/ 8 oldal
Hozzászólások
Pont ma láttam egy ilyent a rutinpálya mellett.

Hátha ez érdekelhet valakit:
[img]http://www.suzukihollos.hu/motor/index.php?mid=5&cat=0&id=95[/img ]
(ez egy suzuki honlap, és nem kép!, azért nem látható! tom)
Méne mondhatnád? Csak kicsi az esély, hogy megvár a nő smile
A titkárnő meg leskelődött és hevesen maszturbált, mi?
Ez a jó kolleganő! Ha neked meséli, akkor szeretne valamit. Te nem szeretnéd ővele?
Én is vettem a nyáron ilyent. Nekem több, mint 40 percig bírta.
Amikor még volt feleségem és párcserés szexre mentünk először én is aggódtam, hogy mit fogok szólni, ha más férfival látom. De nem volt gond. Az élmény feledtette ezt az érzést. Ha nem vagy felkészülve lelkileg, akkor ne vállald be. Egyébként hajrá!
Eső ruha kitűnő ötlet. Az eü meg kell. Asszem tanktáska lesz. Vagy hátizsák. A szabvány A-s eü doboz mekkora? Elfér a fazer ülése alatti csomagtatrtóban?
Itt:
http://totalbike.hu/nepitelet/?op=itelet&cat_id=58726
Olvastam ezt:
"Vettem rá hátsó dobozt és tanktáskát - igy egészen jól lehetett pakolni. A saját ülés alatti csomagterébe elfért egy szerszámkészlet, eü. csomag, esőkapat... kb."

Jut eszembe erről. Elméleten megtanultam, hogy A-s eü-dobozt kell hurcolni a motorral. Látva az FZ6 csomagterét egy kicsit nehéz elképzelni, hogy oda befér egy eüdoboz. Mekkora az? És hol fér el?
Inkább itt ereszd le a gőzt, mint az aszfalton!
Nem sokat szemtelenkedsz a főnökkel, mi? smile
Érdekes sorozat. A legmegdöbbentőbb az, amikor pár másodpercre elfelejtik, hogy játsszák a nagydarab, hűdeszigorú, mindentjobbantudó, kőkemény figurát és őszinte szeretetet látok a másik iránt. Például amikor az egyik visz valami ajándékot a másiknak (egy quadot, vagy motort), vagy amikor valamit ünnepelnek, vagy az apa büszke valamelyik fia munkájára. Egyébként látványos choppereket csinálnak és a fiatal Pauli lelkesedése is tetszik. Érteni nem értek ahhoz, hogy mennyire jó, amit csinálnak, úgyhogy erről nincs is véleményem még.
Én pont a héten láttam egy filmet, amiben van motor. Az a címe, hogy GhostRider. A Cage játszik benne. Na, olyan motorra nem vágyom, ha égő csontvázfej jár hozzá! smile
Köszi!
Vigyázni fogok. Sajnos nap, mint nap tapasztalom, hogy mekkora cirkusz a közlekedés.
Április 30.-án 08:30-kor megteszem az első métereket két keréken. Ma megvót a kresz.
Köszönöm a választ!
Szomorú :(
Nem látom a képet :(
Sok idő telt el azóta...
Egy 6-os fazer kedvéért lesz A-s jogsi. Szerdán elméleti vizsga.
lélegzet elállítóan szép!
Lélekben csatlakozom a képhez. Szerintem ez a kép a legszebb módja az emlékezésnek.
Én is szeretném megtudni mi történt. Ismertem Felpát személyesen. Szomorú, hogy nincs már köztünk. Tomi! Elmondod? (Mintha valami nézeteltérés is lett volna a párja és a lánya között. Jól sejtem?)
Egy párszor jártam a Mátyáshegyiben. Egy nagy részében talán még most is tudnám hol járok.
Nagy számok törvénye igaz a közlekedőkre is.
