Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 28 29 30 31 32 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1054   2009. 03. 05. csütörtök 14:44
T-A-M T-A-M VIP
Bőrtípus függő a dolog.
Nincs két egyforma bőr, így van akinek meg sem kottyan, ha akár naponta leborotválja, és van aki bármit is próbál, mindig is kipattog a bőre....
Sajna én is az utóbbi "táborba" tartozom és nem csak intim helyen, de az arcomon is mindig átszabom a személyleírásomat.....
(Ez egy válasz Fiona20 üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 05. csütörtök 14:38
Azért van, aki küzd sok-sok borotválás után is bőrproblémával borotválás után. Párszáz borotváláson már túl vagyok, mindig fertőtlenítem a pengét (Gillette Venus) mégis mindig jön a fájdalmas gyulladás... Próbáltam már nyugtató balzsamot, hintőport, körömvirág krémet, de semmi nem akadályozta meg... confused
#1053   2009. 03. 05. csütörtök 14:38
Fiona20 Fiona20 VIP
Azért van, aki küzd sok-sok borotválás után is bőrproblémával borotválás után. Párszáz borotváláson már túl vagyok, mindig fertőtlenítem a pengét (Gillette Venus) mégis mindig jön a fájdalmas gyulladás... Próbáltam már nyugtató balzsamot, hintőport, körömvirág krémet, de semmi nem akadályozta meg... confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)
2009. 03. 05. csütörtök 12:50
Itt senki nem mondta, hogy a borotvált testrészeket nem kell megmosni.Egyébként 4-5 borotválás után a bőr is rendbe jön, semmilyen gyulladás nincs. Igaz, borotválás után, fertőtleniteni kell. Én is a barátom is teljesen csupasz, igy jó nekünk.
#1052   2009. 03. 05. csütörtök 13:38
X Törölt felhasználó (414866) VIP
Én is azt szeretem ha szépen borotvált a párom! Akkor tudom istenigazából nyalni falni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (141068)
2009. 03. 05. csütörtök 12:50
Itt senki nem mondta, hogy a borotvált testrészeket nem kell megmosni.Egyébként 4-5 borotválás után a bőr is rendbe jön, semmilyen gyulladás nincs. Igaz, borotválás után, fertőtleniteni kell. Én is a barátom is teljesen csupasz, igy jó nekünk.
#1051   2009. 03. 05. csütörtök 12:50
X Törölt felhasználó (141068)
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 03. 05. csütörtök 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 05. csütörtök 11:37
Azért csak hadd állítsam, hogy a szőr és a szag összefügg. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok a " teljes kopasztás" híve.
1. Legyen ápolt a kiskert, de nem hiszem, hogy folyton "gyomirtózni" kell ehhez.
2. Azok a kúúúúúrva szőrtüszők pofátlan módon mindentől begyulladnak. Na, nesze neked esztétika, mikor ott áll az ember szőrtelenítés után, a bőre épp addigra rendeződik, mire kibukkannak az első helyes kis NYOMORULT ROHADÉK SZŐRSZÁLAK!!! (Hogy a pék rakná telibe az őseimet! Komolyan, ha nem gyepálnám rendszeresen a dzsindzsát, az állatkertben összetévesztenének az orángutánnal. Mondjuk reggel a tükörben nekem is gyanús néha... smile )
3. A férfi hónalj is jobban ápolható, és lássuk be, manapság nem vonzó a "most jöttem a bányából, két műszakban fejtettem a lignitet" illatkompozíció. Helyette ajánlott az uraknak is izzadásgátlós hónalj stiftet használni, hátha hazafelé a metrón kapaszkodva beszagol egy bombanő az ingujjba. (A láb és kar szőrtelenítésről szó sem lehet férfi esetében! Nekem az szőrösen kell, vagy ahogy a jóisten összefabrikálta!)
4. Mindezek ellenére sem férfiben, sem nőben nem tartom vonzónak a full puca "nemi jelleget", nekem kell némi szőr ahhoz, hogy ivarérett példánynak érezzem, és ne egy nagycsopis gyermekcsének. És akkor már inkább több legyen, mint kevesebb.
5. És visszatérve a szőr vs szag kérdésre: a szőrtelenítés, minden ellenkező híresztelés ellenére nem helyettesíti a mosakodást, csak megkönnyíti azt. vigyor2
#1050   2009. 03. 05. csütörtök 11:37
Fém_fatál Fém_fatál
Azért csak hadd állítsam, hogy a szőr és a szag összefügg. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok a " teljes kopasztás" híve.
