Férfi fanszőrzet és test borotválása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 78 79 80 81 82
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#54   2004. 11. 21. vasárnap 22:26
rilu rilu
floody!

Szerintem tuti megoldás:

1. zuhany alatt, borotvahab használatával... (csak ki ne fogyjon a melegvíz nyes nyes nyes )

2. szőrtelenítőkrémmel... (az tutira leviszi)

Nekem személy szerint ezek váltak be a legjobban...
#53   2004. 11. 21. vasárnap 21:42
floody floody
Hat nem tom, en ahogy elolvastam a forum topicjat (temajat) nekem elsonek otlet gyujto helynek tunt, nem vitarol, hogy szerinted melyik a jobb. Kinek a pap, kinek a papne (informatikusan kinek a papLAN kinek a papWAN). En speciel borotvalom, problema a kovetkezo nem viszi le tokeletesen. Otletek?
#52   2004. 11. 21. vasárnap 15:57
Skandy Skandy
Üdv swit!
Mivel egyesek szerint hanyatlik ez a fórum, ezért örülünk minden új "jövevénynek", aki kultúráltan szól hozzá a témához.
#51   2004. 11. 21. vasárnap 15:27
yanee84 yanee84
nabasszus:))))) kaptam ám a fejemre rendesen:))))
amugy ünnepélyesen közlöm: már nem vagyok szüz...ami ugye nálam nagy szám:)
valamint: azóta kicsit "behatóbban" tanulmányoztam kedvesem nemi szervét is:) szőrös.
na és? attól függetlenül elég nedves lett:) és nem tévesztettem el a bejáratot se:) nyalni nem nyaltam... az igaz, de nem is naon volt rá szüksége... egyelőre... valahogy asszem nem lenne rá gusztusa, h pl utána csókolózzunk... pedig egyáltalán nem büdös, vagy undorito...:) (akivel először éltem nemi életet, annak sokkal erősebb szaga volt, pedig neki sokkal kevesebb szőr volt a pináján-"olyan kb két hete borotvált":)) na hát igen, neki sincs sok tapasztalata. Lickernek: nem áll szándékomban mások punciját megkóstolni. nagyon jól elvagyok. és csak a szerintetek hülye véleményemet mondtam, ti meg a tapasztalataitokat, de kérlek ne felejtsétek el, minden ember más!!! nekem személy szerint nem hiányzik, hogy egymás után dugjam a csajokat, csak azért mer az "élvezet" meg hogy "tapasztalatot szerezzek"... tudom, hogy a nagy többség itt nem ezt az álláspontot képviseli, dehát kell egy ellentábor is, még ha az csak egy főből áll is:)
kössz a beszólásokat:)
(semmi bajom nincsen a punciborotválással, mint ahogy eddig se volt, és "szőrfetisiszta" se vagyok:)
#50   2004. 11. 21. vasárnap 07:15
Vacska Vacska
En nem tudok donteni ha arrol van szo hogy a baratomnak szőrős legyen a nemi szerve vagy csupasz, egyszeruen mindenhogyan tetszik...Amitol iszonyodok ha valakinek egy kissebb bokor van ott lenn, az teljesen kiabrandito:P A higienia meg alap. Neha megkerem hogy borotvalja le teljesen, neha pedig hogy kicsit novessze vissza:D A seggenel szintugy, szőrősen es csupaszon is nyalnivalo;)))
#49   2004. 11. 07. vasárnap 18:03
rilu rilu
Először én is -meg gondolom majd' minden férfitársam- úgy voltam vele, hogy mindegy, hogy szőrös vagy sem. Úgy gondoltam nem attól függ. (mellesleg cseppet viszolyogtam is tőle, mert az akkor barátnőm, hát, nem volt egy nagyon tisztaságmániás...) Aztán rá kellett jönnöm, hogy de. Naná! Annyira jó érzés amikor teljesen csupasz és az embernek nem szűkül le a "munkaterülete" egy vékony csíkra, hogy össze sem lehet hasonlítani, sem a nő, sem a férfi részéről az élvezetet. Személy szerint amikor a nyelvemmel kényeztetem a csajomat akkor feláll, mert érzem, hogy jó neki. Viszont annak hiába magyaráz az ember, aki életében még csak nem is fogott, nemhogy nyalt volna puncit (csak "megvolt").
#48   2004. 11. 07. vasárnap 17:09
rilu rilu
Tom!

Lehet, hogy Yanee-t Shatterhand20 képezte ki?

