Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nyitott házasságban élők hűségesek egymáshoz vagy sem? Vagy a hűség fogalma számukra más?
Csak szex és semmi más...csak a testek játéka, érzelmek nélkül nem pedig poligámia....
A "swingerezés" és a nyitott házasság nem ekvivalens fogalmak.Sőt..., megkockáztatom, köszönő viszonyban sincsenek egymással.
Egy kapcsolat szexuális életébe betekintést nyer valaki vagy harmadik-többedik szereplőként részt vesz abban, akkor az a házasság nyitottá válik, a szabályok a kivitelezés a helyszín, együtt vagy külön már csak a nyitottság mértékét határozza meg.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#379   2013. 09. 24. kedd 18:31
jegyesparlanyt jegyesparlanyt
anyámnak az emlitett kapcsolata kb.4évig tartott, több kicsapongásárol nem tájékoztatott, Apámnak is volt valaki vagy valakik az ő barátnöivel sosem találkoztam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 24. kedd 17:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (745787)
2013. 09. 24. kedd 17:12
Miért ne hinném el, hogy van ilyen! smile

Azt lehet tudni, hogy ez a "kitekintés" kölcsönös volt, vagy csak az anyukád követte el folytatólagosan? Egy partner volt, vagy nem volt ilyen kötődés?
Azt levágtam, hogy Neked azért ez nem esett túl jól. smile
#378   2013. 09. 24. kedd 17:12
X Törölt felhasználó (745787)
Miért ne hinném el, hogy van ilyen! smile

