Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nyitott házasságban élők hűségesek egymáshoz vagy sem? Vagy a hűség fogalma számukra más?
Csak szex és semmi más...csak a testek játéka, érzelmek nélkül nem pedig poligámia....
A "swingerezés" és a nyitott házasság nem ekvivalens fogalmak.Sőt..., megkockáztatom, köszönő viszonyban sincsenek egymással.
Egy kapcsolat szexuális életébe betekintést nyer valaki vagy harmadik-többedik szereplőként részt vesz abban, akkor az a házasság nyitottá válik, a szabályok a kivitelezés a helyszín, együtt vagy külön már csak a nyitottság mértékét határozza meg.

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#319   2012. 02. 04. szombat 12:46
gercso gercso
Nézzétek meg az adatlapunkat, ma estére keresünk fiatalos párt! Irj belő levelet,Budapestről
#318   2012. 01. 27. péntek 11:01
X Törölt felhasználó (828182)
Elgondolkodtató a véleményed!
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 26. csütörtök 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2012. 01. 26. csütörtök 17:49
Fején találtad a szöget!

A házasság nem csak szerelem és nem lehet a szerelem az egyetlen alapja. Ha csak a szerelem az alapja akkor persze 6-7 év után tényleg vége. Felbukkan az első barát vagy barátnő, kolléga, az első otthonon kívül töltött éjszaka és máris kezd döglődni a dolog.

De ha a házasságod több annál és az összetartásának több és jobb motívuma is van, mint a szerelem, akkor megéri megfontolni a nyitott házasságot.

Na és persze a nyitott házasság sem jelenti azt, hogy nincs benne meg ugyanúgy a válás kockázata, a féltékenység, a veszekedés, stb. (lásd korábbi hozzászólásaimat).
#317   2012. 01. 26. csütörtök 17:49
X Törölt felhasználó (797483)
Fején találtad a szöget!

A házasság nem csak szerelem és nem lehet a szerelem az egyetlen alapja. Ha csak a szerelem az alapja akkor persze 6-7 év után tényleg vége. Felbukkan az első barát vagy barátnő, kolléga, az első otthonon kívül töltött éjszaka és máris kezd döglődni a dolog.

De ha a házasságod több annál és az összetartásának több és jobb motívuma is van, mint a szerelem, akkor megéri megfontolni a nyitott házasságot.

Na és persze a nyitott házasság sem jelenti azt, hogy nincs benne meg ugyanúgy a válás kockázata, a féltékenység, a veszekedés, stb. (lásd korábbi hozzászólásaimat).
(Ez egy válasz csipicsipi üzenetére (2012. 01. 26. csütörtök 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 26. csütörtök 13:24
..elbb - utóbb annak a kapcsolatnak vége lesz..elöször esetleg erősíti..majd gyengíti a jelenlévőt,s ha be jön az érzelem akkor meg VÉGE...no persze akkor ez kizárt ha kölcsönös érdek tartja össze--de ez nem a szex ill.szeretet
(szerelem--mi lobban éget s kihunyj..)..-pl.anyagiak, gyerek,stb..ilyenre gondoltam...
.ne legyen igazam a megsejtésnek,..sok sikert...hozzá..
#316   2012. 01. 26. csütörtök 13:24
csipicsipi csipicsipi
..elbb - utóbb annak a kapcsolatnak vége lesz..elöször esetleg erősíti..majd gyengíti a jelenlévőt,s ha be jön az érzelem akkor meg VÉGE...no persze akkor ez kizárt ha kölcsönös érdek tartja össze--de ez nem a szex ill.szeretet
(szerelem--mi lobban éget s kihunyj..)..-pl.anyagiak, gyerek,stb..ilyenre gondoltam...
.ne legyen igazam a megsejtésnek,..sok sikert...hozzá..
(Ez egy válasz Kollega üzenetére (2012. 01. 26. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 26. csütörtök 12:19
Sziasztok! Mi épp mostanában kezdtünk el beszélgetni a nyilt kapcsolatról. Hála isten meg tudunk nyíltan és félreértelmezés, indulat nélkül beszélni mindent. Próbálkoztunk mindig ujabb dolgokkal mikor ugy éreztük v alami kezd laposodni. Swingert, és fiuk bevételét a kapcsolatunkba. Mindnek volt előnye és lett volna hátránya is, ha azt vesszük észre vagy keressük. Persze vannak más okok is ami miatt ezt kezdtük el beszélgetni, de talán arról nem írok most. Mindenestre a fejekben kell ezt is rendbe tenni.
#315   2012. 01. 26. csütörtök 12:19
Kollega Kollega
Sziasztok! Mi épp mostanában kezdtünk el beszélgetni a nyilt kapcsolatról. Hála isten meg tudunk nyíltan és félreértelmezés, indulat nélkül beszélni mindent. Próbálkoztunk mindig ujabb dolgokkal mikor ugy éreztük v alami kezd laposodni. Swingert, és fiuk bevételét a kapcsolatunkba. Mindnek volt előnye és lett volna hátránya is, ha azt vesszük észre vagy keressük. Persze vannak más okok is ami miatt ezt kezdtük el beszélgetni, de talán arról nem írok most. Mindenestre a fejekben kell ezt is rendbe tenni.
#314   2012. 01. 05. csütörtök 02:31
Óhóóóó, hát ilyent én is tudnék mondani.