Mindegy, hogy húsz éves kis rutintalan, de bátor suhanc nyomakodik a 12 milliós apuciautójában (egy éve egy ilyen terepjáró vágott a motoros kollegám elé), vagy a túl koros külvilágot észlelni képtelen matuzsálem vezeti az autót (ebből is láttam személyesen pár elrettentő esetet). A lényeg az, hogy közlekedni veszélyes, mert kevés a tudás, sok a közlekedő, nagy az agresszió. Felhígult a dolog. Autósok-autósokkal szemben is kritikán alul viselkednek. A motorosokat meg sokszor direkt szivatni akarják, de ez tök felesleges. Két dolgot kéne tudomásul venni. 1: a motor kva gyors, bármilyen autót lenyom. Kár gyorsulási versenyezni egy motorral. 2: Sokkal sérülékenyebb, mint az autó, vigyázni kell a motorosokra. BTW azokkal az autókkal se szívózok, amelyikek szemmelláthatóan gyorsabbak, mint én. Hadd menjen. Ha olyan autóm lenne, lehet, hogy én is nyomnám neki...Nagyon halkan jegyzem meg, hogy talán, mintha nagyon halványan is, de nekem úgy tűnik, idén kicsit udvariasabbak lettünk. Remélem nem csak látszat! Végül annyit, hogy nem csak a motoros családja lesz szomorú, ha beüt a baleset, de annak az autóvezetőnek se jó, aki részese volt a dolognak...
Még nem voltunk Patakon, majd 7.-én indulunk és ha sikerül, csak Húsvét után, kedden jövünk vissza Pestre.
Az autósokhoz meg annyit, hogy az autó egy maszk. A gátlások eltűnnek, többet enged meg magának az ember, mint egyébként. Kellő mennyiségű "nevelés" javíthatna a jelenlegi áldatlan morálon. Régen voltak egyperces közlekedésbiztonsági rövidfilmek. Ma is nagy szükség lenne rá!
Láttam a híradóban. Szomorú!
Az igazán szomorú pedig az, amit a közutakon látok közlekedés címén. Sok 4 kerekű veszélyesen vezet.
Sárospatakon leszünk a hétvégén :(
Most vasárnap a Jászberényi út 38-72 alatt lesz motorbörze. Biztos kimegyek, hátha találok magamnak valamit kezdéshez. Ott nem lesz adománygyűjtés? Vagy túl késő leszervezni? Sajnos a többi időpont nem jó.
elfelesett=elfeledett
Elnézést, hogy ilyesmivel idepofátlankodom magam!
A kollegám megfertőzött A-s jogsi vírussal és már el is kezdtem a tanfolyamot. (15 év bés vezetés után négy kerékről kettőre fejlődöm) Életemben nem motoroztam még. Ezért érzem szükségét, hogy gyakoroljak egy picit, mielőtt nekilátnék a gyakorlati tanfolyamnak. A kérdésem az lenne, hogy van-e köztetek olyan, aki potom pénzért megválna egy rég elfelesett, de működőképes apró motortól, amin van sebességváltó (pölö simson) Csupán egy hónapot kéne kibírnia szegénynek, amíg magabiztosan tudnék kétkerekezni, gyorsítani, lassítani, sebességet váltani. Szal a nagyon alapokat. Budapesten lakom a XVIII. kerületben. Köszi a figyelmet és elnézést mégegyszer!
mi tart vissza? :)
Köszönöm a pontosítást!
Sokszor eszembe jutnak az egykor személyesen látott GG-sek, így Felpapa is. Sajnálom, hogy vele már nem lesz alkalmam találkozni :(
Nyugodjék békében!
Valaki elmondaná priviben a részleteket? Hogyan történt? Mi volt az a sejtetett nézeteltérés családon belül?
:(
Nem mondod! Két éve voltam aktív a GGn, azóta csak nagyon ritkán jártam erre. Lehet tudni részleteket?
Hogyhogy? Mit jelent, hogy Felpa elment körünkből?
(Bocs a tudatlanságomért, de ritkán járok erre)
Üdvözletem!
Nem igazán az én pályám a motorozás. Eddig egyszer próbáltam. Mindkét nadrágszáram ráment. De jött egy kollega, aki nagy motoros. Sokat mesél a motorozásról. Kb egy éve törte atomokra a CBR 600-as Hondáját egy elékanyarodó terepjáró. Ő vagy 15 métert repült. És nem csak, hogy életben maradt, de már csak a papírmunka van hátra, hogy átvegye friss, ropogós FZ6-osát. Együtt voltunk a szalonban. Asszem fertőző ez a motoros dolog. Nekem kezdőnek még az FZ6 is sok lenne. De egy MT-03-asra nagyon fáj a fogam.