"ugyse veszi senki se komolyan:) de le is szarom magasrol, én jol elvagyok a barátnőmmel (még szopatás nélkül is:))"

Lehet, hogy most még elvagy vele így is Jancsi... Node mi lesz fél év múlva???
#47   2004. 11. 07. vasárnap 17:07
rilu rilu
Yanee!

Szerintem tapasztalj meg sokmindent szexuális téren és utána mondj véleményt. Az, hogy kijelentetted, hogy azt sem tudod szőrös -e ott lent vagy sem, az egyet jelent azzal, hogy még csak meg sem simogattad a csajod intim testrészét. Ez pedig két dologra utalhat: 1. mentálisan izgatod fel a csajodat, 2. Te vagy a nagy kemény macsó, aki beveri, elmegy oszt' kész. A szexuális aktus csodás dolog egy bimbózó kapcsolatban, amikor az embernek elég ránézni az imádott nőre és máris kökemény lesz. Viszont teljen el fél év és már szinte rutinná válik az egész. Na ez az a pont, amikor az ember elkezd kísérletezgetni, borotválni, majd' nyilvános helyeken -exhibicionistábbak teljesen nyilvános helyeken- szeretkezni. Próbáld ki milyen érzés egy dzsungelbe belenyomni a nyelved, és milyen egy teljesen borotvált puncit kényeztetni. El fogsz hülni a különbségtől, ezt garantálom neked (hacsak nem vagy szőr fetisiszta). Nem tudom, hogy melyik csoportba tartozol, igazán nem is érdekel, csak gondolkodj egy kicsit, mielőtt leírsz valamit. ejnye1
#46   2004. 11. 07. vasárnap 16:54
theseus theseus VIP
Üdv Mindenkinek! Jól elvagytok! Az összes hozzászólást elolvastam! Eltartott egy darabig! vigyor3
Én is borotválom már néhány éve. Nem annyira a higiénia miatt, hanem mert jól érzem így magam és a partnerem is ilyennek szereti. A higiéniának inkább hátrébb van jelentősége, a farpofák között. Egyébként mindenki addig örüljön, míg normális eszközzel magának csinálhatja, nem pedig a műtő előkészítőben esik neki egy nagydarab műtősegéd, hatalmas keze közé fogva egy hagyományos, kinyitható borotvát... Higgyétek el: érdekes élmény! Akinek jó a szeme az a "Magyar amatör párok" között a 629-es sorozatban észreveheti a heget! A képek maszkolásáért bocsi! Azt elcsesztem! vigyor5
#45   2004. 11. 07. vasárnap 15:57
Moncy Moncy
ajajjj yanee hogy érted hogy fogalmad sincs hogy szőrős e ott lent??? csak nem akkora a pocid hogy nem látsz le?? vigyor2 vigyor2
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2004. 11. 07. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 07. vasárnap 14:38
én kritizálok? hát lehet:) de ugyse veszi senki se komolyan:) de le is szarom magasrol, én jol elvagyok a barátnőmmel (még szopatás nélkül is:))
aztán foggalmam nincs, h szőrös-e ott lenn, de sztem igen... attol még mindketten élveztük az "előadást" még ruhán keresztül is...:) nameg...aki igénytelen, büdös, retkes, ápolatlan abba meg nem szeretek bele(ezt értem jelen esetben alapvető intelligencia alatt)...na errü ennyit:DDDD
#44   2004. 11. 07. vasárnap 14:38
yanee84 yanee84
én kritizálok? hát lehet:) de ugyse veszi senki se komolyan:) de le is szarom magasrol, én jol elvagyok a barátnőmmel (még szopatás nélkül is:))
aztán foggalmam nincs, h szőrös-e ott lenn, de sztem igen... attol még mindketten élveztük az "előadást" még ruhán keresztül is...:) nameg...aki igénytelen, büdös, retkes, ápolatlan abba meg nem szeretek bele(ezt értem jelen esetben alapvető intelligencia alatt)...na errü ennyit:DDDD
#43   2004. 11. 06. szombat 20:46
yanee84 yanee84
jó, jó, ok.... megin írtam baromságot...bocccs(még akkor is ha télleg igy gondolom:))
#42   2004. 11. 06. szombat 20:43
yanee84 yanee84
bazdmeg mekkora ökörségeket irogatnak itt felnőtt emberek:DDDDDDDDDDDDDDDD röhög a belem... meg minden testrészem... hogy ilyen az íze meg olyan szőrös... KIBBASZOTTUL NEM ETTŐL FÜGG,hogy jó-e a szex, vagy nem....legalábbis nekem nem ettől függne (eddigi kevés tapasztalatom alapján nem függ tőle) akit igazán szerecc, és viszont is szeret,(persze alapvető intelligenciát elvárunk...) azzal ugyis jo lesz a szex:) ha szőrös, ha nem...:)
#41   2004. 11. 04. csütörtök 19:49
Skandy Skandy
Szia Fincike!
Nem tudom miért vagy velünk ilyen barátságtalan, de Te tudod...
Ami a jelzőidet illeti, nagyon messze jársz az igazságtól!
De mivel mindenképpen rám akarsz aggatni valamilyen tulajdonságot, de nem ismersz, engedd meg hogy segítsek.
Én egy kedves, nyíltszivű, humoros, vidám, intelligens, jóképú, szerény pasas vagyok.
És nagyon szeretem a nőket!
Lehet hogy ezek a jelzők sem mind illenek rám jobban mint a tieid, de ha már jellemezni akarsz,
törékeny lelkemnek mindenképpen jobban esne, ha hasonlókkal tennéd.
#40   2004. 11. 04. csütörtök 19:42
Skandy Skandy
Bocsánat!
Ezt Moncynak szántam!
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 11. 04. csütörtök 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 04. csütörtök 19:40
Hááát ezt meg Drága!
Imád a lány!
Látod mellém álltál, és máris megszóltak. Veszélyes vizek ezek...
Nem igazán tudom hogy mivel, de nagyon beloptam magam a szívébe, "új barátnőmnek".
De ezért érdekes egy ilyen fórum. Milyen uncsi lenne, ha mindenki csak bólogatna a másik gondolataira... wave
#39   2004. 11. 04. csütörtök 19:40
Skandy Skandy
Hááát ezt meg Drága!
Imád a lány!
Látod mellém álltál, és máris megszóltak. Veszélyes vizek ezek...
Nem igazán tudom hogy mivel, de nagyon beloptam magam a szívébe, "új barátnőmnek".
De ezért érdekes egy ilyen fórum. Milyen uncsi lenne, ha mindenki csak bólogatna a másik gondolataira... wave
#38   2004. 11. 04. csütörtök 17:26
rilu rilu
Én borotválom, és szexuális aktus előtt megmosom vagy háromszor is, hogy ne legyen "neki" rossz íze... Valahol azt olvastam, hogy amilyen ételt, italt eszik, iszik az ember olyan ízű lesz a "nemzőleve"... Tehát, ha sok kávét iszol, akkor keserű lesz, viszont, ha sok cukrot meg csokit eszel, akkor édes. Ilyen megvilágításban már "annyira" nem is fontos a higiénia, hiszen, ha benyakalsz egy nap hat kávét és a csajod utálja a keserű ízt, akkor már "vizeletmaradékos" is lehet a répád, akkor sem fogja szívesen bekapni...

