Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 28 29 30 31 32 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1054   2009. 03. 05. csütörtök 14:44
T-A-M T-A-M VIP
Bőrtípus függő a dolog.
Nincs két egyforma bőr, így van akinek meg sem kottyan, ha akár naponta leborotválja, és van aki bármit is próbál, mindig is kipattog a bőre....
Sajna én is az utóbbi "táborba" tartozom és nem csak intim helyen, de az arcomon is mindig átszabom a személyleírásomat.....
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 05. csütörtök 14:38
Azért van, aki küzd sok-sok borotválás után is bőrproblémával borotválás után. Párszáz borotváláson már túl vagyok, mindig fertőtlenítem a pengét (Gillette Venus) mégis mindig jön a fájdalmas gyulladás... Próbáltam már nyugtató balzsamot, hintőport, körömvirág krémet, de semmi nem akadályozta meg... confused
#1053   2009. 03. 05. csütörtök 14:38
Fiona20 Fiona20 VIP
Azért van, aki küzd sok-sok borotválás után is bőrproblémával borotválás után. Párszáz borotváláson már túl vagyok, mindig fertőtlenítem a pengét (Gillette Venus) mégis mindig jön a fájdalmas gyulladás... Próbáltam már nyugtató balzsamot, hintőport, körömvirág krémet, de semmi nem akadályozta meg... confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)
2009. 03. 05. csütörtök 12:50
Itt senki nem mondta, hogy a borotvált testrészeket nem kell megmosni.Egyébként 4-5 borotválás után a bőr is rendbe jön, semmilyen gyulladás nincs. Igaz, borotválás után, fertőtleniteni kell. Én is a barátom is teljesen csupasz, igy jó nekünk.
#1052   2009. 03. 05. csütörtök 13:38
X Törölt felhasználó (414866) VIP
Én is azt szeretem ha szépen borotvált a párom! Akkor tudom istenigazából nyalni falni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)
2009. 03. 05. csütörtök 12:50
Itt senki nem mondta, hogy a borotvált testrészeket nem kell megmosni.Egyébként 4-5 borotválás után a bőr is rendbe jön, semmilyen gyulladás nincs. Igaz, borotválás után, fertőtleniteni kell. Én is a barátom is teljesen csupasz, igy jó nekünk.
#1051   2009. 03. 05. csütörtök 12:50
X Törölt felhasználó (141068)
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 05. csütörtök 11:37
Azért csak hadd állítsam, hogy a szőr és a szag összefügg. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok a " teljes kopasztás" híve.
1. Legyen ápolt a kiskert, de nem hiszem, hogy folyton "gyomirtózni" kell ehhez.
2. Azok a kúúúúúrva szőrtüszők pofátlan módon mindentől begyulladnak. Na, nesze neked esztétika, mikor ott áll az ember szőrtelenítés után, a bőre épp addigra rendeződik, mire kibukkannak az első helyes kis NYOMORULT ROHADÉK SZŐRSZÁLAK!!! (Hogy a pék rakná telibe az őseimet! Komolyan, ha nem gyepálnám rendszeresen a dzsindzsát, az állatkertben összetévesztenének az orángutánnal. Mondjuk reggel a tükörben nekem is gyanús néha... smile )
3. A férfi hónalj is jobban ápolható, és lássuk be, manapság nem vonzó a "most jöttem a bányából, két műszakban fejtettem a lignitet" illatkompozíció. Helyette ajánlott az uraknak is izzadásgátlós hónalj stiftet használni, hátha hazafelé a metrón kapaszkodva beszagol egy bombanő az ingujjba. (A láb és kar szőrtelenítésről szó sem lehet férfi esetében! Nekem az szőrösen kell, vagy ahogy a jóisten összefabrikálta!)
4. Mindezek ellenére sem férfiben, sem nőben nem tartom vonzónak a full puca "nemi jelleget", nekem kell némi szőr ahhoz, hogy ivarérett példánynak érezzem, és ne egy nagycsopis gyermekcsének. És akkor már inkább több legyen, mint kevesebb.
5. És visszatérve a szőr vs szag kérdésre: a szőrtelenítés, minden ellenkező híresztelés ellenére nem helyettesíti a mosakodást, csak megkönnyíti azt. vigyor2
#1050   2009. 03. 05. csütörtök 11:37
Fém_fatál Fém_fatál
Azért csak hadd állítsam, hogy a szőr és a szag összefügg. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok a " teljes kopasztás" híve.
