én szeretem ha puhci megvan borotválva énis borotválom szörzetem van aki azt mondja hogy buzi vagyok de nem erdekel a én testem
a ijen felfogás a leg job en is ezt valom
(Ez egy válasz husy75 üzenetére (2007. 04. 10. kedd 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 23:51
Miért lenne az buzis, hogy ha egy férfi is borotválja magát? Én is borotválom magamat és imádja kopaszon a feleségem, (így legalább nem kell köpködnie orális sex közben)
Nekem ugyanúgy hozzátartozik az ápoltsághoz,hogy borotválom magam. Zavar,ha már "borostás" vagyok. Nekem és a páromnsk így jó,szerintem izgatóbb így.
hát ez az.. kinek van kedve ennyi penz kidobni... lehet megere de akkor is egyszerre sok (foleg nekem 17evesen)
(Ez egy válasz Ghwy üzenetére (2007. 04. 11. szerda 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 23:00
Lézeres szőrtelenítés.A hónalj 28ezer, az intim terület az jóval több, eléri a 40 ezret is, de nincs 100 ezer.de ezek egyszeri alkalmi kezelések árai, és legalább 5 kezelésre szükség lesz a teljes hatékonyságért.
nekem semmi bajom... nem szur meg semmi... neha meg tok jo erzes is:P
(Ez egy válasz GG87 üzenetére (2007. 04. 12. csütörtök 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 12. csütörtök 22:52
hali!!!Nekem szörös,úgy original
..de ha bnőm kérne h borotváljam le simán megtenném...de amig nem szol..nem csin...amugy meg szerintem ha vki kopaszon akarja akkor az sex előtt jo pár nappal kezdjeleszedni mert az első alkalom elég durva:S probáld ki a honalj borotválást szur viszket minden bajodlesz!!!
..de ha bnőm kérne h borotváljam le simán megtenném...de amig nem szol..nem csin...amugy meg szerintem ha vki kopaszon akarja akkor az sex előtt jo pár nappal kezdjeleszedni mert az első alkalom elég durva:S probáld ki a honalj borotválást szur viszket minden bajodlesz!!!
Én is borotválom odalent. Szerintem sokkal egészségesebb a dolog igy, valamint a páromnak is jobb szopás közben.
kopaszon két centivel nagyobb
Voltam a sárvári szaunában. Nagyon jó hely. Teljesen meztelenül lehet szaunázni, zuhanyozni.Külön örültem annak, hogy nem csak a lányok hanem a fiuk java része is lent teljesen kivolt borotválva, igy nem okoztam feltünést.
sziasztok sztem csupaszon a legjobb a nőmnek mindenképpen
Szerintem is jobb borotválva. Minden féleképp praktikusabb. A páromnak is jobb így orálisan, illetve kényelmesebb is.
szerintem is jobb csupaszon,praktikusabb és a partnert sem zavarja szopás közben.
Én közel egy éve borotválom, de kezdem megunni, ezért kipróbálnám a gyantázást. Kozmetikushoz nem szeretnék elmenni, inkább valami otthon alkalmazhatót. Valaki akinek van ezzel tapasztalata, tud valamit ajánlani?
Nálunk is így kezdődött. Először a zacsi, aztán a kuki környéke 1-2 centire, majd az egész fanszőrzet. A barátnőm viszont már régen teljesen csupasz volt.
Szerintem ma már szinte minden férfi borotválja az intim tájakat, ha nem teljesen, de legalább a zacsit és a kukac tájékát.A teljes test simasága viszont még mindig idegen, nem csak nekem, de másoknak is. Az holx az intim helyeken miért jó simának lenni tudjuk, de mire jó az egész testet borotválni? Nem tudom.
Ki mondta, hogy egész testet kell borotválni. Elég a hónaljat és az intim helyeket. A teljesen csupasz pasas röhejes.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 04. 27. péntek 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 27. péntek 10:52
Szerintem ma már szinte minden férfi borotválja az intim tájakat, ha nem teljesen, de legalább a zacsit és a kukac tájékát.A teljes test simasága viszont még mindig idegen, nem csak nekem, de másoknak is. Az holx az intim helyeken miért jó simának lenni tudjuk, de mire jó az egész testet borotválni? Nem tudom.
Valaki gyantázta már le a fanszőrzetét? baromira fáj?
oké,h a tökcsupasz röhejes,de az nem röhejes,ha vki mindenhol szőrös,csak épp a farka környékén nem,meg a hónalja? sztem az is elég idiótán néz ki
de majd kipróbálom
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 30. hétfő 18:29
de majd kipróbálom
(Ez egy válasz kotlar üzenetére (2007. 04. 30. hétfő 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Ki mondta, hogy egész testet kell borotválni. Elég a hónaljat és az intim helyeket. A teljesen csupasz pasas röhejes.
Mindenképp Jobb!!Borotválva is,de a gyantát még nem próbáltam.Kényelmesebb és higiénikusabb is!Hajrá aki még csak gondolkodik rajta!!
Ha vaki tenne fel mint követendő trendi képeket, az nem lenne rossz. Elsősorban a lányokra gondolok, hogy az általuk "elvárt" fazonokat képpel illusztrálják.
én csak az epillálógenyót próbáltam a vádlimon, az bőven elég volt... :S milyen lehet akkor ott lent?! a gyanta gondolom majdnem ugyanolyan... maradok a borotvánál...

Clark Licker

Rosemary84
Koika