ez nem teljesen igaz... igen előfordul szőrbenövés, ami akát be is gyulladhat, de nem szedi ki tövestől, azok jönnek ki tövestől, amik már túl hosszúak, és amik amúgy is kihullottak volna... én használtam krémet, de visszatértem a borotvához, a szeméremdombon, a farkam felett, általában csak nullás géppel vágom le, mert nekem elég érzékeny és kipattog, akárhogy csinálom akármit kenek rá utána... töve és a zacsi borotva, simán kádban a vízben, nekem bevállt, kicsit szúr és viszket, de pl nekem úgy tűnik, hogy a zacsin mintha kevesebb lenne a szőr, és ritkulna
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 10:36
Törölt felhasználó (352531)

Javaslom, próbáld ki a szőrtelenítő krémet! Nagyon fontos, betartani az utasítást! Próbát kell csinálni, a meghatározott időt betartani, stb... Drogériákban, már nagyon jó minőségüt lehet kapni. Ennek is van hátulütője! Itt hamarabb előfordul a szőrbenövés, mivel tövestől szedi ki a szőrt!
Most ezt miért is nekem címzed? Nem kértem tanácsot azzal kapcsolatban, hogy hogyan szőrtelenítsek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 10:36
Törölt felhasználó (352531)

Javaslom, próbáld ki a szőrtelenítő krémet! Nagyon fontos, betartani az utasítást! Próbát kell csinálni, a meghatározott időt betartani, stb... Drogériákban, már nagyon jó minőségüt lehet kapni. Ennek is van hátulütője! Itt hamarabb előfordul a szőrbenövés, mivel tövestől szedi ki a szőrt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 08:19
Törölt felhasználó (16046)

Ha szőr növekedésével megegyező irányba borotválom csak, és utána csak abba az irányba "simogatom", akkor persze puha, szőrtelen, de ha visszafele kezdem simítani, no akkor már érződik, hogy ott szőr volt... Nem vagyok egy Chewbacca, de mégis ilyen a szőröm, sőt több lánynál is ez volt a tapasztalatom, hogy kell azt a borotvát szőr növekedésével ellentétesen is húzni, hogy utána ne maradjon szúrós...
Ha szőr növekedésével megegyező irányba borotválom csak, és utána csak abba az irányba "simogatom", akkor persze puha, szőrtelen, de ha visszafele kezdem simítani, no akkor már érződik, hogy ott szőr volt... Nem vagyok egy Chewbacca, de mégis ilyen a szőröm, sőt több lánynál is ez volt a tapasztalatom, hogy kell azt a borotvát szőr növekedésével ellentétesen is húzni, hogy utána ne maradjon szúrós...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 07:40
Törölt felhasználó (347117)

Szia !
Vitába szálnák veled, mert sosem sokott szúrús maradni, ha szőr mentén borotválom. Ugyan úgy ahogy az arcom sem. Pedig a államnál elég kemény már. Ha nem "konyhakéssel" húzod le , hanem tényleg igazi borotvábal sokkal jobb, könnyebb, simább.
Vitába szálnák veled, mert sosem sokott szúrús maradni, ha szőr mentén borotválom. Ugyan úgy ahogy az arcom sem. Pedig a államnál elég kemény már. Ha nem "konyhakéssel" húzod le , hanem tényleg igazi borotvábal sokkal jobb, könnyebb, simább.
Szia !
Vitába szálnák veled, mert sosem sokott szúrús maradni, ha szőr mentén borotválom. Ugyan úgy ahogy az arcom sem. Pedig a államnál elég kemény már. Ha nem "konyhakéssel" húzod le , hanem tényleg igazi borotvábal sokkal jobb, könnyebb, simább. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 08. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 09:47
Vitába szálnák veled, mert sosem sokott szúrús maradni, ha szőr mentén borotválom. Ugyan úgy ahogy az arcom sem. Pedig a államnál elég kemény már. Ha nem "konyhakéssel" húzod le , hanem tényleg igazi borotvábal sokkal jobb, könnyebb, simább. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 08. szerda 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)

