/ 5 oldal
Hozzászólások
Házibarát állás betöltésére keresünk fiúkat. Jelentkezési feltételek megtalálhatók az adatlapunkon.
Sziasztok!
Érthetetlen számunkra amikor olyanok panaszkodnak a sikertelenségük miatt, akiknek nincs kitöltött, saját képeivel illusztrált adatlapja. Mégis hogyan szeretnétek felkelteni mások érdeklődését irántatok? Persze most jöhet a szokásos duma, hogy diszkréten kerestek, meg nehogy megtudja a jelenlegi partneretek, stb. ezért nincs normális adatlap és publikus képet sem raktok fel. Biztosan nehéz lehet a mai modern, digitalizált világban arc nélküli fotót kitenni magatokról.
Nem állítjuk, hogy könnyű megfelelő partnert találni, de egyáltalán nem lehetettlen. Csupán akarat kérdése!
Házibarát állás betöltésére keresünk fiúkat. Jelentkezési feltételek megtalálhatók az adatlapunkon, próbamunka már hétvégén.
Szombat esténk színesítésehez keresünk potens, szőrtelen férfit. Helyünk van.
Hétvégére keresünk férfi beszállót, jöhetsz a barátoddal is.
Házibarát állás betöltésére keresünk fiúkat. Jelentkezési feltételek megtalálhatók az adatlapunkon, próbamunka már hétvégén.
Házibarát állás betöltésére keresünk fiúkat. Jelentkezési feltételek megtalálhatók az adatlapunkon, próbamunka már hétvégén.
Sziasztok!
Önmagára is igényes fiúkat keresünk. Átutazók, egy alkalmas, időhiánnyal küszködők kíméljenek.
Hosszú távra keresünk házibarátot, lehetőleg a közelünkből.
Házibarátot keresünk hosszú távra. Légy ápolt és szőrtelen!
Neked sikerült alapból cigányként hozzászólnod!
Tisztában vagy vele mennyi idő, szervezés kell egy ilyen sorozat elkészítéséhez? Biztosan nem, mert neked egyetlen sorozatod sincs!
Remek sorozat!
Köszönjük mindenkinek, örülünk ha elnyerte tetszésetek a sorozat. Sajnáljuk, hogy csupán ezt a 10 képet teszik láthatóvá az oldal üzemeltetői, a lemaradt képek talán még jobbak mint az itt láthatók.
Remek képek, igazán dekoratív fotóalany!
Sziasztok!
Nekünk nincsnek annyira rossz tapasztalataink az oldallal kapcsolatban. Jónéhány szóló fiút és sok párt sikerült innen megismernünk.
Természetesen nagyban hozzájárul az ismerkedés elkezdéséhez a kitöltött, képekkel illusztrált adatlap. Mindenkinek van lehetősége igazoló képet feltölteni, mellette saját, arc nélküli képekkel kiegészíteni az adatlapját. Amennyiben tényleg partnert/partnereket keres valaki, akkor ez nem jelenthet gondot a 21-ik században.
Tisztában vagyunk vele, hogy nem egyszerű a partnerkeresés, de első lépésként tegyünk meg minden tőlünk telhetőt. Ha ezután sem megy, akkor elmondhatjuk, hogy mások a hibások.
Remek képek, igazán szexi sorozat.
5*
Gratulálunk az elért helyezéshez!
Nagyon jó sorozat, igazán csinos vagy ezeken is.
Nagyon jo video, nekünk nagyon bejön!
Nagyon jó sorozat, vonzó idomok.
Remek sorozat, csodás képek! Ment a szavazat.
