Az eplilátor nem tesz a zacsiban kárt?
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 17. kedd 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 17. kedd 23:12
A gyanta kemény. Kőkemény. Én epilálom. Elsőre az is kőkemény, de azután ha heti -kétheti rendszerességgel csinálod, kényelmesebb, és gyorsabb, mint a borotválgatás, meg a krémezgetés. Tükör sem kell hozzá, eléred a fenekedet is könnyen, golyókat is egyszerűbb így, mint borotválni, és amikor nő akkor is csak pár szál, és az sem szúrós. Külön extra, hogy a szőrös és szőrtelen területeket szépen össze lehet igazítani és így nincsen olyan éles elválás a szőrös és szőrtelen között, mint a borotválásnál. Egy titka van, nem szabad hagyni, hogy megnőjön nagyon, mert akkor megint fáj, szóval párhetente le kell túrni.
Semmiben nem tesz az kárt. Jó epilátort kell használni, az csak a szőrt húzza ki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 19. csütörtök 11:14
Törölt felhasználó (141068)
Az eplilátor nem tesz a zacsiban kárt?
Persze azért nem árt kifesziteni a bőrt
csak az első 1-2 alkalom a húzós utána már abszolút nem gáz. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 19. csütörtök 18:06
csak az első 1-2 alkalom a húzós utána már abszolút nem gáz. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmiben nem tesz az kárt. Jó epilátort kell használni, az csak a szőrt húzza ki.
Ha nem az első eset, és nem sűrű a szőr, akkor sem csípi be, ha nincsen kifeszítve, de az óvatosság nem árt, az kétségtelen.
(Ez egy válasz Lion74 üzenetére (2009. 03. 19. csütörtök 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 19. csütörtök 23:48
Persze azért nem árt kifesziteni a bőrt
csak az első 1-2 alkalom a húzós utána már abszolút nem gáz.
csak az első 1-2 alkalom a húzós utána már abszolút nem gáz.
A zacsit azért az epilátor jól megkínozza! Most próbáltam! Marad a borotva!
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 17. kedd 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 17. kedd 23:12
A gyanta kemény. Kőkemény. Én epilálom. Elsőre az is kőkemény, de azután ha heti -kétheti rendszerességgel csinálod, kényelmesebb, és gyorsabb, mint a borotválgatás, meg a krémezgetés. Tükör sem kell hozzá, eléred a fenekedet is könnyen, golyókat is egyszerűbb így, mint borotválni, és amikor nő akkor is csak pár szál, és az sem szúrós. Külön extra, hogy a szőrös és szőrtelen területeket szépen össze lehet igazítani és így nincsen olyan éles elválás a szőrös és szőrtelen között, mint a borotválásnál. Egy titka van, nem szabad hagyni, hogy megnőjön nagyon, mert akkor megint fáj, szóval párhetente le kell túrni.
Hétvégén én is kipróbáltam epilátorral, mivel nyáron barátnőm legyantázott egyszer, és az nem volt olyan vészes... Hát ez se az, pláne ha azt nézem, hogy kb 10 éve borotválom ott lent, és azért nem kevés szőrt kellett kiszedni ott. Ha nem sok szőrszál gyullad be, akkor asszem nem ez volt az első eset... Mondjuk a zacsit nem volt lelki erőm leepilálni, de körülötte teljesen jó...
Én is szoktam epilálni és nagyon jók a tapasztalataim.Fáj,de kibírható és ha rendszeresen csinálom akkor csak keveset kell kitépni,mivel nem egyszerre nő.Borotválnom minden nap kellett,epilálni elég hetente egyszer és nem sok nő ki ennyi idő alatt. A zacsit persze továbbra is borotválom.
Én mostanában kezdtem a szörtelenitést. Elöször borotvával akartam kezdeni nem mertem. Félek, hogy megvágom. Föleg a zacsit. Ti nagyon bátrak vagytok
) Van nekem ilyen ugynevezett testször nyiró. Olyasmi mint egy hajvágógép és egy villanyborotva keveréke. Ilyen rezgő fejes. Azzal szoktam leszedni. De igazából ennél is félek hogy belekap a zacsiba, még ha meg is feszitem a bört. Igazából elég macerás dolog ez a szörtelenités
Krémmel mi a tapasztalatotok? Mennyire szedi az le és milyen hátrányai vannak?