Neki van egyszerre négy olyan pasi akikért csak füttyentenie kell és farok felvágva jönnek hozzá, de, ha én el akarok menni itthonról egy éjszakára, akkor biztosan "ahhoz a kurvához" megyek, akinek minden bűne az, hogy szeret engem. pardon1

Na de hát a nyitott házasság sem fenékig borotvált punci... zavart1
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2012. 01. 05. csütörtök 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 05. csütörtök 00:10
Apropó egyenrangú....
Nálunk ez úgy néz(ett) ki a feleség szemében,h neki barátai vannak,akik segitenek,ahol csak tudnak,nekem meg kurvám,akire szórom a pénzt(ez meg még nem is igaz,csak az egyik barátja elhitette vele)és ezt rendszeresen meg is kaptam tőle.
Szóval szép kis hozzáállás...
#313   2012. 01. 05. csütörtök 00:10
Macilacy Macilacy
Apropó egyenrangú....
Nálunk ez úgy néz(ett) ki a feleség szemében,h neki barátai vannak,akik segitenek,ahol csak tudnak,nekem meg kurvám,akire szórom a pénzt(ez meg még nem is igaz,csak az egyik barátja elhitette vele)és ezt rendszeresen meg is kaptam tőle.
Szóval szép kis hozzáállás...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 04. szerda 23:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 04. szerda 23:52
Ámbár én azt is megtudom érteni, amikor egy nyitott kapcsolatban elfogadja a partner, hogy őt most nem kívánják...

Egyenrangú kapcsolatban még ez is OKÉ.
#312   2012. 01. 04. szerda 23:52
Ámbár én azt is megtudom érteni, amikor egy nyitott kapcsolatban elfogadja a partner, hogy őt most nem kívánják...

Egyenrangú kapcsolatban még ez is OKÉ.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 04. szerda 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 04. szerda 23:45
Sehogy!
Úgy, ahogy mondtad... ámbár semmit sem mondtál.
Dugsz, hazamész és a dolog onnantól válik ketté, hogy otthon tudják rólad, hogy a barátnőddel voltál, vagy hazudsz és azt mondod, hogy a főnök rádsózott valami hosszú munkát, amit be kellett fejezni.
Ha viszont azt feszegeted, hogy mi van akkor, ha azzal, akivel élsz már egyáltalán nem dugsz...na az viszont már tényleg más kérdés.
#311   2012. 01. 04. szerda 23:45
Sehogy!
Úgy, ahogy mondtad... ámbár semmit sem mondtál.
Dugsz, hazamész és a dolog onnantól válik ketté, hogy otthon tudják rólad, hogy a barátnőddel voltál, vagy hazudsz és azt mondod, hogy a főnök rádsózott valami hosszú munkát, amit be kellett fejezni.
Ha viszont azt feszegeted, hogy mi van akkor, ha azzal, akivel élsz már egyáltalán nem dugsz...na az viszont már tényleg más kérdés.
(Ez egy válasz csipicsipi üzenetére (2012. 01. 04. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 04. szerda 16:16
nem feltétlen igaz,mert ha mással kefélsz s azzal nem kivel éled a napokat..akkor hogy is van Ez?
#310   2012. 01. 04. szerda 19:27
Macilacy Macilacy
Hát igen,erre való a félredugás,vagy amit lentebb már emlitett valaki,a közös kalandozás.A többség szerintem az elsőt választja.
Azzal viszont maximálisan egyet értek,h egy kapcsolat messze nem a szexbeni hűségtől lesz örök...
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 01. 04. szerda 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 04. szerda 19:12
Nem lehet minden nap rántott hus,néha kell egy kis töltöttkáposzta..))))
#309   2012. 01. 04. szerda 19:12
Zsuzsa Zsuzsa
Nem lehet minden nap rántott hus,néha kell egy kis töltöttkáposzta..))))
#308   2012. 01. 04. szerda 18:45
Macilacy Macilacy
...és azzal akarsz élni,akit szeretsz,akivel szeretkezel...
És én alapból,csak egy embernek tudom őszintén azt mondani,hogy:SZERETLEK!
De,lehet,h ez az én hibám.Alkalmatlan vagyok nyitott kapcsolatra.
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 01. 04. szerda 17:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 04. szerda 17:11
Akivel a mindennapokat éled,azzal szeretkezel..azt szereted..Legalábbis én igy gondolom.
#307   2012. 01. 04. szerda 17:11
Zsuzsa Zsuzsa
Akivel a mindennapokat éled,azzal szeretkezel..azt szereted..Legalábbis én igy gondolom.
(Ez egy válasz csipicsipi üzenetére (2012. 01. 04. szerda 16:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 04. szerda 16:16
nem feltétlen igaz,mert ha mással kefélsz s azzal nem kivel éled a napokat..akkor hogy is van Ez?
#306   2012. 01. 04. szerda 16:19
csipicsipi csipicsipi
a szerelem 7 évre programozhott?..hmm nem igazán hiteles,mert a kapcsolatok általában-amik változnak -az valóban 7 éves periódusos..de a kapcs.romlása nem ott kezdődik..az már a vég..nem?..
a hét törpe...a hét manó....a világ 7 csodája....igaz?..hajlamosak vunk számok tükrében nézni olykor a történéseket ..olykor a világot..
hmm..ti hány éves kapcs-al bírtok...mikor is bekövetkezett a szemlélet változás..monogám-nyitott stb?.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 30. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 30. péntek 21:37
Ebben a cikkben arról írnak, hogy hét évre van programozva a szerelem: http://divany.hu/intim/2011/09/08/szethullo_hazassagok_7_ev_hu- segre_programoztak_minket/
#305   2012. 01. 04. szerda 16:16
csipicsipi csipicsipi
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 12. 31. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 31. szombat 12:07
Nem az a lényeg,kivel kefélsz,hanem kivel éled a mindennapokat.
#304   2012. 01. 03. kedd 20:37
hot_blood hot_blood
Ez pontosan igy van!Nagyon szepen megfogalmaztad!Mindenkinek igy kellene gondolkodni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 14. péntek 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 14. péntek 21:38
Nem a nyitott házasság az önámítás, hanem az, amikor azt hazudod magadnak (meg nekünk), hogy a házasságok többsége ugyanolyan boldog 20 év után. Vagy azt, hogy a második házasságok jobban sikerülnek majd, mint az elsők.