Mindenütt ezt ajánlják, csak azt nem teszik hozzá, ha nem húzod a szőr növekedésével ellentétesen, akkor bezony szúrós marad. Babapopsit csak úgy lehet elérni, ha a szőr növekedésével ellentétesen is húzod. Egy idő után hozzászokik a bőröd, és nem fog begyulladni... Legalábbis nekem így tíz év távlatából ez a tapasztalatom.
Fiuk! Én esküszöm a tus alatti, 1x használatos borotvára, hab nélkül és utána letestápolózni! Én, húzóm minden felé (óvatosan)! Már nagyon rég így csinálom és még sohasem pattogtam ki! Ez, persze nem jelenti azt, hogy ez másnál is beválik. Nem egyforma a bőrünk!
Mindenütt ezt ajánlják, csak azt nem teszik hozzá, ha nem húzod a szőr növekedésével ellentétesen, akkor bezony szúrós marad. Babapopsit csak úgy lehet elérni, ha a szőr növekedésével ellentétesen is húzod. Egy idő után hozzászokik a bőröd, és nem fog begyulladni... Legalábbis nekem így tíz év távlatából ez a tapasztalatom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 07. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 17:43

Szia Shades!
Szóval ne húzd szőr ellenében a borotvát, csakis a szőr mentén. De ha mégis úgy csinálod, akkor nagyon éles (új) borotvával, és nagyon óvatosan.
én utána ált. borotválkozás utáni arctejet használok ott is, az megnyugtatja a bőrt.
Szóval ne húzd szőr ellenében a borotvát, csakis a szőr mentén. De ha mégis úgy csinálod, akkor nagyon éles (új) borotvával, és nagyon óvatosan.
én utána ált. borotválkozás utáni arctejet használok ott is, az megnyugtatja a bőrt.
Sziasztok!Én feleségem elvárja tőlem,hogy teljessen szörtelenitsem magam mindenütt.MIvel azt monta,hogy "ennyi erövel majommal is lehetnék"és Én meg meg is teszem neki.Szerintem ez így van rendjén.
Szia Shades!
én utána ált. borotválkozás utáni arctejet használok ott is, az megnyugtatja a bőrt. (Ez egy válasz Shades üzenetére (2008. 10. 07. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 15:17
én utána ált. borotválkozás utáni arctejet használok ott is, az megnyugtatja a bőrt. (Ez egy válasz Shades üzenetére (2008. 10. 07. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Nekem a következő a problémám:
Miután leborotváltam a rudi felett piros pattanás szerű pöttyök jelentek meg és eszméletlenül égett. Ezek idővel elmúlnak ha rendszeresen borotválom?
Előre is köszi!
Miután leborotváltam a rudi felett piros pattanás szerű pöttyök jelentek meg és eszméletlenül égett. Ezek idővel elmúlnak ha rendszeresen borotválom?
Előre is köszi!

Eleinte nekem is kipatogott, de mára már "megszokta" a bőröm és minden ok.Szóval elfog múlni nyugi.
Sziasztok!
Előre is köszi!
Előre is köszi!

Én epilálom már kb 1 éve az első 2 alkalom elég húzós volt de már nem az.Kényelmesebben érzem így magam,és a páromnak is tetszett bár elsőre kissé meglepődött....XD.
Sajna mingig mast akarunk csak a termeszeteset nem, lasd hova jutott a vilag mert mindig beleszolunk a termeszet torvenyeibe, es meg akarjuk valtoztatni.Hat hajra
Nem tudom elképzelni, hogy egy szőrös farkat vennék a számba.Borzasztó. Aztán szedegethetném a sok szőrt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 19. péntek 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 19. péntek 21:01
Törölt felhasználó (96771)

