-én a csupasz piszoly hive vagyok
-tapasztalataim szerint a nök is jobban szeretik,bár vannak kivételek biztosan
Sziasztok, arra szeretnék választ kapni hogy hol lehet kapni férfi gyantát, vagy van-e egyyáltalán külön ilyen?
Köszi a választ!
Köszi a választ!

Én még nem láttam külön férfi gyantát,de szerintem nem is kell,hogy legyen.Mindegy ,hogy férfiak,vagy nők használják ugyanúgy kell használni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 24. péntek 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 24. péntek 12:38
Törölt felhasználó (448185)

Sziasztok, arra szeretnék választ kapni hogy hol lehet kapni férfi gyantát, vagy van-e egyyáltalán külön ilyen?
Köszi a választ!
Köszi a választ!

Értem, és ezt bármelyik drogériában meg lehet vásárolni?
Igen,de ne fűzz hozzá nagy reményeket! Nekem nem igazán vált be az otthoni gyantázás.A lábról lehozza de az intim részről nem az igazi,bár nekem nagyon erős a szőröm.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 24. péntek 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 24. péntek 18:25

Értem, és ezt bármelyik drogériában meg lehet vásárolni?
Szia!
Menj el egy kozmetikushoz.
Keress sokat látott, 40-50-est, aki hagyományos, barna gyantával kopaszt.
Na az le fog csupaszítani. És még össze sem éget.
Bár azt, hogy ki fogod bírni röhögés nélkül, azt garantálom
Szegeden tudok ilyet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 24. péntek 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 24. péntek 12:38
Menj el egy kozmetikushoz.
Keress sokat látott, 40-50-est, aki hagyományos, barna gyantával kopaszt.
Na az le fog csupaszítani. És még össze sem éget.
Bár azt, hogy ki fogod bírni röhögés nélkül, azt garantálom

Szegeden tudok ilyet.

Köszi a választ!
Köszi a választ!

Ha valaki nagyon szőrös, pl. én, akkor az is megoldás hogy mintát borotválok a dákóm köré (csillag, korona, stb.). Mivel a mellkasomon van tetoválás, és ott is van szőrtelen folt, így egészen harmonikus az összkép.
szerintem nagyon gáz hogy mki oba szájba bootvállja és nagyon férfiatlan. Ergy fasz ször nélkül olyan mintha óvodás korunkban lennénk. However egyszer én is leborotváltam, alig vártam hogy visszanöjjön. Vicces hogy nincs egy normális farok pl ezen az oldalon sem az amatör fiuk képei közt csak csupasz csigák.
Biztosan nem. 4 nőmből 3 azt kérte hogy le ne borotválljam teljesen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 07. 19. vasárnap 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 19. vasárnap 11:13
Törölt felhasználó (447292)

-én a csupasz piszoly hive vagyok
Ízlések és pofonok. Nincs is ezzel semmi baj , hogy te így szereted. De nekem az a véleményem,hogy rengeteg nő a borotváltat szereti. Az a lényeg , hogy a választott hölgynek megfeleljen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 19. szerda 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 16:57

Törölt felhasználó (46039)

figy sween, nekem a barátnőm nem is engedi hogy beszőrösödjek mert nagyon ápolatlannak és gusztustalannak tartja.
sztem egyáltalán nem gáz! Sztem inkább az a gáz mikor a pasi olyan szőrös, hogy a farka allig látszik ki a szőrdzsumbujból és a szőre már olyan hosszú hogy önmagába tekeredik vissza. Nah arról nem is beszélve, hogy amit a fürdőszobába hagy maga után, mindenhol farokszőrszálak.
Sztem meg kell találni a közép utat ami nem a bozont és nem a totál kopasz. Pl géppel érdemes nyírni, egy darabig én is úgy csináltam, de hát változnak az idők. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 19. szerda 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 16:56
sztem egyáltalán nem gáz! Sztem inkább az a gáz mikor a pasi olyan szőrös, hogy a farka allig látszik ki a szőrdzsumbujból és a szőre már olyan hosszú hogy önmagába tekeredik vissza. Nah arról nem is beszélve, hogy amit a fürdőszobába hagy maga után, mindenhol farokszőrszálak.

