Csajok! Miért nyelitek le, vagy miért nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 28 29 30 31 32 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#711   2007. 04. 11. szerda 15:29
X Törölt felhasználó (88129)
Fiuk! Valahol ez a mi hibánk is, szerintem! Ha "lekurvázzák" az ügyesen szopó csajokat,nehezen barátkoznak meg a szerelmes, teljes odaadással. Az orális szex a teljes odaadás legnyilvánvalóbb jele.
#710   2007. 04. 11. szerda 15:12
X Törölt felhasználó (53426)
Mi a jelentősége? Az én barátnőm olyan ügyesen csinálja (túl a negyedik x-en),hogy azt sem tudom hová élvezek. Egyébbként az állára,nyakára.
#709   2007. 04. 11. szerda 08:30
X Törölt felhasználó (49560) VIP
eddig egy olyan nő akadt aki nem vette be a szájába :(
A lenyelés az már neccesebb smile kb szerintem a fele engedte a szájába de csak páran nyelték is le :(
Sajnos a kedvesem sem teszi meg :(
Egyébként pedig nekem is az a tapasztalatom hogy a fiatalabb korosztály jobban kapható rá. (persze én nem vagyok egy agg úr smile )
#708   2007. 04. 11. szerda 07:51
MmePrune MmePrune VIP Admin
akkor végezzünk egy bővített felmérést:

a pontos számok lényegtelenek, csak %-ban adjátok meg az adatokat, nem az a kérdés, hogy ki hány nővel/ pasival létesített intim kapcsolatot