Szerencsére nem vagyunk egyformák. Én sokkal jobban szeretem a szőrös férfiakat, és egyáltalán nem zavar, ha a nemi szervük sem borotvált.
Nekem jobban férfias valaki, ha szőrös. Például nagyon szeretem cirógatni a mellkasszőrt.
Nekem jobban férfias valaki, ha szőrös. Például nagyon szeretem cirógatni a mellkasszőrt.
Tőlem is elvárja a párom a rendszeres borotválást,mert különben nagyon szúrós vagyok.
(Ez egy válasz 75zozo üzenetére (2008. 09. 23. kedd 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 23. kedd 10:04

Szia!
Nálunk már most elvárja a feleségem sőt ha netalántán lusta vagyok akkor ő saját kezűleg megborotvál mindenűt ahol szőrős vagyok.
Nálunk már most elvárja a feleségem sőt ha netalántán lusta vagyok akkor ő saját kezűleg megborotvál mindenűt ahol szőrős vagyok.
Szia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 02:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 22. hétfő 02:09
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 02:09), amit ide kattintva olvashatsz)

10 évvel ezelőtt még megbámúlták azt a férfit akinek nem volt hónaljszőre, ez ma már tök természetes.
Egyre több pasi borotválja már a fanszőrzetét is.
Kedves férfi társaim, pár év, és a csajok már nálunk is elvárják szinte ugyan azt, amit mi elvárunk tőlük....
(valamennyire meg is tudom őket érteni, ha én nem szeretek szőrös puncit nyalni, akkor a csajok miért ne akarhatnának kopasz farkat cumizni)
Kedves férfi társaim, pár év, és a csajok már nálunk is elvárják szinte ugyan azt, amit mi elvárunk tőlük....
(valamennyire meg is tudom őket érteni, ha én nem szeretek szőrös puncit nyalni, akkor a csajok miért ne akarhatnának kopasz farkat cumizni)
És ki gyantázza? Ezt kozmetikusra bízod? Én ezt nem merném bevállani, ugyan is túl fiatal és sexi a kozmetikus csajom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 22. hétfő 17:19
Törölt felhasználó (305448)

Az én kedvesem imádja, ha csupasz vagyok lent. Én legalább annyira imádom, ha Ő is finom és bársonyos. Ez természetes. Persze már tudom, hogy az sem rossz, amikor egyszerre vagyunk frissen simák.
Mi mindketten a gyantára esküszünk. Sajnos nem tart igazás sokáig, és ezért van egy enyhén szőrös időszak is, viszont nincs bántó borosta.
Mi mindketten a gyantára esküszünk. Sajnos nem tart igazás sokáig, és ezért van egy enyhén szőrös időszak is, viszont nincs bántó borosta.
Az én kedvesem imádja, ha csupasz vagyok lent. Én legalább annyira imádom, ha Ő is finom és bársonyos. Ez természetes. Persze már tudom, hogy az sem rossz, amikor egyszerre vagyunk frissen simák.
lehet h OFF vagyok,de az már régen rossz,ha a szexben ELVÁRUNK valamit. Pl. egy férfi bunkó paraszt, ha elvárja,h az "asszonya" ánuszát is "használhassa", vagy h nyelje le a spermáját, de egy nő már nem bunkó paraszt,ha lenézi a szőrös férfiakat. Elvárni nem lehet semmit. Maximum kérni. Ha valami annyira nem tetszik, tovább lehet állni...
2008. 09. 22. hétfő 02:09

10 évvel ezelőtt még megbámúlták azt a férfit akinek nem volt hónaljszőre, ez ma már tök természetes.
A zacsim és farkam töve nekem is csupasz. Saját magamnak csinálom hetente többször, még egyszer sem tudtam rávenni a nejem, hogy megtegye
(Ez egy válasz agrippina üzenetére (2008. 09. 20. szombat 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 20. szombat 18:24

Én szeretm, ha a pasi szőrös, te a farka és zacsi legyen csupasz. Én
szoktam neki borotválni.
szoktam neki borotválni.