1. Legyen ápolt a kiskert, de nem hiszem, hogy folyton "gyomirtózni" kell ehhez.
2. Azok a kúúúúúrva szőrtüszők pofátlan módon mindentől begyulladnak. Na, nesze neked esztétika, mikor ott áll az ember szőrtelenítés után, a bőre épp addigra rendeződik, mire kibukkannak az első helyes kis NYOMORULT ROHADÉK SZŐRSZÁLAK!!! (Hogy a pék rakná telibe az őseimet! Komolyan, ha nem gyepálnám rendszeresen a dzsindzsát, az állatkertben összetévesztenének az orángutánnal. Mondjuk reggel a tükörben nekem is gyanús néha... smile )
3. A férfi hónalj is jobban ápolható, és lássuk be, manapság nem vonzó a "most jöttem a bányából, két műszakban fejtettem a lignitet" illatkompozíció. Helyette ajánlott az uraknak is izzadásgátlós hónalj stiftet használni, hátha hazafelé a metrón kapaszkodva beszagol egy bombanő az ingujjba. (A láb és kar szőrtelenítésről szó sem lehet férfi esetében! Nekem az szőrösen kell, vagy ahogy a jóisten összefabrikálta!)
4. Mindezek ellenére sem férfiben, sem nőben nem tartom vonzónak a full puca "nemi jelleget", nekem kell némi szőr ahhoz, hogy ivarérett példánynak érezzem, és ne egy nagycsopis gyermekcsének. És akkor már inkább több legyen, mint kevesebb.
5. És visszatérve a szőr vs szag kérdésre: a szőrtelenítés, minden ellenkező híresztelés ellenére nem helyettesíti a mosakodást, csak megkönnyíti azt. vigyor2
#1049   2009. 03. 05. csütörtök 10:46
X Törölt felhasználó (421345)
Furcsa párod lehet! Én viszont azt szeretem, ha szép sima a párom szerszámának környéke. Külön öröm, amikor borotválhatom.Ő is szereti a puncimat borotválni, mindig nagy szeretkezések következnek utánna. Azt hiszem a legtöbb férfi már alul is borotválkozik.
(Ez egy válasz PoH üzenetére (2009. 01. 15. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 15. csütörtök 17:33
Nálunk pont az a helyzet, hogy a párom szereti ha szőrösen hagyom, mert neki így tetszik. Nekem kényelmesebb lenne, egy rövidre nyírt frizura, de neki a bozont jön be. Azt is nehezen szokta meg, hogy a zacsit borotválom, mert így jobban érzem amikor a golyókat nyalogatja. Szóval ez is csak izlések és pofonok kérdése. Az pedig, hogy a szőr=büdös, a legnagyobb baromság. Ezek szerint, ha borotválom a seggemet, akkor nem kell se törölni, se mosni, mert úgysem lesz büdös.
#1048   2009. 01. 16. péntek 10:29
tintenpen tintenpen
Praktikus, és a párom imádja.
Akkor szoktam rá, mikor katona voltam, és volt, hogy 7 napig cowboyost játszottunk gyakorlat címen, fürcsi nélkül.
Valamennyit segített, de a zuhanyzást és a ph érték beállító szereket nem pótolja!
#1047   2009. 01. 15. csütörtök 17:33
PoH PoH
Nálunk pont az a helyzet, hogy a párom szereti ha szőrösen hagyom, mert neki így tetszik. Nekem kényelmesebb lenne, egy rövidre nyírt frizura, de neki a bozont jön be. Azt is nehezen szokta meg, hogy a zacsit borotválom, mert így jobban érzem amikor a golyókat nyalogatja. Szóval ez is csak izlések és pofonok kérdése. Az pedig, hogy a szőr=büdös, a legnagyobb baromság. Ezek szerint, ha borotválom a seggemet, akkor nem kell se törölni, se mosni, mert úgysem lesz büdös.
#1046   2009. 01. 15. csütörtök 17:02
X Törölt felhasználó (16046) VIP
Olyan qrva jó, hogy minden szőrtelenítős témában előjön a büdös kérdés párszáz hozzászólásonként. Baromira nem lesz egy fasz és pina sem szagtalanabb, csak mert szőrtelen.
Volt idő, hogy tetőtől talpig leszedtem magamról a szőrt (kivéve hajat), és amikor nyáron kiemntem futni egy órát, a végén ugyan olyan szagom volt, mintha szőrös lettem volna, szóval számomra a szőrtelenítés nem a testszag elkerüléséről szól. Amúgy meg tényleg férfiakról van itt szó, nem pedig puncisokról...
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2009. 01. 15. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 15. csütörtök 09:26
már ne haragudj de egy nagy csumbuj elég kiábrándito manapság.és nem is higénikus hiába furdesz az a pina büdös.