1. Legyen ápolt a kiskert, de nem hiszem, hogy folyton "gyomirtózni" kell ehhez.
2. Azok a kúúúúúrva szőrtüszők pofátlan módon mindentől begyulladnak. Na, nesze neked esztétika, mikor ott áll az ember szőrtelenítés után, a bőre épp addigra rendeződik, mire kibukkannak az első helyes kis NYOMORULT ROHADÉK SZŐRSZÁLAK!!! (Hogy a pék rakná telibe az őseimet! Komolyan, ha nem gyepálnám rendszeresen a dzsindzsát, az állatkertben összetévesztenének az orángutánnal. Mondjuk reggel a tükörben nekem is gyanús néha... smile )
3. A férfi hónalj is jobban ápolható, és lássuk be, manapság nem vonzó a "most jöttem a bányából, két műszakban fejtettem a lignitet" illatkompozíció. Helyette ajánlott az uraknak is izzadásgátlós hónalj stiftet használni, hátha hazafelé a metrón kapaszkodva beszagol egy bombanő az ingujjba. (A láb és kar szőrtelenítésről szó sem lehet férfi esetében! Nekem az szőrösen kell, vagy ahogy a jóisten összefabrikálta!)
4. Mindezek ellenére sem férfiben, sem nőben nem tartom vonzónak a full puca "nemi jelleget", nekem kell némi szőr ahhoz, hogy ivarérett példánynak érezzem, és ne egy nagycsopis gyermekcsének. És akkor már inkább több legyen, mint kevesebb.
5. És visszatérve a szőr vs szag kérdésre: a szőrtelenítés, minden ellenkező híresztelés ellenére nem helyettesíti a mosakodást, csak megkönnyíti azt. vigyor2
#1049   2009. 03. 05. csütörtök 10:46
X Törölt felhasználó (421345)
Furcsa párod lehet! Én viszont azt szeretem, ha szép sima a párom szerszámának környéke. Külön öröm, amikor borotválhatom.Ő is szereti a puncimat borotválni, mindig nagy szeretkezések következnek utánna. Azt hiszem a legtöbb férfi már alul is borotválkozik.
(Ez egy válasz PoH üzenetére (2009. 01. 15. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 15. csütörtök 17:33
Nálunk pont az a helyzet, hogy a párom szereti ha szőrösen hagyom, mert neki így tetszik. Nekem kényelmesebb lenne, egy rövidre nyírt frizura, de neki a bozont jön be. Azt is nehezen szokta meg, hogy a zacsit borotválom, mert így jobban érzem amikor a golyókat nyalogatja. Szóval ez is csak izlések és pofonok kérdése. Az pedig, hogy a szőr=büdös, a legnagyobb baromság. Ezek szerint, ha borotválom a seggemet, akkor nem kell se törölni, se mosni, mert úgysem lesz büdös.
#1048   2009. 01. 16. péntek 10:29
tintenpen tintenpen
Praktikus, és a párom imádja.
Akkor szoktam rá, mikor katona voltam, és volt, hogy 7 napig cowboyost játszottunk gyakorlat címen, fürcsi nélkül.
Valamennyit segített, de a zuhanyzást és a ph érték beállító szereket nem pótolja!
#1047   2009. 01. 15. csütörtök 17:33
PoH PoH
Nálunk pont az a helyzet, hogy a párom szereti ha szőrösen hagyom, mert neki így tetszik. Nekem kényelmesebb lenne, egy rövidre nyírt frizura, de neki a bozont jön be. Azt is nehezen szokta meg, hogy a zacsit borotválom, mert így jobban érzem amikor a golyókat nyalogatja. Szóval ez is csak izlések és pofonok kérdése. Az pedig, hogy a szőr=büdös, a legnagyobb baromság. Ezek szerint, ha borotválom a seggemet, akkor nem kell se törölni, se mosni, mert úgysem lesz büdös.
#1046   2009. 01. 15. csütörtök 17:02
X Törölt felhasználó (16046) VIP
Olyan qrva jó, hogy minden szőrtelenítős témában előjön a büdös kérdés párszáz hozzászólásonként. Baromira nem lesz egy fasz és pina sem szagtalanabb, csak mert szőrtelen.
Volt idő, hogy tetőtől talpig leszedtem magamról a szőrt (kivéve hajat), és amikor nyáron kiemntem futni egy órát, a végén ugyan olyan szagom volt, mintha szőrös lettem volna, szóval számomra a szőrtelenítés nem a testszag elkerüléséről szól. Amúgy meg tényleg férfiakról van itt szó, nem pedig puncisokról...
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2009. 01. 15. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 15. csütörtök 09:26
már ne haragudj de egy nagy csumbuj elég kiábrándito manapság.és nem is higénikus hiába furdesz az a pina büdös.