Sziasztok! Nem túl gyakran írok be fórumokba, de ez most kikívánkozik belőlem. Elnézve az adatlapokat, erős gyanú ébredt bennem, hogy az itt regisztráltak 70 %-a (lehet, hogy alul értékeltem) nincs tisztában a testi adottságaival és paramétereivel. Az adatlapokat nézve vagy az önkritika teljes hiánya vagy a tükör elkerülése okozhatja azokat az eltorzult énképeket, amikkel találkozom. Megjegyzem, szerintem nem csak én. Nincsenek tisztában az emberek a vékony, sportos, normál, duci kifejezésekkel. Ebben biztos vagyok. Hogy írhatja le egy nő magáról 160 cm-rel és 62 kg-mal, hogy vékony??? Na és a férfiak. Kérem használjátok az otthoni tükröket. Lehet egy pasi 180 cm-rel és 100 kg-mal sportos, ha tényleg az izom nyomja a súlyt. Az esetek 90%-ában azonban a képet elnézve egy letotyakosodott, elhízott férfit láthatok. Emberek! Szálljon már mindenki magába! Sokkal több lehetőség lenne partnert találni, ha mindenki jó helyre kalibrálná be magát. Minden bántás nélkül. Több partnerrel is találkoztunk már innen. Voltak köztük olyanok, akik teljesen megfeleltek az adatlapjukon megtalálható paramétereknek, de olyan is volt, hogy köszönő viszonyban sem volt egymással a kép és a valóság.
Nagyon jó képek, gratulálunk!!!
Nem lehetetlen ezen az oldalon partnert/partnereket találni, de nem is egyszerű. A legtöbben csak kacérkodnak egy lehetséges szexpartner, többes szex gondolatával anélkül, hogy tisztában lennének a saját igényeikkel, esetleg teljesítő képességeikkel. Elég sok " szájkaratéssal" sikerült találkoznunk, akikkel soha többé nem is szeretnénk még csak egy helyiségben sem lenni. Voltak olyan partnereink akik remek beszélgető társak, de a szexuális teljesítő képességeik finoman fogalmazva, kritikán aluliak. Pároknál jellemző, hogy a férj/barát egyenesen leblokkol és nem is érti a felesége/barátnője miért érzi jól magát!? Nem tudnak mit kezdeni egy olyan helyzettel, ahol többen vannak. Sokan próbálnak az ilyen jellegű oldalakon, az anonimitás leple alatt másoktól képeket, személyes adatokat kéregetni. Ők kimondottan arra izgulnak fel, azt élvezik, hogy levelezgethetnek.
Ez kimondottan csak a mi véleményünk az itt regisztrált partner keresőkről és nem szeretnénk általánosítani.
Köszönet azoknak, akikkel találkoztunk és kellemes élményekkel sikerült gazdagodnunk.
Ma is elég sokan voltak.
Megközelíteni a 35ö-s útról a 4-es km szelvénynél (Muhi felől balra) levő földúton a legkönnyebb.
Megszűnt!
Mi válaszolunk a megkeresésekre, nektek is korrekten válaszoltunk!
Pontosan ezért segít egy normálisan, képekkel kitöltött adatlap, megment nagyon sok felesleges kudarctól.
A sok nyúl között nagyon nehéz ezen az oldalon oroszlánt találni. Örülni lehet még egy komoly nyúlnak is.
Ha minden partnerkeresőnek legalább olyan módon kitöltött adatlapja lenne mint a tied, biztosan többen találnának partnert.
A valóságban a legtöbb itt hirdető csak otthon a gép előtt élvezkedik és nem is akar fizikai kapcsolatot létesíteni senkivel.
Nem biztos, hogy a levél "hangneme" a probléma. Az gg-n partnert keresők legnagyobb része sajnos csak kacérkodik a partnerkereséssel. A valóságban nem is akarják megélni azokat a vágyaikat amiket az adatlapukon leírnak. Gondold végig, amikor anonim módon még az adatlapjukat sem hajlandók normálisan kitölteni -még lakóhelynek is teljesen mást írnak be- akkor hogyan lehetne vele/velük egy igazi, személyes találkozót létrehozni?!
Ettől függetlenül nekünk sikerült néhány partnerrel találkozni innen, néhánnyal azóta is baráti kapcsolatot ápolunk, de a legtöbb hirdető nem is akar mást, csak néhány perces izgalmat amit kiélhet egy levél olvasásakor.
