a legjobb!

Engem nem kell meggyőzni az biztos! Csak a csupasz a nyerő!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 05. hétfő 12:39
Törölt felhasználó (142623)

Én is rendszeresen borotválom a fiúmat, eddig minden srácot sikerült meggyőznöm, hogy csupaszon sokkal szebb az élet.Tiszta izgi, amikor a punci ös a kuki is sima, jó igy szeretkezni. Szoktunk a szeméremdomb közé jeget tenni és dörzsölődünk mig el nem olvad. A frabcia is sokkal jobb nem kell egymás szőrét szedegetnünk.Imádom a csupasz kukit.
Gyantát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 15:46
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 06. kedd 15:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (143387)

Sziasztok!
van egy kis gondom, elég szőrős a fenekem, és a hátam is kezd egy kicsit az lenni. ha leborotválom, akkor borostás lesz, amit nem akarok, meg nem is érném el nagyon
Mit javasoltok?
van egy kis gondom, elég szőrős a fenekem, és a hátam is kezd egy kicsit az lenni. ha leborotválom, akkor borostás lesz, amit nem akarok, meg nem is érném el nagyon

Sziasztok!
Mit javasoltok?

Irigylem a barátodat! Én még nem tudtam rávenni a nejem,hogy ő borotváljon meg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 11. 05. hétfő 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 05. hétfő 12:39
Törölt felhasználó (142623)

Én is rendszeresen borotválom a fiúmat, eddig minden srácot sikerült meggyőznöm, hogy csupaszon sokkal szebb az élet.Tiszta izgi, amikor a punci ös a kuki is sima, jó igy szeretkezni. Szoktunk a szeméremdomb közé jeget tenni és dörzsölődünk mig el nem olvad. A frabcia is sokkal jobb nem kell egymás szőrét szedegetnünk.Imádom a csupasz kukit.
Előfordult, hogy a tóparton barátom farkát borotváltam és meglátott valaki. nem vettem figyelembe, csak azt vettem észre, hogy maszturbálásba kezdett. Elintézte és elment.Mi pedig egymást szép siméra borotváltuk.
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 13:51

Hogy ki milyét borotválja, az teljesen magán ügy.Miért zavar az, hogy a koleszben valaki látja, hogy éppen borotválod a fütyköst, ha meg sima leszel zuhanyzáskor ugy is fogják látni, hogy csupasz vagy. Egyébként biztos nem leszel egyedül, vagy lehet hogy a haverok közül ha látják, hogy csupasz vagy nekik is megjön a bátorságuk és megszabadulnak a bozonttól.Az esetleges megjegyzéseket meg rakd rendbe, azzal, hogy neked igy jó és kész.
te eccerüen ratyi vagy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 28. vasárnap 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 28. vasárnap 14:11
Törölt felhasználó (23775)

továbbá én is borotbáltam már a koli közös zuhanyzóban a farkamat sőt a fenekemet is borotválom ugye, de nem szólt senki, hisz gondolj bele, ha szólnak hogy te mi meg hogy , akkor azt jelentheti hogy az illető figyel téged, bámul, vagyis izgatja őt a látványod, innentől kezdve sakkban lehet akár tartani...
én maszturbáltam is közös zuhanyzóban és látták is.. de nem érdekelt, nagyon kanos voltam.
én maszturbáltam is közös zuhanyzóban és látták is.. de nem érdekelt, nagyon kanos voltam.
továbbá én is borotbáltam már a koli közös zuhanyzóban a farkamat sőt a fenekemet is borotválom ugye, de nem szólt senki, hisz gondolj bele, ha szólnak hogy te mi meg hogy , akkor azt jelentheti hogy az illető figyel téged, bámul, vagyis izgatja őt a látványod, innentől kezdve sakkban lehet akár tartani...
én maszturbáltam is közös zuhanyzóban és látták is.. de nem érdekelt, nagyon kanos voltam. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 15. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 15. szombat 19:17
én maszturbáltam is közös zuhanyzóban és látták is.. de nem érdekelt, nagyon kanos voltam. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 15. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (110830)

Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, van -e itt vki, aki koleszban lakik? Hogy oldja meg a borotválást ott? Hozzá kell tenni, hogy nálunk a zuhanyzó közös. Szvsz érdekes lenne, ha elkezdeném borotválni, miközben más ott zuhanyozik, vagy épp az arcát borotválja, fogat mos stb.
Szoval hogy lehet ezt ott megoldani?
Plíz help mí
Az lenne a kérdésem, van -e itt vki, aki koleszban lakik? Hogy oldja meg a borotválást ott? Hozzá kell tenni, hogy nálunk a zuhanyzó közös. Szvsz érdekes lenne, ha elkezdeném borotválni, miközben más ott zuhanyozik, vagy épp az arcát borotválja, fogat mos stb.