#1045   2009. 01. 15. csütörtök 16:38
tisza-tó tisza-tó
Egyetértek. Alapvető higiéniai dolog. Szőrrel vagy szőr nélkül. És egyébként sem vagyunk egyformák. Szerencsére-
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2009. 01. 15. csütörtök 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 15. csütörtök 11:33
A pina nem a szőr miatt "büdös"!
Ilyen megközelítés alapján mindenki büdös aki nem borotválja magát?
Lehet ápolt szőrösen is úgy a punci, mint a férfi fanszőrzet is....és lehet ápolatlan (ha nem tisztálkodik rendesen), hiába borotválja le néha.....
#1044   2009. 01. 15. csütörtök 15:43
MmePrune MmePrune VIP Admin
szerintem meg a sötétségnél nincs rosszabb...sem kiábrándítóbb zavart1
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2009. 01. 15. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
már ne haragudj de egy nagy csumbuj elég kiábrándito manapság.és nem is higénikus hiába furdesz az a pina büdös.
#1043   2009. 01. 15. csütörtök 11:33
T-A-M T-A-M
A pina nem a szőr miatt "büdös"!
Ilyen megközelítés alapján mindenki büdös aki nem borotválja magát?
Lehet ápolt szőrösen is úgy a punci, mint a férfi fanszőrzet is....és lehet ápolatlan (ha nem tisztálkodik rendesen), hiába borotválja le néha.....
#1042   2009. 01. 15. csütörtök 11:07
macó71 macó71
"az a pina büdös"

Nade ,ez meg a férfi fanszőrzet borotválását taglaló topic! wave

Csakhogy,kötekedjek egy kicsit.... buck
#1041   2009. 01. 15. csütörtök 09:43
X Törölt felhasználó (141068)
Kiábrándító!
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2009. 01. 14. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 14. szerda 14:15
szerintem ha valaki szereti a másikat akkor a legkevésbé se érdekli a szőr,mert hozzá tartozik.Hogy szokták mondani ??? szőröstül-bőröstül szeretem.....meg egyébként se természetes,csak trendi meg az a fránya divat,meg a modern igényeink....én a lábamat is utálom borotválni,de ha nagyon muszáj hetente leszedem,máshol meg csak akkor ha már zavaró körülmény a női dolgoknál
#1040   2009. 01. 15. csütörtök 09:26
zsozs70 zsozs70
(Ez egy válasz Rambika14 üzenetére (2009. 01. 14. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 14. szerda 14:15
szerintem ha valaki szereti a másikat akkor a legkevésbé se érdekli a szőr,mert hozzá tartozik.Hogy szokták mondani ??? szőröstül-bőröstül szeretem.....meg egyébként se természetes,csak trendi meg az a fránya divat,meg a modern igényeink....én a lábamat is utálom borotválni,de ha nagyon muszáj hetente leszedem,máshol meg csak akkor ha már zavaró körülmény a női dolgoknál
#1039   2009. 01. 14. szerda 14:15
Rambika14 Rambika14
#1038   2009. 01. 10. szombat 16:30
X Törölt felhasználó (48100)
mi is a tema????
#1037   2009. 01. 10. szombat 16:14
Stitchi Stitchi VIP
Regebben a borotva volt a tuti, de a kovetkezo napokon kepes lettem volna elevenre vakarni a farkamat. Mivel a felesegem amugysem szereti 100% csupaszon, igy nyirogep 3-ason valamint villanyborotva. Tisztanak igy is tiszta, szor is marad es a dzsungelnek is vege. Nekem igy jo.
#1036   2009. 01. 10. szombat 06:59
macó71 macó71 VIP
Reklám kiirtva,a hálám meg örök!!! worship worship worship
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 09. péntek 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 01. 09. péntek 22:38
a jobb szélső reklámokat kiszedheted...saját menü---> adatmódosítás, görgess lefelé, ott a funkció
#1035   2009. 01. 09. péntek 22:38
MmePrune MmePrune VIP Admin
a jobb szélső reklámokat kiszedheted...saját menü---> adatmódosítás, görgess lefelé, ott a funkció
(Ez egy válasz macó71 üzenetére (2009. 01. 09. péntek 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 09. péntek 22:32
Nálam egyszer egy nem megfelelő mappába letöltött szerencsére silány minőségű szaftos videot fedeztek fel.
Hatalmas érdeklődéssel nézték mire jött a gonosz apjuk(én) és ekatt onnan.Én akkor a virusokra hivatkoztam,hirtelen jobb nem jutott az eszembe. wow3
Itt a GG fórumon,meg csak a jobb szélen elhelyezett reklámok akadékoskodnak. gun
Na majd reggel átrágom az összes topikcimet...

... 28 29 30 31 32 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!