Azt lehet tudni, hogy ez a "kitekintés" kölcsönös volt, vagy csak az anyukád követte el folytatólagosan? Egy partner volt, vagy nem volt ilyen kötődés?
Azt levágtam, hogy Neked azért ez nem esett túl jól. smile
(Ez egy válasz jegyesparlanyt üzenetére (2013. 09. 24. kedd 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 24. kedd 12:39
Én mindig is azt láttam tőlük, h mindent leülnek megbeszélni, vagyis kicsiként ezt láttam. 10-11éves koromra már elég határozott elképzelésem volt a dolgokról és sejtettem valami nem olyan itt mint más családoknál. például láttam a filmekben a féltékenységet ami nálunk szinét sem mutatta. történt egy kellemetlen eset amikor anyukánál a munkahelyén bent voltam (focipályán egy büfében dolgozott egy nagyon régi barátjával) én ott játszottam a gondok unokájával amikor valamiért megkérdezte tőlem, h csaba (anyám barátja) a nevelő apukám-e? Én persze azt feleltem h nem, nem az. de elgondolkodtatott h miért kérdezett ilyet. még az nap elmeséltem anyának ezt az esetet. de ő nem tulajdonított neki jelentőséget.
de voltak számomra más érdekes történések is amitől kezdtem össze rakni a képet. persze nekem csak az jött le h van a csaba aki nagyon kedves hozzám amikor nálunk volt még tanulni is leült velem.
majd egy nyári nap anyával a kertben voltunk mikor rákérdeztem, h ő már nem szereti apát? smile meglepődött és mondta h nagyon szereti. és nem hagytam annyiban kérdeztem h akkor most mi van köztük... nehezen de elmesélte a nyitott házasság fogalmát és h ők ezt akkor beszélték meg amikor össze házasodtak. nehezen fogadtam, még sírtam is. de láttam akkor is az értelmét. és most már még jobban megértem őket. Őszinteség és érzelmi hűség van náluk. 26éve házasok 18 volt anyám amikor hozzá ment apához apa pedig 22. de össze bújva nézik a tv-t ölelkeznek... látom h tényleg szeretik egymást. és most már nyugodtan beszélünk az ilyen dolgokról.
évek alatt az az elmélet alakult ki benne, h a házasság nem arról szol h együtt egymásé és nem számon kérni kell egymást, hanem együtt egy pár akik együtt haladnak előre és nem vissza fogják a párjukat hanem mellette állnak. Borzasztó amikor egy átlagos házasságban válnak vagy veszekszenek egy megcsalás miatt és végig nézi a család h készítik ki egymás idegeiket azért mert birtokolni nem hagyja magát az egyik fél. De az fel sem tűnik nekik h az csak testiség vagy ha kicsit is szereti azt a személyt akivel megcsalta akkor is ott van velük és esze ágában sincsen elhagyni párját.
nyugodtan kérdezz ha érdekel még valami a szüleim házasságáról. smile
#377   2013. 09. 24. kedd 15:10
persze h vannak azért viták. mindenki ki áll a véleményért.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 24. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 09. 24. kedd 14:36
Nem tudom ... tényleg nem volt leányálom, de azért egy idő után az ember ebből pl. stratégiát tud építeni, hogy mit hogyan ne csináljon. Vitatkozni meg nem csak a szex illetve a partnerek vélt vagy valós félrelépése miatt szoktak a házastársak. Két eléggé eltérő habitusú ember (mint ők) egészen (mások számára) érthetetlen dolgokon is képesek vitába keveredni. Ettől még szerethetik egymást, kitarthatnak a végsőkig egymás mellett (lényegében így is volt) csak nálunk ehhez járult némi családi perpatvar. Ami mindig megmaradt a verbalitás szintjén. A sebek, amit ez estleg okozott (ha okozott...), az mára biztosan begyógyultak, meg relatíve korán önállósodtam és a saját életemet élve rengeteg mindent másként értékelek illetve megértek.
A titok valahol ott rejtőzik, hogy nagyon jól kell választani, illetve a partnerhez igazodó stratégiát kell választani. Ha fontos, hogy megtartsd. Ha nem, akkor nagyon gyorsan fel kell számolni a kapcsolatot.
#376   2013. 09. 24. kedd 14:36
X Törölt felhasználó (857830)
Nem tudom ... tényleg nem volt leányálom, de azért egy idő után az ember ebből pl. stratégiát tud építeni, hogy mit hogyan ne csináljon. Vitatkozni meg nem csak a szex illetve a partnerek vélt vagy valós félrelépése miatt szoktak a házastársak. Két eléggé eltérő habitusú ember (mint ők) egészen (mások számára) érthetetlen dolgokon is képesek vitába keveredni. Ettől még szerethetik egymást, kitarthatnak a végsőkig egymás mellett (lényegében így is volt) csak nálunk ehhez járult némi családi perpatvar. Ami mindig megmaradt a verbalitás szintjén. A sebek, amit ez estleg okozott (ha okozott...), az mára biztosan begyógyultak, meg relatíve korán önállósodtam és a saját életemet élve rengeteg mindent másként értékelek illetve megértek.
A titok valahol ott rejtőzik, hogy nagyon jól kell választani, illetve a partnerhez igazodó stratégiát kell választani. Ha fontos, hogy megtartsd. Ha nem, akkor nagyon gyorsan fel kell számolni a kapcsolatot.
