Csatlakozom "Csoki 82"
bocsi, lehet hogy ezt most gáz megkérdezni..
de hogyan szőrtelenítsem szerintetek?
mert borotválás után kipattogzik a bőr és az nem túl kellemes:S szal tanácsokat kérnék plzz...
de hogyan szőrtelenítsem szerintetek?
mert borotválás után kipattogzik a bőr és az nem túl kellemes:S szal tanácsokat kérnék plzz...
..vagy csak fiatal vagy...
a sado-mazoban ő az, aki hagyja magát; szeret szenvedni .... stb. :o)
a sado-mazoban ő az, aki hagyja magát; szeret szenvedni .... stb. :o)
látod, mindenki másra esküszik.
neked is ki kell tapasztalnod, h mi az, amit a legjobban bír a bőröd és a fájdalomküszöböd!
neked is ki kell tapasztalnod, h mi az, amit a legjobban bír a bőröd és a fájdalomküszöböd!
jójó, de mikkel?
mármint milyen más lehetőségek vannak még?
és melyiket hogyan kell végezni, miylen eszközökkel?
mert csak párszor borotváltam szal még nem vagyok tapasztalt
mármint milyen más lehetőségek vannak még?
és melyiket hogyan kell végezni, miylen eszközökkel?
mert csak párszor borotváltam szal még nem vagyok tapasztalt
Szilveszterkor mikor már mezetelenek voltunk a "csupasz pár" kitalálta, hogy valamennyien borotváljuk le egymás punciját és farkincáját. Az 5 pár közül csak egy fiu tiltakozott, de aztán őt is meggyőztük. Nagyon izgi volt, amikor a lányok borotválták a farkakat, aztán forditva. Mindenki beizgult, egy nagy kefélés lett a vége. Már megegyeztünk, - mert mindenkinek tetszett - hogy havonta rendezünk egy ilyen borotválós bulit egyik haverunk szaunájában.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 23:00
Törölt felhasználó (33028)

látod, mindenki másra esküszik.
sztem a legjobb modszer a hajvágó gép.nullás fokozatra állitva,szépen le lehet szedni,és elkerülhető a bör kipatogzodása,valamint a borosta okozta szurkálás.eddig még mindenkinek tetszett,és tényleg klnyelmes,gyors modszer

ha visszaolvasol, egy csomó mindent láthatsz...
Szerinte a mai világba már alapkövetelmény hogy ne legyen dzsungel.De ki mit szeret
Hát, nekem a párom sem borotvál, én sem, de nekünk jó így...
Nem értek egyet a rövidre vágással. Mint már korábban is írtam én a gyantázást részesítem előnybe. A párom is gyantázza és 2-3 nap után nem olyan, mintha "smirglit" nyalogatnál. Ja, és aki ki akarja próbálni, csak bátran. Nem fáj.
az a lényeg, h nektek tetszik!!!!! ez így van jól
(Ez egy válasz Geb25 üzenetére (2007. 01. 07. vasárnap 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)

szőrtelenítő kémmel +' nem próbáltad?nem fájdalmas és nem vágod + magadat sem...talán +' kellemes érzés is,ahogy felkened/nitek

csak ne keverd össze a 3 perces krémet a 10 percessel mert az brutális pláne a zacsin:(
Én megtettem még az ellenségemnek sem ajánlom, Én inkább epillálok egy idő után meg lehet szokni.
Én megtettem még az ellenségemnek sem ajánlom, Én inkább epillálok egy idő után meg lehet szokni.
csak 1 ötlet volt...persze allergiás is lehet az ember.
Megfüzném a felességemet hogy probáljuk ki. Lehet hogy jó vége lenne idehaza,sőőt biztos mert izgatónak gondolom, csak nem tudom a melóhelyemen hányan röhögnének a zúhanyzóban a kolégák?
Kösz . Meggondolom!...SŐT!...
Hááát, én csak a fitymámat gyantáztam (olvasd lentebb, ha nem tiszta a dolog), de amikor néha egy-egy szálat a tövéből is kirántott, akkor kapkodtam a levegőért...
Na és a zacsival mit csinálsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 20:42
Na és a zacsival mit csinálsz? (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2220)

Nem értek egyet a rövidre vágással. Mint már korábban is írtam én a gyantázást részesítem előnybe. A párom is gyantázza és 2-3 nap után nem olyan, mintha "smirglit" nyalogatnál. Ja, és aki ki akarja próbálni, csak bátran. Nem fáj.
Én is vágom, ált. hajvágóval.
A fejem naponta borotválom, lejjebb ált. hetente.
A fejem naponta borotválom, lejjebb ált. hetente.