Minek ismételgessük ugyanazt a hibát, a monogám kapcsolat hibáit?

Igenis öt év után már megnézed a csajod nővérét, tíz év után megdugod a munkatársnődet és ezen nem segít, ha elválsz és elveszed az egyiket. Akár Claudia Schiffer is lehet a következő feleségem, ugyanúgy ki fogok belőle szeretni egy idő után és megkívánok valaki mást. Aki elvarázsol, akibe belezúgok, aki más mint a jelenlegi... Ha ezt tagadod, akkor ámítod magadat. Tegyed! Nem az én életem. Persze fura, hogy ha ilyen lenéző vagy a nyitott házassággal, miért irogatsz ide olyan sokat...

Sokkal jobban működik a nyitott kapcsolat, ahol senki sem enged el senkit, legfeljebb megengedi, hogy mást (is) szeressen. A feleségemnek itt vagyok én (és nekem a feleségem), kedves, megértő társ, a bázis, ahová hazatérünk a szívdobogtatós éjszakai kaland után.
#303   2012. 01. 02. hétfő 15:07
Kiric Kiric
Az életkőr előrehaladtával egyre inkább igaz lesz
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2011. 12. 31. szombat 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
#302   2012. 01. 02. hétfő 14:28
X Törölt felhasználó (801070)
....igen aki háztartásbeli mindenképpen.... hehe
#301   2011. 12. 31. szombat 12:18
X Törölt felhasználó (96377)
Teljesen igazad van....amiket írsz! A gondolkodás módon kellene változtatni mindenkinek!....
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 14. péntek 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 14. péntek 21:38
Nem a nyitott házasság az önámítás, hanem az, amikor azt hazudod magadnak (meg nekünk), hogy a házasságok többsége ugyanolyan boldog 20 év után. Vagy azt, hogy a második házasságok jobban sikerülnek majd, mint az elsők.

Minek ismételgessük ugyanazt a hibát, a monogám kapcsolat hibáit?

Igenis öt év után már megnézed a csajod nővérét, tíz év után megdugod a munkatársnődet és ezen nem segít, ha elválsz és elveszed az egyiket. Akár Claudia Schiffer is lehet a következő feleségem, ugyanúgy ki fogok belőle szeretni egy idő után és megkívánok valaki mást. Aki elvarázsol, akibe belezúgok, aki más mint a jelenlegi... Ha ezt tagadod, akkor ámítod magadat. Tegyed! Nem az én életem. Persze fura, hogy ha ilyen lenéző vagy a nyitott házassággal, miért irogatsz ide olyan sokat...

Sokkal jobban működik a nyitott kapcsolat, ahol senki sem enged el senkit, legfeljebb megengedi, hogy mást (is) szeressen. A feleségemnek itt vagyok én (és nekem a feleségem), kedves, megértő társ, a bázis, ahová hazatérünk a szívdobogtatós éjszakai kaland után.
#300   2011. 12. 31. szombat 12:07
Zsuzsa Zsuzsa

... 14 15 16 17 18 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Nyuszóka Nyuszóka
Nyitás ideje: 2004. 10. 25. hétfő
Üzenetek: 619db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 10. kedd

Hírek

tegnap 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!