#1045   2009. 01. 15. csütörtök 16:38
tisza-tó tisza-tó
Egyetértek. Alapvető higiéniai dolog. Szőrrel vagy szőr nélkül. És egyébként sem vagyunk egyformák. Szerencsére-
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 01. 15. csütörtök 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 15. csütörtök 11:33
A pina nem a szőr miatt "büdös"!
Ilyen megközelítés alapján mindenki büdös aki nem borotválja magát?
Lehet ápolt szőrösen is úgy a punci, mint a férfi fanszőrzet is....és lehet ápolatlan (ha nem tisztálkodik rendesen), hiába borotválja le néha.....
#1044   2009. 01. 15. csütörtök 15:43
MmePrune MmePrune VIP Admin
szerintem meg a sötétségnél nincs rosszabb...sem kiábrándítóbb zavart1
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2009. 01. 15. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
már ne haragudj de egy nagy csumbuj elég kiábrándito manapság.és nem is higénikus hiába furdesz az a pina büdös.
#1043   2009. 01. 15. csütörtök 11:33
T-A-M T-A-M
A pina nem a szőr miatt "büdös"!
Ilyen megközelítés alapján mindenki büdös aki nem borotválja magát?
Lehet ápolt szőrösen is úgy a punci, mint a férfi fanszőrzet is....és lehet ápolatlan (ha nem tisztálkodik rendesen), hiába borotválja le néha.....
#1042   2009. 01. 15. csütörtök 11:07
macó71 macó71
"az a pina büdös"

Nade ,ez meg a férfi fanszőrzet borotválását taglaló topic! wave

Csakhogy,kötekedjek egy kicsit.... buck
#1041   2009. 01. 15. csütörtök 09:43
X Törölt felhasználó (141068)
Kiábrándító!
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2009. 01. 14. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 14. szerda 14:15
szerintem ha valaki szereti a másikat akkor a legkevésbé se érdekli a szőr,mert hozzá tartozik.Hogy szokták mondani ??? szőröstül-bőröstül szeretem.....meg egyébként se természetes,csak trendi meg az a fránya divat,meg a modern igényeink....én a lábamat is utálom borotválni,de ha nagyon muszáj hetente leszedem,máshol meg csak akkor ha már zavaró körülmény a női dolgoknál
#1040   2009. 01. 15. csütörtök 09:26
zsozs70 zsozs70
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2009. 01. 14. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 14. szerda 14:15
szerintem ha valaki szereti a másikat akkor a legkevésbé se érdekli a szőr,mert hozzá tartozik.Hogy szokták mondani ??? szőröstül-bőröstül szeretem.....meg egyébként se természetes,csak trendi meg az a fránya divat,meg a modern igényeink....én a lábamat is utálom borotválni,de ha nagyon muszáj hetente leszedem,máshol meg csak akkor ha már zavaró körülmény a női dolgoknál
#1039   2009. 01. 14. szerda 14:15
Rambika14 Rambika14
#1038   2009. 01. 10. szombat 16:30
X Törölt felhasználó (48100)
mi is a tema????
#1037   2009. 01. 10. szombat 16:14
Stitchi Stitchi VIP
Regebben a borotva volt a tuti, de a kovetkezo napokon kepes lettem volna elevenre vakarni a farkamat. Mivel a felesegem amugysem szereti 100% csupaszon, igy nyirogep 3-ason valamint villanyborotva. Tisztanak igy is tiszta, szor is marad es a dzsungelnek is vege. Nekem igy jo.
#1036   2009. 01. 10. szombat 06:59
macó71 macó71 VIP
Reklám kiirtva,a hálám meg örök!!! worship worship worship
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 09. péntek 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 01. 09. péntek 22:38
a jobb szélső reklámokat kiszedheted...saját menü---> adatmódosítás, görgess lefelé, ott a funkció
#1035   2009. 01. 09. péntek 22:38
MmePrune MmePrune VIP Admin
a jobb szélső reklámokat kiszedheted...saját menü---> adatmódosítás, görgess lefelé, ott a funkció
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 01. 09. péntek 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 09. péntek 22:32
Nálam egyszer egy nem megfelelő mappába letöltött szerencsére silány minőségű szaftos videot fedeztek fel.
Hatalmas érdeklődéssel nézték mire jött a gonosz apjuk(én) és ekatt onnan.Én akkor a virusokra hivatkoztam,hirtelen jobb nem jutott az eszembe. wow3
Itt a GG fórumon,meg csak a jobb szélen elhelyezett reklámok akadékoskodnak. gun
Na majd reggel átrágom az összes topikcimet...

... 28 29 30 31 32 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

tegnap 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!