szőrtelenítő kémmel +' nem próbáltad?nem fájdalmas és nem vágod + magadat sem...talán +' kellemes érzés is,ahogy felkened/nitek

az a lényeg, h nektek tetszik!!!!! ez így van jól
(Ez egy válasz Geb25 üzenetére (2007. 01. 07. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem értek egyet a rövidre vágással. Mint már korábban is írtam én a gyantázást részesítem előnybe. A párom is gyantázza és 2-3 nap után nem olyan, mintha "smirglit" nyalogatnál. Ja, és aki ki akarja próbálni, csak bátran. Nem fáj.
Hát, nekem a párom sem borotvál, én sem, de nekünk jó így...
Szerinte a mai világba már alapkövetelmény hogy ne legyen dzsungel.De ki mit szeret
ha visszaolvasol, egy csomó mindent láthatsz...

sztem a legjobb modszer a hajvágó gép.nullás fokozatra állitva,szépen le lehet szedni,és elkerülhető a bör kipatogzodása,valamint a borosta okozta szurkálás.eddig még mindenkinek tetszett,és tényleg klnyelmes,gyors modszer
Szilveszterkor mikor már mezetelenek voltunk a "csupasz pár" kitalálta, hogy valamennyien borotváljuk le egymás punciját és farkincáját. Az 5 pár közül csak egy fiu tiltakozott, de aztán őt is meggyőztük. Nagyon izgi volt, amikor a lányok borotválták a farkakat, aztán forditva. Mindenki beizgult, egy nagy kefélés lett a vége. Már megegyeztünk, - mert mindenkinek tetszett - hogy havonta rendezünk egy ilyen borotválós bulit egyik haverunk szaunájában.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 23:00
Törölt felhasználó (33028)

látod, mindenki másra esküszik.
neked is ki kell tapasztalnod, h mi az, amit a legjobban bír a bőröd és a fájdalomküszöböd!
neked is ki kell tapasztalnod, h mi az, amit a legjobban bír a bőröd és a fájdalomküszöböd!
jójó, de mikkel?
mármint milyen más lehetőségek vannak még?
és melyiket hogyan kell végezni, miylen eszközökkel?
mert csak párszor borotváltam szal még nem vagyok tapasztalt
mármint milyen más lehetőségek vannak még?
és melyiket hogyan kell végezni, miylen eszközökkel?
mert csak párszor borotváltam szal még nem vagyok tapasztalt
látod, mindenki másra esküszik.
..vagy csak fiatal vagy...
a sado-mazoban ő az, aki hagyja magát; szeret szenvedni .... stb. :o)
a sado-mazoban ő az, aki hagyja magát; szeret szenvedni .... stb. :o)
bocsi, lehet hogy ezt most gáz megkérdezni..
de hogyan szőrtelenítsem szerintetek?
mert borotválás után kipattogzik a bőr és az nem túl kellemes:S szal tanácsokat kérnék plzz...
de hogyan szőrtelenítsem szerintetek?
mert borotválás után kipattogzik a bőr és az nem túl kellemes:S szal tanácsokat kérnék plzz...
Csatlakozom "Csoki 82"
tyifi
Én egyet érték veled, szerintem is elég csak rövidre vágni. Korábban volt hogy leborotváltam de az első napok, amíg meg nem nő valamennyire elég gázos volt
Szerintem is... Ha már a szeméremszőrzetét lekapja az ember teljesen, akkor furán néz ki a szőr a combon, hason, seggen, h egy csillogó, szőrtelen részt határolnak, nem beszélve arról, h a friss sörték szúrnak rendesen.Szóval részemről inkább szavazok a természetes szőrzet hosszának és méretének karbantartására, és magának a szerszámnak meg a hozzájuk tartozó zacsiknak a teljes lecsupaszítására (csak, h ne kelljen az asszonykának a szőrt köpködnie, milyen már az...)
Én egyet érték veled, szerintem is elég csak rövidre vágni. Korábban volt hogy leborotváltam de az első napok, amíg meg nem nő valamennyire elég gázos volt
Szerintem is... Ha már a szeméremszőrzetét lekapja az ember teljesen, akkor furán néz ki a szőr a combon, hason, seggen, h egy csillogó, szőrtelen részt határolnak, nem beszélve arról, h a friss sörték szúrnak rendesen.Szóval részemről inkább szavazok a természetes szőrzet hosszának és méretének karbantartására, és magának a szerszámnak meg a hozzájuk tartozó zacsiknak a teljes lecsupaszítására (csak, h ne kelljen az asszonykának a szőrt köpködnie, milyen már az...)
ez a hozzáállás nagyon tetszik!!!!!!!!!!! pussy!!!!
nagyon nem! hiszen ez csak akkor látszik, amikor levetkőzöl... akkor meg pont nem a combodat fogom figyelni! szóval, hajrá!!!
igaz, én csaj vagyok, de: ha a meleg gyanta és a tépés közben feláll, akkot azt hiszem, te egy sub vagy! :o)
hiszek neked, viszont akkor most megveregetem a vállam! ugyanis még egyszer sem történt semmi gond! :o) sem velem, sem a párommal!
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2006. 12. 29. péntek 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 12. 29. péntek 10:48

Az elektromos borotva a legveszélyesebb, akár mikor sérülést okoz a puncin és a kukin, főleg a zacskón.
Én szerintem a higénia a lekfontosab meg hát mi is férfiak elvárjuk a borotvált puncit így ökis megérdemlik a legjobat!