(Ez egy válasz jegyesparlanyt üzenetére (2013. 09. 24. kedd 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 24. kedd 14:25
rossz lehetett ezt látnod. és biztos sokat sérültél ez által.
#375   2013. 09. 24. kedd 14:29
X Törölt felhasználó (888269)
Szerintem ilyen helyen nagyon seggre esik a fegyelem. De csinálja mindenki, ahogy akarja.
#374   2013. 09. 24. kedd 14:25
rossz lehetett ezt látnod. és biztos sokat sérültél ez által.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 24. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (857830)
2013. 09. 24. kedd 14:12
Erről a régi OTP(?) reklám jut eszembe..."Van, aki azért jön hozzánk, mert otthon ezt látta. És van, aki azért jön hozzánk, mert otthon nem ezt látta."
Az én szüleim elég sokat veszekedtek, bár végül együtt öregedtek meg... nálunk mindig ez ment: Ne a gyerek előtt!
#373   2013. 09. 24. kedd 14:12
Erről a régi OTP(?) reklám jut eszembe..."Van, aki azért jön hozzánk, mert otthon ezt látta. És van, aki azért jön hozzánk, mert otthon nem ezt látta."
Az én szüleim elég sokat veszekedtek, bár végül együtt öregedtek meg... nálunk mindig ez ment: Ne a gyerek előtt!
(Ez egy válasz jegyesparlanyt üzenetére (2013. 09. 24. kedd 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 24. kedd 12:39
Én mindig is azt láttam tőlük, h mindent leülnek megbeszélni, vagyis kicsiként ezt láttam. 10-11éves koromra már elég határozott elképzelésem volt a dolgokról és sejtettem valami nem olyan itt mint más családoknál. például láttam a filmekben a féltékenységet ami nálunk szinét sem mutatta. történt egy kellemetlen eset amikor anyukánál a munkahelyén bent voltam (focipályán egy büfében dolgozott egy nagyon régi barátjával) én ott játszottam a gondok unokájával amikor valamiért megkérdezte tőlem, h csaba (anyám barátja) a nevelő apukám-e? Én persze azt feleltem h nem, nem az. de elgondolkodtatott h miért kérdezett ilyet. még az nap elmeséltem anyának ezt az esetet. de ő nem tulajdonított neki jelentőséget.
de voltak számomra más érdekes történések is amitől kezdtem össze rakni a képet. persze nekem csak az jött le h van a csaba aki nagyon kedves hozzám amikor nálunk volt még tanulni is leült velem.
majd egy nyári nap anyával a kertben voltunk mikor rákérdeztem, h ő már nem szereti apát? smile meglepődött és mondta h nagyon szereti. és nem hagytam annyiban kérdeztem h akkor most mi van köztük... nehezen de elmesélte a nyitott házasság fogalmát és h ők ezt akkor beszélték meg amikor össze házasodtak. nehezen fogadtam, még sírtam is. de láttam akkor is az értelmét. és most már még jobban megértem őket. Őszinteség és érzelmi hűség van náluk. 26éve házasok 18 volt anyám amikor hozzá ment apához apa pedig 22. de össze bújva nézik a tv-t ölelkeznek... látom h tényleg szeretik egymást. és most már nyugodtan beszélünk az ilyen dolgokról.
évek alatt az az elmélet alakult ki benne, h a házasság nem arról szol h együtt egymásé és nem számon kérni kell egymást, hanem együtt egy pár akik együtt haladnak előre és nem vissza fogják a párjukat hanem mellette állnak. Borzasztó amikor egy átlagos házasságban válnak vagy veszekszenek egy megcsalás miatt és végig nézi a család h készítik ki egymás idegeiket azért mert birtokolni nem hagyja magát az egyik fél. De az fel sem tűnik nekik h az csak testiség vagy ha kicsit is szereti azt a személyt akivel megcsalta akkor is ott van velük és esze ágában sincsen elhagyni párját.
#372   2013. 09. 24. kedd 12:39
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 24. kedd 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (159387)
2013. 09. 24. kedd 00:41
Érdekes irányt dobtál fel, úgy gondoltam ez a döntés rejtve van a család (szülők testvérek gyerkek) előtt. Megkérdezhetem Nálatok hogyan mondták el? hogyan lett ez természetes? igazán kíváncsi lettem smile
#371   2013. 09. 24. kedd 00:41
X Törölt felhasználó (159387)
Érdekes irányt dobtál fel, úgy gondoltam ez a döntés rejtve van a család (szülők testvérek gyerkek) előtt. Megkérdezhetem Nálatok hogyan mondták el? hogyan lett ez természetes? igazán kíváncsi lettem smile
(Ez egy válasz jegyesparlanyt üzenetére (2013. 09. 23. hétfő 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 23. hétfő 21:00
Számomra a nyitott házasság a világ legtermészetesebb döntése. az én szüleim 26 éve így élnek, és kevesek képesek ilyen őszinteséggel lenni egymás felé. (a pár lány tagja vok)
#370   2013. 09. 23. hétfő 21:00
Számomra a nyitott házasság a világ legtermészetesebb döntése. az én szüleim 26 éve így élnek, és kevesek képesek ilyen őszinteséggel lenni egymás felé. (a pár lány tagja vok)
#369   2013. 09. 23. hétfő 15:12
..Vagy, ha nem hódolok, akkor őszintén nem is vágyom másra....

