moonshineTUT vagyok, csak a haverom kodjával
oksa! kössz az infot! majd tájékoztass holnap, hogy lesz-e viszketés! :) és még azt, hogy mijen krémet használtál?
na, túlvagyok rajta, sztem így elsőre is egész szép lett, bár a tesztközönség csak holnap látja :))
moonshineTUT: én is most borotváltam le először (bár nekem már nem csak elő-szőr . . . muhaha :))), és tök szépre sikerült megcsinálni. előtte levágtam rövidre szimpla ollóval, aztán a pici részét borotvával. ennyi. végén meg kis bőrnyugtató hidratáló krémecske, ahogy hónaljnál is.
aztán majd holnap fogok megkergülni a viszketéstől . . . :))))
moonshineTUT: én is most borotváltam le először (bár nekem már nem csak elő-szőr . . . muhaha :))), és tök szépre sikerült megcsinálni. előtte levágtam rövidre szimpla ollóval, aztán a pici részét borotvával. ennyi. végén meg kis bőrnyugtató hidratáló krémecske, ahogy hónaljnál is.
aztán majd holnap fogok megkergülni a viszketéstől . . . :))))
hát akkor asszem elsőre marad a beretva, aztán majd ha nagyon "csúnya" lesz, akkor tesztelek valami mást
bár barátnőm azt mondta, hogy szerinte nem lesz szar, semmi viszketés, meg semmi kipattogzás, de hát ő mákos, neki van összesen kb 2 szál pihéje (nem 12 éves, csak ilyen fajta :))
bár barátnőm azt mondta, hogy szerinte nem lesz szar, semmi viszketés, meg semmi kipattogzás, de hát ő mákos, neki van összesen kb 2 szál pihéje (nem 12 éves, csak ilyen fajta :))
Olvass vissza, ideális megoldás nincs. Gyanta vagy epilátor nem túl kellemes de tartós és síma dehát ezt először tulélni az nem egyszerű. A krémek jók de azért elég hamar visszanő de legalább nem szúrós meg nem nő be és nem pattogzik ki. A borotva az meg kéznél van csak gyorsan kinő, benő...
sziasztok
eddig nem szőrtelenítettem a szerszámot, de barátnőmmel beszélgettünk a dologról, és tetszene neki a dolog (amit meg is értek :)
kérdésem csak annyi lenne, hogy milyen módszert javasoltok, meg ilyesmik
eddig nem szőrtelenítettem a szerszámot, de barátnőmmel beszélgettünk a dologról, és tetszene neki a dolog (amit meg is értek :)
kérdésem csak annyi lenne, hogy milyen módszert javasoltok, meg ilyesmik
de akkor is "borostás" marad és ez engm kurvára zavar...
(Ez egy válasz mightwork üzenetére (2006. 05. 04. csütörtök 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 04. csütörtök 20:36

hajvagogep... a legjobb:) csak meg kell tanulni okosan hasznalni, en egyszer belevagtam verzett is mint alat.. deazota profi vagyok mar.
hajvagogep... a legjobb:) csak meg kell tanulni okosan hasznalni, en egyszer belevagtam verzett is mint alat.. deazota profi vagyok mar.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 04. csütörtök 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 04. csütörtök 19:02
Törölt felhasználó (47485)

és mien gyorsan nő vissza? mert nem tudom én inkább leszek szőrös minthogy ien szar érzés legyen:D
és mien gyorsan nő vissza? mert nem tudom én inkább leszek szőrös minthogy ien szar érzés legyen:D
Majd ha már egy ideje borotválod, hozzá fogsz szokni, nem fog szúrni, szinte észre sem veszed majd...
gyanta!:P
Mennyire és hol legyen borotvált?
Én nem vagyok hive az alsó borotválkozásnak,mert nincs szebb dolog a világon,ha egy szép hőlgy jól lecumiz,és a szája sarkából kivesz egy szőrszálat,hát istenem férfiak vagyunk-nem? Nőknél ez más kérdés,de nekem az is mind-1!
Először csak poénból, de annyira bejött, hogy azóta már a párom kérésére folyamatosan borotválom, nekem is jobban tetszik így, de ha ezt kérik, nem is lehet kérdéses a dolog.
Fent vagyok Lakmuszka néven, 2183-as sorozat, döntsétek el, szerintem csupaszon esztétikusabb!
Fent vagyok Lakmuszka néven, 2183-as sorozat, döntsétek el, szerintem csupaszon esztétikusabb!
Attól hogy vágod, nem fog gyorsabban nőni, még csak dúsabb sem lesz, maximum ha hagyod visszanőni, egy ideig dúsabbnak fog hatni, amíg vissza nem áll a régi "kerékvágásba" a szőrzeted. Azért fog dúsabbnak hatni, mivel ha leborotválod a szőrt, akkor egyszerre kezd el sok visszanőni, és ezért tűnhet úgy, mintha... Ez amúgy a dilettáns kozmetikusok félrevezető dumája, hogy ne borotváld, hanem inkábbvelük gyantáztasd.
Szőr növekedést serkentő krém? Az meg minek, nem szőrteleníteni akarsz?!?
Szőr növekedést serkentő krém? Az meg minek, nem szőrteleníteni akarsz?!?
A serkentő kencéntől nem fog jobban nőni???
Ez még mindig hülyeség... Mitől is lenne erősebb?
Kurtítsd meg hajnyírógéppel, pajeszvágóval...
tiszta sima=nőies viselj nadrágot!

Én márkahű vagyok 1szer nem volt és vettem helytte oplica sensitivet, na az szart sem ért :(