Nagyon jó sorozat, igazán jó képek. smile
Sziasztok!
Mi találtunk partnert/ partnereket ezen az oldalon is. Nem elhanyagolható a normálisan kitöltött adatlap sem ebből a szempontból. Nem árt ha tisztában van minden társkereső az adottságaival. Ebben nagy segítség az olyan képek feltöltése ahol nem csak a nemi szerv látszik, így könnyen eldönthető, hogy az általa vélt "normál" testalkat akár erősen telt idomokat rejt. Persze figyelembe kell venni azt is, hogy a legtöbben csak fantáziálnak.
Szép képek egy csinos nőről!
Sziasztok!
Ma estére keresünk ápolt, biszex iránt érdeklődő hölgyet. Email: lola.mia12@gmail.com
Debrecentől nem messze van a látóképi tó, ott van naturista rész.
Sziasztok!
Hajdú-Bihari párként keresünk lányt, kölcsönös szimpátián alapuló kapcsolatra.
Sziasztok! 30-as hajdú-bihari párként keresünk lányt harmadiknak, vagy csak a lány tagunk részére. Helyünk van, de utazni is tudunk.
Sziasztok!
Hajdú-Bihari 30-as dekoratív, sportos pár vagyunk, hasonló hölgy társaságát keressük a hétvége kellemes eltöltésére. E-mail:lola.mia@gmail.com
Sziasztok!
Hajdú-Bihari párként keresünk a ma este kellemes eltöltéséhez lányt. E-mail: lola.mia12@gmail.com
Sziasztok!
Debrecen és környékéről keresünk lányt hármas örömökhöz. Mi 30-as éveiben járó pár vagyunk.
Ez a sorozat is remekül sikerült!
Jók a képek, a hölgy pedig kimondottan kívánatos.
Csinos pár, jó befejezés. Folytassátok!!!
Lehet, hogy félénk, de nagyon csinos.
Igen, a félsziget csücskében található a naturista rész. Mellette van a szörfösök helye, de el van választva a két rész.
Nincs kizárva, hogy ott találkozzunk. smile
Balmazújváros felől a 33-as főúton debrecen irányába kell haladni. A körforgalom és a látóképi csárda közötti útszakasz kb. felénél jobbra fordultok (messziről látszik egy szörfözés tábla) és végigmentek a parton mindaddig amíg el nem éritek a naturista partszakaszt.
GPS: É: 47.5575604
K: 21.4641215
Debrecen irányából a 33-as főúton a hortobágy felé haladva a 96-os km. tábla után balra kell a partra ráfordulni.
Szia! Az elég sokan annyit jelent, hogy 2m-en belül napozó emberekkel vagy körülvéve. Természetesen van lehetőség távolabb menni a többiektől, de szerencsére nagyon kultúrált mindenki, így nem zavaró a közelségük. Lehetőség van bográcsozni is a kiépített főzőhelyen. Sportolni is lehet -már amennyire a keskeny partszakasz megengedi- de általában pihenni, napozni jönnek a legtöbben. A vízpart szélén végig fák vannak, így a nagy hőségben árnyékba is lehet húzódni. Vannak napozóágyak, de leht pléden vagy törölközőn is napozni. Enni és innivalóról mindenkinek magának kell gondoskodni, mivel büfé nincs.
Bővebben a honlapjukon tájékozódhatsz.
A 20-ai rendezvények ellenére elég sokan voltak a látóképi tónál. A társaság elég vegyes, de az utóbbi időben egyre több fiatal van a parton, ami nem is csoda, hiszen kultúráltak az emberek és a part is nagyon tiszta. Biztosan lesz őszig még elég sok napsütéses nap.
Igazán szuper képek és a végeredmény sem elhanyagolható.
/ 5 oldal
/ oldal   Összesen: 249 hozzászólás, Listázva: 201-249

lola_mia

lola_mia Nem: pár

Beállítottság: homoszexuális / leszbikus

Regisztrálás ideje: 2008. július 22.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!