Plíz help mí

Hogy ki milyét borotválja, az teljesen magán ügy.Miért zavar az, hogy a koleszben valaki látja, hogy éppen borotválod a fütyköst, ha meg sima leszel zuhanyzáskor ugy is fogják látni, hogy csupasz vagy. Egyébként biztos nem leszel egyedül, vagy lehet hogy a haverok közül ha látják, hogy csupasz vagy nekik is megjön a bátorságuk és megszabadulnak a bozonttól.Az esetleges megjegyzéseket meg rakd rendbe, azzal, hogy neked igy jó és kész.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 15. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 15. szombat 19:17
Törölt felhasználó (110830)

Sziasztok.
Plíz help mí

Plíz help mí

Csupán rendszeresen kell borotválni, hetente kétszer, és soha nem fog szúrni. Csupaszon jobb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 08. hétfő 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 08. hétfő 10:02
Törölt felhasználó (89109)

Igaza is van,én is évekkel ezelőtt rávettem Ő-t,hogy borotválja és egy idő után mikor elkezdett borostásodni és bökni és szúrni iszon yú volt,mondtam növessze vissza,na de azért mértékkel
Lehet azt vágni is és borotválni is úgyhogy ne dzsungel legyen és ne is szúrjon
Ezért szeretem nő lévén a gyantát,de fiúknak kicsit fájna,nem mintha nekem/nekünk nőknek nem,na de mi strapabíróbbak vagyunk

Az enyém is azt mondta, amíg meg nem tettem és utánna mégis jobban tetszik így neki (zacsi és alul borotválta, felül pedig 2-3 mm-sre vágva).
Szóval próbáld ki egyszer, hogy kiderüljön az igazság
(Ez egy válasz kozso198700 üzenetére (2007. 10. 05. péntek 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 05. péntek 06:41
Szóval próbáld ki egyszer, hogy kiderüljön az igazság

Az én barátnőm pl. nem akarja hogy leborotváljam az mondja hogy igy a jo!
Én hetente 2-3x borotválom a zacskóm meg a farkam tövét. Még nem sikerült rávennem a nejem, hogy ő csinálja nekem
Igaza is van,én is évekkel ezelőtt rávettem Ő-t,hogy borotválja és egy idő után mikor elkezdett borostásodni és bökni és szúrni iszon yú volt,mondtam növessze vissza,na de azért mértékkel
Lehet azt vágni is és borotválni is úgyhogy ne dzsungel legyen és ne is szúrjon
Ezért szeretem nő lévén a gyantát,de fiúknak kicsit fájna,nem mintha nekem/nekünk nőknek nem,na de mi strapabíróbbak vagyunk
(Ez egy válasz kozso198700 üzenetére (2007. 10. 05. péntek 06:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 05. péntek 06:41

Szia!
Engem is érdekelne.
Címem: lampi99@freemail.hu
Előre is köszi
Engem is érdekelne.
Címem: lampi99@freemail.hu
Előre is köszi
A mai világban talán már teljesen normális, hogy a gyengébb nem mellett a férfi nemi szervek is teljesen csupaszok.A jó szex egyik fontos eleme!
(Ez egy válasz csetbal üzenetére (2007. 09. 30. vasárnap 15:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 30. vasárnap 15:52

osztom az álláspontot, hogy szőrtelenül jobb.
rajtam sincsen szőr a karomat és lábamat kivéve + néha borosta.
higénikus, esztétikus és én nem találkoztam még olyan nővel, aki ne vette volna jó néven, azt, hogy nincsen szőr a szájában. pl.
1 nőtöl meg pláne,ELVÁROM a teljes szőrtelenséget!!!
higénikus, esztétikus és én nem találkoztam még olyan nővel, aki ne vette volna jó néven, azt, hogy nincsen szőr a szájában. pl.

osztom az álláspontot, hogy szőrtelenül jobb.

Múlt vasárnap szőrtelenítettem, és nagyon élvezem.
(sajnos csak magamban.)
))
(sajnos csak magamban.)

simán sokkal higénikusabb és a párom is dijazza a csupasz rudit.