1. partnereidnek hány%-a mutatott hajlandóságot orális szexre (ffiak esetén: partnereidnek hány %-a vette szájába a péniszedet, nők esetén: partnereid hány %-ának vetted péniszét a szádba)
2. hány esetben nyelték le a spermádat/nyelted le a spermát (%os adattal)
3. tapasztaltál-e összefüggést a partner kora és a szexuális szokásai között (egy előző hsz-ben foglalt vélemény szerint a fiatalabbak nyitottabbak az orális szexre és a sperma lenyelésére)
#707   2007. 04. 11. szerda 01:48
eva1983 eva1983
Hát olvazsgatva a hozzászólásokat kicsit fura kép alakult ki bennem, hogy a nőtársaimnak a nagy részének ez mekora lelki gondot okoz.Kéne egy statisztika, hogy ez vajon a korral függ e össze. Mert szerintem a fiatalabb generációknak ez nem okoz akkora problémát
#706   2007. 04. 10. kedd 19:48
béta8417 béta8417 VIP
Na én is csináltam egy gyors statisztikát.
Eddig 1 olyan nőbe futottam bele, aki úgy teljes élvezetből lenyelte, egy másik (jelenlegi) első alkalommal lenyelte, azóta sem, és volt olyan, aki még szájába sem akarta venni, pedig tizensok éve már házasságban élt. Azért én beletettem neki, de nem volt nagy élmény.
#705   2007. 04. 10. kedd 19:08
puncitnyalok puncitnyalok
Neem, tévedés. Én is szeretem.. mármint szájba adni a dolgokat smile De legalább kicsit feldobódott a topic. Az ordaskurva pedig azért jött, mert szerintem itt sokan csak dumálnak... és a hangok mögött nincs semmi wink
#704   2007. 04. 10. kedd 09:36
dr69 dr69
Az én párom eleinte nem akarta lenyelni.Olvastam valahol ezt a"mit eszek"dolgot,megbeszéltük és úgytünik,hogy műxik.Nekünk a gyümölcs vacsi jött be,a fűszeres kaja nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 01:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2007. 04. 09. hétfő 01:48
Azért a "nőknek is van spermája" egy kicsit erős kijelentés volt... de én is úgy vok vele, h miért ne nyelném le... Ha már szopás, akkor az az igazi, ha a nő szájában köt ki az anyag, kiköpni meg kábé 600x olyan macerás, mint lenyelni. Az íze pedig nagyban függ attól, h a pasi mit eszik (zsíros, fűszeres kajákat vagy inkább "egészséges" dolgokat?)... azt is olvastam valahol, h ha vki sok ananászt eszik, édes lesz a spermája... Szal... én lenyelem és kész nyes
#703   2007. 04. 10. kedd 09:33
gabesz45 gabesz45
pedig abbol nem lesz gyerek de ez szexkultura kérdése van aki szereti van aki nem söt van olyan is aki undorodik töle ahány nö annyi szokás
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 10. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 10. kedd 08:31
végeztem az arra alkalmas férfiismerőseim között egy felmérést, miszerint a velük kapcsolatba kerülő nők hány %a vette a szájába a péniszt és hány %a nyelte le a spermát....számomra egészen megdöbbentő eredményt kaptam, amire pontosan nem emlékszem, de kb. 20%uk a szájába sem vette a falloszt, és legalább 40% nem nyelte le...szerintem ez elképesztő
#702   2007. 04. 10. kedd 08:31
végeztem az arra alkalmas férfiismerőseim között egy felmérést, miszerint a velük kapcsolatba kerülő nők hány %a vette a szájába a péniszt és hány %a nyelte le a spermát....számomra egészen megdöbbentő eredményt kaptam, amire pontosan nem emlékszem, de kb. 20%uk a szájába sem vette a falloszt, és legalább 40% nem nyelte le...szerintem ez elképesztő
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 10. kedd 01:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 10. kedd 01:00
Vissza a sperma lenyelésének témájához. Tegnap (hú, vagy már tegnapelőtt?) éjjel meg vitattuk a pasimmal ezt az ondó témát, h milyen az íze, és h rossz-e nekem, ha lenyelem a spermáját.... Ma (vagy tegnap?) már úgy köszönt el, h majd iszik egy kis ananászlevet. smile De a lényeg a lényeg: én szeretném hallani azoknak a nőknek (vagy pasiknak... amilyen világban élünk smile ) a véleményét is, akik nem nyelik le. Van itt olyan? wink
#701   2007. 04. 10. kedd 01:23
DrAnthony DrAnthony VIP
Ha szted egy nő, aki lenyeli, ordas kurva? Aki egy szexoldalt látogat, ordas kurva? Akkor te minek jössz ide???
(Ez egy válasz puncitnyalok üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 09:56
mekkora ordas kurvák vannak itt páran... vagy csak a szátok nagy?!
#700   2007. 04. 10. kedd 01:00
X Törölt felhasználó (39340)
Vissza a sperma lenyelésének témájához. Tegnap (hú, vagy már tegnapelőtt?) éjjel meg vitattuk a pasimmal ezt az ondó témát, h milyen az íze, és h rossz-e nekem, ha lenyelem a spermáját.... Ma (vagy tegnap?) már úgy köszönt el, h majd iszik egy kis ananászlevet. smile De a lényeg a lényeg: én szeretném hallani azoknak a nőknek (vagy pasiknak... amilyen világban élünk smile ) a véleményét is, akik nem nyelik le. Van itt olyan? wink
#699   2007. 04. 09. hétfő 14:23
hinnye a teremburáját smile most vettem észre csak demetra válaszából a hszedet...valahogy átsiklottam rajta...
nagy szerencséd van, hogy ekkora nagy ordas kurvák vagyunk, különben olvshatnád a sok fasz írásait itt a gg-n...szóval vegyél vissza barátom smile
(Ez egy válasz puncitnyalok üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
#698   2007. 04. 09. hétfő 14:05
X Törölt felhasználó (39340)
Hát, ha ezt rám is értetted, akkor csak sajnálni tudlak, h eddigi életedben csak prűd lányokkal találkoztál, vagy te magad is olyan prűd vagy, hogy a sperma lenyeléséért máris mindenki ordas kurva a szemedben... Mi csak leírjuk a véleményünket, bocsi, ha ezt már nem bírja a "pészmékered"...
#697   2007. 04. 09. hétfő 10:06
béta8417 béta8417 VIP
Ezt valahogy nem értem, de szeretném
(Ez egy válasz vargatomi üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 08:58
az én páromnak spriccel a puncija mind lenyelem édes utána meg sportszintre vágom a száját
#696   2007. 04. 09. hétfő 09:59
astronomo astronomo
Sziasztok!
Nálunk is felemás a helyzet. Alapvetően szájba nem, de néha mégis összejön a dolog... smile Persze ilyenkor sem jöhet szóba a sperma lenyelése. A kedvesem szerint néha Neki is "engedni/lazítania" kell az elvein, cserébe a sok punci nyalásért...
#695   2007. 04. 09. hétfő 09:56
puncitnyalok puncitnyalok
#694   2007. 04. 09. hétfő 08:58
vargatomi vargatomi VIP
az én páromnak spriccel a puncija mind lenyelem édes utána meg sportszintre vágom a száját
#693   2007. 04. 09. hétfő 07:53
béta8417 béta8417 VIP
Na ez az a hsz, amit nem hiszek el. (Hacsak nem látom)
(Ez egy válasz jkidd üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 06:43
én annyira imádom az ízét... smile ) minden alkalommal amikor nem a puncimba vagy a popsimba spriccel a párom, akkor az egészet lenyelem.imdádom gyümölcsre,pudingba verve megenni... szóval ez a kedvenc finomságom és állandóan akarom smile ))
#692   2007. 04. 09. hétfő 06:43
jkidd jkidd VIP
én annyira imádom az ízét... smile ) minden alkalommal amikor nem a puncimba vagy a popsimba spriccel a párom, akkor az egészet lenyelem.imdádom gyümölcsre,pudingba verve megenni... szóval ez a kedvenc finomságom és állandóan akarom smile ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 01:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 01:48
Azért a "nőknek is van spermája" egy kicsit erős kijelentés volt... de én is úgy vok vele, h miért ne nyelném le... Ha már szopás, akkor az az igazi, ha a nő szájában köt ki az anyag, kiköpni meg kábé 600x olyan macerás, mint lenyelni. Az íze pedig nagyban függ attól, h a pasi mit eszik (zsíros, fűszeres kajákat vagy inkább "egészséges" dolgokat?)... azt is olvastam valahol, h ha vki sok ananászt eszik, édes lesz a spermája... Szal... én lenyelem és kész nyes

... 28 29 30 31 32 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Clark Licker Clark Licker
Nyitás ideje: 2004. 10. 26. kedd
Üzenetek: 1291db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 17. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!