat 5 napi adag sperma volt. Nyeltem rendesen.
Helló srácok,nagyon alszik a topik,pedig a geci termelödik vagy lövés vagy nyelés,én mind a kettöt csinálom,de a srácomét is nyelem rendszeressen.
èn.
Igazán akkor élvezem a dolgot ha a nőm pinájából nyalhatom ki, egyszerre érezvén a pina ízét is keveredve a gecivel.
Gondoltam már rá. Lehet , hogy kipróbálom, biztos nagyon finom úgy is-
(Ez egy válasz Lauda26 üzenetére (2015. 07. 04. szombat 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 04. szombat 16:36
Nincs is jobb mikor az ember lenyeli a saját spermáját!! Ebben a nagy hőségben fagyasztotta már le valaki jégkocka tartóba! Próbáljátok ki érdemes!!
Belevertem egy dinnyébe, és megettem... hihetetlen izgató volt.. próbáljátok ki
Nincs is jobb mikor az ember lenyeli a saját spermáját!! Ebben a nagy hőségben fagyasztotta már le valaki jégkocka tartóba! Próbáljátok ki érdemes!!
A topik nyári szabin van,pedig a geci termelödik ugyan ugy,ha a srácom nem nyeli nyelem én,nincs pocsékolás.
Kezd kihalni ez a topic írjatok valamit : D Ma délelőtt megint nyeltem egy jó adag spermát, bele élveztem a tenyerembe és lassan, finoman megittam, kicsit tartogattam is játszottam vele, nagyon finom volt-
Nem vertem több mind egy hétig. Azutan valami vágy elkapott és gyertya pozból az egész adag spermát egyből a számba vertem és lenyeltem. Ment egy kevés az arcomra is , de azt az ujjamal a számba huztam. Még nem voltam ennyire határozott soha , magammal szemben, hogy egyből tudjam nyelni. Azutan annyira megkívántam még, hogy rá egy órára ugyan ezt megcsináltam csak akkor már a tenyerembe vertem és onnan nyaltam ki. Ez tegnap volt . Most kezdek neki mindjart úgyan azt tervezem. FInom a sperma nagyon.
Egy hétig nem vertem ki, és ma számba vertem az egészet.. úgy éreztem nem fér belém több... folyt az államon, ment az orromba is, beterítette az arcomat. ami a számba ment, azt visszaengedtem a faszomra és nézve a tükörben, ahogy a saját spermám beterített még egyet élvezte, de ekkor már az egész testem remegett... isteni érzés volt

macipecs

Tommasi