A szomszéd úr tudja a választ :)
Valójában egy elég semmi kis sérülés, csak kényes helyen van :) A kezén az ember észre se venné. Nem kell dokihoz menni, de azért egy-két egészségügyis hölgy létezik, akinek a kezébe adnám, hogy vizsgálja meg, de csak akkor, ha nem bántja :)
Ez mennyi ideje történt? Velem a múlt nyáron. Ha neked is ennyire régen volt, akkor lehet, hogy nem kéne ennyire kímélni az "öreg harcost" :) Kutyaharapást szőrével :)
Idönként tök sötétben is megállapítom, hogy az illető hölgynek spirálja van. Ez nem túl jó érzés. Egyszer meg a túl mohó szeretkezés során eléggé nyillalós érzésűre sikerült a dolog. De azért nem hagytam abba, mert fájdalom ide, vagy oda, azért jó volt a szex. Csak utána, mikor kivettem, elég sok vér is kijött. A hölgy azt hitte, hogy még mindig megvan neki és elnézést kért. Én mondtam, hogy ez most éppenséggel én voltam. Két órát töltöttem a kádban és színeztem pirosra a vizet. Csípett eléggé. Az a vitorla szerű kis bőrdarabka szakadt el, ami a fitymámat és a makkomat kötötte össze egykoron. Utána jó ideig csak szelíden... Időnként még vérzett, de mára már rendbe jött.
Nem is a 34-esre válaszoltam, hanem a 35-ösre
Jó ideig még fájni fog, és időnként vérezhet is. Kb fél év, egy év és mehet ismét teljes gőzzel :) Addig meg óvatosan a behatolással :)
Köszönjük az értékes hozzászólást! Két hét múlva egy másik nickről ismét oszd meg velünk!
Még mindig fikázás telepofával? De unalmas vazze! Majd visszajövök később, hátha lesz valami értelmes is...
muszáj kretén módon megnyilvánulni?!
Azt hiszem, a swingers topikban volt elég régen egy párbeszéd. Valaki írta, hogy esze ágában sincs a nejét swingers klubba vinni, mert ott más is megdugja. Erre írta -asszem Felpa-, hogy "Miért? Egyébként nem?" (Lehet, hogy nem idéztem pontosan, bocs!) Szal attól, hogy nem megy bele egy pár a 4-es szexbe, azért még nem lehet biztos benne egyikük sem, hogy csakis ő az egyetlen a másik számára.
Előadta a sztereotip repertoárját. Szempilla ebegtetés, műmajerkodás, lazacsajnak kinézés, tipikus szőkés vihorászás. Az igazi Kelemen Annát így nem lehet megismerni. Ahhoz egy showműsor nem a megfelelő fórum.
merre "arra"?
Érthető érzelmek! Mi is így voltunk az elején :)
Na! Erről van szó!
pedig ha a nejed szerelmes abba az emberbe, jobb ha csomagolsz!
Nem akarlak győzködni. A te dolgod! Tedd, amit jónak látsz!
Azt az embert hanyagolni kell. Ha többes szex szerelemmel jár, akkor abba kell hagyni, vagy ki kell lépni belőle.
A többes szex játék a tűzzel, vagy ha úgy tetszik, pengeélen táncolás. Elsülhet rosszul is. Benne van a pakliban. Ekkor a vesztes egy dolgot tehet. Szélsebesen keres egy olyan kapcsolatot, ahol jobban érzi magát. A XXI. sz. új vívmánya a "nemtartós" kapcsolat. Tömegesen szűnnek meg korábban sziklaszilárdnak tartott kapcsolatok. Aki férfi létére kikerül egy hosszú kapcsolatból, az utána nem szívesen dugja ismét járomba a fejét. De ez már nem ide tartozik...
/ 8 oldal
/ oldal   Összesen: 374 hozzászólás, Listázva: 1-50

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!