) Van nekem ilyen ugynevezett testször nyiró. Olyasmi mint egy hajvágógép és egy villanyborotva keveréke. Ilyen rezgő fejes. Azzal szoktam leszedni. De igazából ennél is félek hogy belekap a zacsiba, még ha meg is feszitem a bört. Igazából elég macerás dolog ez a szörtelenités
Nekünk bevált a veet is, egyetlen hátránya hogy ugyanúgy aránylag hamar kinő mint borotválás után. Viszont gyengíti a szőrt, és nem nem is nő be, és nem szúros akkor sem ha rövid
(Ez egy válasz Kalandozo üzenetére (2009. 03. 25. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 25. szerda 16:35
(Ez egy válasz Kalandozo üzenetére (2009. 03. 25. szerda 16:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Én mostanában kezdtem a szörtelenitést. Elöször borotvával akartam kezdeni nem mertem. Félek, hogy megvágom. Föleg a zacsit. Ti nagyon bátrak vagytok
Egyszer kell leszedni róla, azután ott is csak pár szál nő ki, és gyorsabb, meg egyszerűbb is, mint a borotválás. Merem ajánlani, megéri. Elsőre nem lesz élmény az tuti, de azután nincsen vele gond, és nem csípi be, ha egy-egy szálat kell kiszednie. Amikor tömegesen van még, akkor persze előfordulhat. Türelmes mazoistáknak a szemöldökcsipesz megteszi elsőre. Egyébként meg az esetlegesen benőni próbálkozó szőrszálaknak is nagyszerű ellenfele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 23. hétfő 13:52
Törölt felhasználó (217424)
Én is szoktam epilálni és nagyon jók a tapasztalataim.Fáj,de kibírható és ha rendszeresen csinálom akkor csak keveset kell kitépni,mivel nem egyszerre nő.Borotválnom minden nap kellett,epilálni elég hetente egyszer és nem sok nő ki ennyi idő alatt. A zacsit persze továbbra is borotválom.
Én a gyantára esküszöm, szerintem az a tuti. eleinte kicsit fáj, de később gyengébb lesz, nem szúr és ritkásabb is. arról nem is beszélve, hogy 3-4 hetente elég megcsináltatni.
Köszi. Azt hiszem kipróbálom.
2009. 03. 25. szerda 16:35
Én is gyantázom,sokkal jobb,mint borotválni!El sem tudnám képzeli magam szörösen odalenn!Szerintem ma ez már alap dolog!vagy rosszul érzem?
Nézz körbe az uszodába zuhanyzáskor.
10 -ből 2 igazítva, 1 kopasztva, 7 meg iszonyatszőrös ápolatlan
(Ez egy válasz fallosz19 üzenetére (2009. 03. 26. csütörtök 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 26. csütörtök 17:59
(Ez egy válasz fallosz19 üzenetére (2009. 03. 26. csütörtök 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is gyantázom,sokkal jobb,mint borotválni!El sem tudnám képzeli magam szörösen odalenn!Szerintem ma ez már alap dolog!vagy rosszul érzem?
Érdekes! Az eddigi barátaim egy-től egyig simára borotvált volt. De a szaunában is azt tapasztalom, hogy egyre több férfi használja a borotváját lent is.Nekem nagyon tetszik a borotvált fütyi.
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 26. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 26. csütörtök 22:59
Valóban így van ! Uszodában, strandon a zuhanyzóban alig látni borotvált férfit.Én borotválom,de abszolút kisebbségben vagyok ezért már csak a zuhanykabinba vetem le a fürdőgatyát és törölközőbe jövök ki.
(Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 26. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
attól még, hogy szőrös,nem biztos, hogy iszonyatos, vagy ápolatlan lenne!
ez egy divat.
az ápoltság=tiszta és egészséges
persze ettől még lehetnek előnyei a szőrtelenítésnek. de ápolni bármilyen szőrzettel lehet, és kell is. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 26. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
ez egy divat.
az ápoltság=tiszta és egészséges
persze ettől még lehetnek előnyei a szőrtelenítésnek. de ápolni bármilyen szőrzettel lehet, és kell is. (Ez egy válasz videkipar üzenetére (2009. 03. 26. csütörtök 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
szerintem kiábrándito egy szörös fasz akár hány éves aia az iletö.sokkal gusztusosabb a sima.mint a punciba is most már.
Nos a sok vélemény folytán ez a vélemény szubjektív de nekem bizony csak ép csak igazítva van ,hogy ki -ki milyen formában s ízlésben a sajátját az megint csak szubjektív .
Továbbra is a csupasz kukit szeretem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 29. vasárnap 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 29. vasárnap 18:19
Törölt felhasználó (337951)
Nos a sok vélemény folytán ez a vélemény szubjektív de nekem bizony csak ép csak igazítva van ,hogy ki -ki milyen formában s ízlésben a sajátját az megint csak szubjektív .

Clark Licker

MacJack72