Sztem meg kell találni a közép utat ami nem a bozont és nem a totál kopasz. Pl géppel érdemes nyírni, egy darabig én is úgy csináltam, de hát változnak az idők. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 19. szerda 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)

szerintem nagyon gáz hogy mki oba szájba bootvállja és nagyon férfiatlan. Ergy fasz ször nélkül olyan mintha óvodás korunkban lennénk. However egyszer én is leborotváltam, alig vártam hogy visszanöjjön. Vicces hogy nincs egy normális farok pl ezen az oldalon sem az amatör fiuk képei közt csak csupasz csigák.
totálisan egyetértek veled
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 19. szerda 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 19:00
Törölt felhasználó (4821)

figy sween, nekem a barátnőm nem is engedi hogy beszőrösödjek mert nagyon ápolatlannak és gusztustalannak tartja.
Sztem meg kell találni a közép utat ami nem a bozont és nem a totál kopasz. Pl géppel érdemes nyírni, egy darabig én is úgy csináltam, de hát változnak az idők.

Sztem meg kell találni a közép utat ami nem a bozont és nem a totál kopasz. Pl géppel érdemes nyírni, egy darabig én is úgy csináltam, de hát változnak az idők.
Fazon a legjobb pasiknak az tuti
) golyszli csupi...körülötte fazon...hmmm legjobb
)))
Az meg tényleg hülyén néz ki mikor egy pasi nagyon szőrös és pl egy körben van leborotválva a farka körül... ezért jobb a fazon, az mindig jó mindenhogy
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 08. 19. szerda 16:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 16:57

Az meg tényleg hülyén néz ki mikor egy pasi nagyon szőrös és pl egy körben van leborotválva a farka körül... ezért jobb a fazon, az mindig jó mindenhogy

Az tényleg hülyén néz ki amikor jó szőrös valaki és csak ott ,középen van szőrtelenítve. Én mindenhol szőrtelenítem magam,az egész felsőtestem és a lábamat is.Valahogy jobban érzem magamat így.
gondoljatok csak bele, nem hiszem hogy sok nő van aki oda imádja a 10-15 éve növesztett szakállat, vagy hajat

Nekem a farkam tövétől kb. 1 cm-re felfele van egy kb. .5-1cm-es hosszúságunak meghagyott kb. 5cm széles lefele keskenyedő fazon, a lábam-hasam-mellkasom szőrtelen, és imádja a feleségem.
Én epilálni szoktam, illetve a feleségem gyantáz, nem szeretem a borotvát, mert rögtön kinő,és túl erős, bökős a sörte.
Ráadáasul, ha nincs idő éppen megcsinálni, az epilált szőr vékonyan nő ki, és nem zavaró annyira, ha nem szedem ki újra rögtön.
Én is jobban érzem magam így.
Én epilálni szoktam, illetve a feleségem gyantáz, nem szeretem a borotvát, mert rögtön kinő,és túl erős, bökős a sörte.
Ráadáasul, ha nincs idő éppen megcsinálni, az epilált szőr vékonyan nő ki, és nem zavaró annyira, ha nem szedem ki újra rögtön.
Én is jobban érzem magam így.
tudtok ajánlani valami jó gyantát? gondolom ezek kaphatók szettben lehuzoval is, ugye?
A farkincám csupasz. Szerintem puncin izgatóbb ha van egy vékony kis csíkocska.
szerintem jobb ha nem szörös, sokkal szivesebben szopogatok egy kopasz fütyit. arrol nemis besszélve hogy jobbanesik körbenyalogatni !

Én mindig is borotváltam.Nem a szex miatt,hanem csak egyszerűen magam miatt.Nagyon szőrös vagyok ráadásul izzadós is,és zavart a nagy bunda.Szerintem sokkal jobb szőr nélkül,és nem csak a szex.