Elvileg (saját nézetem szerint) egy kapcsolatba bele férhet bizonyos mértékű alkalmazkodás (lemondás, áldozathozatal) is. Talán nem akkora probléma, ha nem valósítunk meg mindent, amit az ösztöneink diktálnak, amire késztetést érzünk. Az élet más területein is belemegyünk kompromisszumokba (sokszor igen egyoldalúakba is) és feldolgozzuk a 'traumát'. Ennek alapján néha alkalmazkodhatunk ahhoz is akit szeretünk. Még akkor sem teszünk meg bizonyos dolgokat, ha egyébként vágyunk rá, mert elképzelhető, hogy a párunknak nem esne jó. És ez korántsem jelenti, hogy a másik rabláncra fűzött, birtokol bennünket, csak egyszerűen egy kapcsolat (egy jó kapcsolat) messze többet ér annál, hogy ezért feláldozzuk.
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2013. 09. 20. péntek 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Demona VIP Admin
2013. 09. 20. péntek 19:26
A hűség azt jelenti, hogy kötelék fűz össze bennünket, és kitartunk egymás mellett. Kitartunk egy folyton változó ember mellett, egy folyton változó kapcsolatban. A hűség dinamikus. Aki ahhoz ragaszkodik, amije van, máris elveszítette. A hűség azt jelenti, hogy közös jövőnk van.
A megcsalás pedig az amikor ebben már nem tudunk őszintén helytállni.
Itt az őszintén elég nagy hangsúly van, mert nem az tesz hűségessé, hogy nem hódolok a testi örömöknek a társamon kívül mással, hanem hogy azt őszintén feltudjuk vállalni és közösen találunk rá megoldást valamilyen formában, a közös jövőnkbe illeszthetően. Vagy, ha nem hódolok, akkor őszintén nem is vágyom másra.
#368   2013. 09. 23. hétfő 14:07
ravenna ravenna VIP Admin
Off: Úgy érzem hogy az akadémiai székfoglalókat, a másik megfogalmazásában levő 1-2% félreérzelmezhetőséget és még egyéb kis ravasz húzásokat el lehet felejteni.
A véleményeteket osszátok meg a nyitott házasság és a hűség kapcsolatában.
Az nem vezet sehova, hogy egymást arról akarjátok meggyőzni, hogy kinek mi a nyitott házasság. Én tudomásul veszem hogy van akinek ez létező, és elfogadható dolog, hiszen alkotott hozzá magának ( nem maguknak ) mindenki egy-egy gondolatsort, hogy ez számára miért is működik ( Illetve a másik oldal, hogy miért nem). De egymást ne győzködjétek már, hogy kinek mi a jó, rossz, elfogadható és mit lát rosszul.
#367   2013. 09. 23. hétfő 09:18
...Természetesen itt is lehet 1-2 százalék, akik arra példák, hogy van, akiknél működik (működhet) e dolog...