ehe-ehe

crazya eplus2 crazya eplus2
#37   2004. 11. 04. csütörtök 12:04
Moncy Moncy
Skandy! Na ezt jól +kaptuk... Te hímsoviniszta.. de hogy Én miért húzzak bőrt a fogamra? Na majd kibeszéljük

Pussssz wave wave
(Ez egy válasz Skandy üzenetére (2004. 11. 03. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 03. szerda 22:33
Biztosan igazad van Kedves!
Bár nem tudom, miből jutottál arra a következtetésre hogy semmit nem tudok a női testről, de ha így gondolod, akkor taníts!
Szeretnék mindent tudni róla!
Viszont ha konzevatívnak tartassz, akkor te az emberekről nem tudsz semmit.
Abban azért megint egyet kell hogy értsek veled, hogy mindenki azt csinál a saját nemiszervével amit csak akar..

#36   2004. 11. 04. csütörtök 09:59
kuklukszklán kuklukszklán
Aki kipróbálta már,hogy a zacskójáról is leborotválta a szőrt és utána a partnere játszott vele az szerintem már ott is állandóan borotválkozik!
#35   2004. 11. 04. csütörtök 08:46
macido macido
Bocs az É-ért!
(Ez egy válasz macido üzenetére (2004. 11. 04. csütörtök 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2004. 11. 04. csütörtök 08:44
Skandy: eljen FincikeÉ: ejnye1 Fincike nem kell idegeskedni, mindenki máskép látja a világot. Neked ez a véleményed a Skandy-nak meg az. Azt meg végkép nem értem, hogy jön ide a konzervatív jelző????

... 78 79 80 81 82
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 1634db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 17. szombat

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!