Óóóóó... itt pillanatok alatt azon a ponton vagyunk, hogy elkezdhetünk arról vitatkozni, hogy a működődékepesség mit is jelent (nyilván ebben is lesznek eltérő vélemények)
Az talán nem vita tárgya, hogy attól még nem működik (jól) egy kapcsolat, hogy együtt élnek.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 09. 22. vasárnap 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 22. vasárnap 22:42
Sokféle házasságot nevezhetünk nyitottnak.
Bár nyit a pár akkor is, ha többes örömöket jelentő játszadozásokba kezd, de AZ olyan TÉNY, amit érdemes tudomásul venni, hogy a hagyományos felfogás szerint az számít nyitott házasságnak, amikor a férfi és a nő kifelé nyit többé-kevésbé érzelmileg, ám teljes mértékig szexuális téren. Tehát úgy létesít szexuális kapcsolatot kívülállókkal, hogy erről a partnerének tudomása van, illetve az beleegyezik az ilyenekbe. Ezt lehet összemosni a többessel, de tudni kell, hogy más a motivációja a külön utakon járóknak, és egészen más a motivációja többesezőknek. Úgy hiszem, ezt kétségbe sem lehet vonni!
Tehát összemosni a szezont a fazonnal értelmetlen.

Ezért is lehet azt a véleményt sokaktól olvasni, hogy a szimpla nyitott házasság-kapcsolat hosszú távú működőképessége kétséges. Természetesen itt is lehet 1-2 százalék, akik arra példák, hogy van, akiknél működik (működhet) e dolog.
#366   2013. 09. 23. hétfő 08:30
Persze ez nem baj, de CSAK nevezéktanon vitatkozunk. smile

Ezért is próbáltam meg szétcincálni azokat a mémeket amire épül ez az egész gondolat kör. Nagyon örültem, amikor arra válaszként egy nagyon szép és ihletett definíció érkezett rá exrtaxltől.
De ajánlanám figyelmedbe azt a pár boncoló jellegű hozzászólásomat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 22. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2013. 09. 22. vasárnap 20:48
Attól nyitott egy házasság, hogy nem monogám, szexuális kizárólagosságra épít. A két fél saját szexuális (és érzelmi) igényeinek megfelelő kapcsolatot tart fenn vagy tarthat fenn. nyes

Attól a pillanattól kezdve amikor először beszervezted a haverodat (vagy kolléganődet) harmadiknak, vagy felhívtátok magatokhoz az első szimpatikus, helyes párt egy négyesre onnantól kezdve már nyitott a házasságod.

...ahogy az admin hölgy is kifejtette előttem. Nem kell ettől megrémülni! Ez a neve és kész! alien2
#365   2013. 09. 22. vasárnap 22:42
Nyúlmedve Nyúlmedve
Sokféle házasságot nevezhetünk nyitottnak.
Bár nyit a pár akkor is, ha többes örömöket jelentő játszadozásokba kezd, de AZ olyan TÉNY, amit érdemes tudomásul venni, hogy a hagyományos felfogás szerint az számít nyitott házasságnak, amikor a férfi és a nő kifelé nyit többé-kevésbé érzelmileg, ám teljes mértékig szexuális téren. Tehát úgy létesít szexuális kapcsolatot kívülállókkal, hogy erről a partnerének tudomása van, illetve az beleegyezik az ilyenekbe. Ezt lehet összemosni a többessel, de tudni kell, hogy más a motivációja a külön utakon járóknak, és egészen más a motivációja többesezőknek. Úgy hiszem, ezt kétségbe sem lehet vonni!
Tehát összemosni a szezont a fazonnal értelmetlen.

Ezért is lehet azt a véleményt sokaktól olvasni, hogy a szimpla nyitott házasság-kapcsolat hosszú távú működőképessége kétséges. Természetesen itt is lehet 1-2 százalék, akik arra példák, hogy van, akiknél működik (működhet) e dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 22. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 22. vasárnap 20:48
Attól nyitott egy házasság, hogy nem monogám, szexuális kizárólagosságra épít. A két fél saját szexuális (és érzelmi) igényeinek megfelelő kapcsolatot tart fenn vagy tarthat fenn. nyes

Attól a pillanattól kezdve amikor először beszervezted a haverodat (vagy kolléganődet) harmadiknak, vagy felhívtátok magatokhoz az első szimpatikus, helyes párt egy négyesre onnantól kezdve már nyitott a házasságod.

...ahogy az admin hölgy is kifejtette előttem. Nem kell ettől megrémülni! Ez a neve és kész! alien2
#364   2013. 09. 22. vasárnap 22:16
Nyúlmedve Nyúlmedve
Bocs, de az értelmezésed hülyeség! Nem kicsit, nagyon! smile Fuss neki újra... smile
Ugyanis a hozzászólásban szó sem volt arról, hogy valamit nem a nevén nevezünk. SŐT!
Így, bár a vicced jópofa, csak az égvilágon semmi köze nincs a mondandó lényegéhez, jelentéstartalmához! smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 22. vasárnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 22. vasárnap 15:34
Az a vicc jut eszembe a hozzászólásodról, amikor a zsidó nagyon megkívánja a sonkát, de a hite szerint nem ehet belőle.

Nézegeti-nézegeti a kirakatban a sonkát, végül bemegy:
"Kérek abból a lazacból!"
"De kérem, az sonka."-válaszolja a hentes.
"Nem érdekel milyen fajta lazac, csak adja!"

Te is ezt csinálod: akarsz szexelni más nőkkel, nem bánod ha a tiéd is megvolt pár pasinak, de abban a pillanatban, ahogy erre azt mondom, hogy ez már nyitott házasság, te azt mondod, hogy nem ez csak lazac. nyes
#363   2013. 09. 22. vasárnap 20:48
X Törölt felhasználó (895053)

(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 22. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 22. vasárnap 17:29
A nyitott házasság az mitől nyitott szerinted?

A nyitott házasság a nyitott kapcsolat vagy a nyitott sex szinonimája szerinted?

Nem lehet, hogy nem ugyanazt értitek nyitott házasság alatt? Ő lehet úgy gondolja attól, hogy szabadon szexelnek másokat bevonva, attól az ő kapcsolatuk még nagyon is (össze)zárt és élő?
#362   2013. 09. 22. vasárnap 20:14
Demona Demona VIP Admin
Én nem választanám külön.
Már ha betekintést nyer vagy csatlakozási lehetőséget valaki vagy valakik egy pár szexuális életébe is nyitnia kellett. Az hogy együtt élik meg, vagy külön külön, már csak formális dolog a miértje meg külön fejezet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 22. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 22. vasárnap 17:29

A nyitott házasság a nyitott kapcsolat vagy a nyitott sex szinonimája szerinted?

Nem lehet, hogy nem ugyanazt értitek nyitott házasság alatt? Ő lehet úgy gondolja attól, hogy szabadon szexelnek másokat bevonva, attól az ő kapcsolatuk még nagyon is (össze)zárt és élő?
#361   2013. 09. 22. vasárnap 17:29

(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 22. vasárnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 22. vasárnap 15:34
Az a vicc jut eszembe a hozzászólásodról, amikor a zsidó nagyon megkívánja a sonkát, de a hite szerint nem ehet belőle.

Te is ezt csinálod: akarsz szexelni más nőkkel, nem bánod ha a tiéd is megvolt pár pasinak, de abban a pillanatban, ahogy erre azt mondom, hogy ez már nyitott házasság, te azt mondod, hogy nem ez csak lazac. nyes
#360   2013. 09. 22. vasárnap 15:34
X Törölt felhasználó (895053)

(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2013. 09. 18. szerda 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 18. szerda 22:18
Szerintem rosszul értelmezted mind a topik címét, mind az arra adott válaszokat, válaszaimat.
A nyitott házasság legfőbb ismérve az, hogy kölcsönös megállapodás szerint egy házaspár mindkét tagja kénye-kedve szerint kezdhet szexuális kalandozásba idegennel, másképpen mondva egy kívülállóval. Teheti mindezt úgy, hogy nincs ott a párja.
TEHÁT az 1, a 2, a 3 pontoknak nem sok közük van e topiktémához, hiszen ezek közös játszadozások és nem külön utas félrekufircolások, mint ami akár a 4-es pont is lehet.
Ami a lényeg, hogy ne felejtsd el azt a tényt, hogy a hozzászólásom értelme pont az volt, hogy azokkal értek egyet, akiknek kétségeik vannak a nyitott házasság "intézményével" kapcsolatban.

... 11 12 13 14 15 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Nyuszóka Nyuszóka
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 619db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 10. kedd

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!