/ 9 oldal
Hozzászólások
A csaj valamelyik admin nagyija lehet.
Engem fele ennyiért szoktak bannolni rettenetes összevont szemöldökkel.
Gondolom, tantranéni helyett megint engem tiltanak majd.. Csóközön, főleg a vazelines csókának. crazya
De rég használtam a sok hülye kis ikont... Kihasználom, megint nem jövök jó darabig:
vigyor2 finom Csá for everybody wave

(dehogy! tévedsz! senki sincs pártfogolva! mindenki egyenlő feltételekkel írhat, persze egy bizonyos normális határokon belül! mint ahogyan Te sem leszel tiltva a véleményed miatt, amennyiben emberi és érthető hangnemben közvetíted felénk!) :tom smile
Izgató bizony. Igaz, engem csak a saját hájam izgat (hogy a fene enné meg), de MÁR NEM SOKÁIG! boxer eplus2
Az egyik kedvencemé: Amarcord, Federico Fellini. smile
"Ne fújjad! Szívjad!" crazya
De meg nézném megint!

Amúgy izé, ha már itt vagyok... én is...
(Bár időm most rohadtul nincs rá... igaz, fórumozni sincs... akkor léptem is. nyes )
Mert hogy (úgy olvastam) 8-kor volt a randi, és kuruc hideg volt. Csak ezért gyanítottam, hogy nem törpöltek sokat, hacsak nem volt forró tea a hátizsákban. Persze lehet, hogy előtte megnézték a kiállítást a kis pavilonban, esetleg futottak, hogy ne fázzanak... smile

(Azt azért halkan megjegyzem, hogy nem biztos, hogy a puszta irigység veri le Paksig a biztosítékot a szülőnél, aki nem örül a szitunak. Az ember gyerekkel érzékeny az ilyen dolgokra. Nyilván sokan örömmel megállnánk végignézni EGYEDÜL, jobb esetben a párjukkal. )
Minap, még a rossz idő beállta előtt leruccantunk a Balatonhoz. Nem voltunk elég szerencsések, és a hidegfront kicsinyég beelőzött. No de, ha már ott voltunk, uccu neki! Gyerekeink ledobták a ruhákat, és én is, csak rajtam nem volt fürdőruha. smile Mivel nem egyszer nudiztunk együtt, így meg sem lepődtek a srácok. A part kihalt volt, ami nem is csoda, tekintve a méretes tarajos hullámokat és a tökig érő szelet. Körülnéztem, konstatáltam, hogy ugyan van ember a vízben, de nagyon messze, és nem is felénk, hanem a közeli strandol fog "kikötni". Így örömmel szabadultam meg ott, a siófoki Deák Ferenc sétányon a ruháimtól.
Cidri az volt, de becsületből bementünk mi is férjemmel, igaz, csak térdig. Ekkor az utcából előbukkant két idősebb férfi, és nagy valószínűséggel nem hittek a szemüknek, pedig igyekeztek jól megnézni. ravasz1 Meg egy biciklis is. Sokáig nem tartott a szemlélődés, mert rövid úton befagytam, és férjem is "testével védelmezett" a hideg (vagy a kívácsi szemek?) elől. smile Hálás köszönetem érte az én Édes Lancelotomnak! worship wink
Jó is a tengerpart...
Na jó, elgondolkodom majd rajta. Ezek jó érvek voltak. smile
Hát, ha szerzel éjszakára bébiszittert a pulyák mellé... bohoc
(Bár, ha lehet, csak jövőre szervezzünk, 25 fok alatt öreg vagyok a parki virnyákoláshoz. Tudod, ízületek, felfázás, meg minden... ) szomoru1 wink
Hát, én már csak ilyen vagyok. A darabolós gyilkossal sem kell randiznom ahhoz, hogy tudjam, nem szimpatikus, és majomagyvelőt sem kóstolgatok, bár lehet, mennyei étek. smile

Ráadásul nem is ez volt a lényege a hozzászólásaimnak.

Inkább az, hogy miért nem lehet a gyereket nevén nevezni? Minek adni itt a bankot, és szégyenlősködni? Van valami szégyellnivaló a pornóban, hogy nem vállalják fel? Tisztább lenne a kép, nem?
Ettől még lehet jó annak, aki ezt szereti. És abszolút pozitív felhanggal adtam egy nagyszerű ötletet a profil szélesítéséhez, mely szerint rendezhetnének valódi erotika expót az olyan szemellenzős, prűd és maradi lelkeknek, mint amilyen pl én vagyok. smile
Az igazság már megint félúton van: a szülők időben fektessék le a gyereket, hívják át a nagyit, és eriggyenek dugni a parkba. Akkor egymást jól megnézhetik, míg a csimoták az igazak álmát alusszák. smile
Óvatosan, fiúk, ezekkel a trutymókkal. Nem ér annyit egy jó kúrás, hogy a végén agyvérzést kapjatok... :(
Gondolom, a kipirult arc, fejfájás, "hőingás" a magas vérnyomás jele. Tudom, nem az a jó alkalom, de egyszer valaki megmérhetné, mikor épp észleli a tüneteket.
Ha jönne a Kéktündér én nagy (C kosár), ruganyos, antigravitációs melleket kérnék tőle, nem túl nagy bimbóudvarral, és bimbókkal, amik nem "egymást nézik", hanem hetykén merednek a világba, V alakban, mint a vadlibák. nyes
De mivel eddig nem jött, megelégszem azzal, ami van. smile
"azonban talán úgy nagyon közönségesen hangzana! "
És isten ments a közönségességtől, ami távol áll a rendezvénytől, ahol a csorgó nyálú hímegyedek sorba állva ujjazzák a terpesztő "modelleket". smile
Álszent dolog ez. De ilyen Magyarország.
Szerintem jó ötlet lenne szétválasztani a kettőt, mert valóban nem ugyanaz a pornó és az erotika. Más a célközönség is. Nyakamat rá, hogy egy "visszafogottabb" kiállításnak még a látogatottsága, elfogadottsága, támogatottsága is nagyobb lenne, mert nem "ciki", hanem "trendi" lenne kimenni.
Azt hiszem, ezek a "rossz tapasztalatok" egy külön kategóriát képviselnek a témán belül.
Azok a lányok-asszonyok, akik így viselkednek, már nem nevezhetők "az én barátnőmnek/feleségemnek", hanem csak "egy nő a sok közül, akivel épp kicsit szorosabb a kapcsolat, de semmi több".
El nem tudom képzelni, hogy egy szoros, érzelmes, masszív alapokon álló (házastársi) viszonyt ilyen csúnyán megborítson egy gondosan ki és átbeszélt, előkészített hármas-négyes.
Szerintem ezek a nők vagy ott, az idegen pasinál kapnak valami pluszt (nemcsak a dugásra gondolok), vagy otthon valamiben igencsak hiányt szenvednek -és megint nem a faszra gondolok.

Egy ilyen "kérés", vágy, bármennyire is a nő örömére történik, mégis lelkileg kicsit eltávolít, meghökkent, elgondolkoztat. Az ember (asszony) megáll egy pillanatra, és a hétköznapi igából kicsit kihúzza a fejét és befelé, a belső hangra figyel.
Nehéz kielemezni még a saját érzelmeinket is egy ilyen helyzetben, hát még a másikét. De muszáj, mert aki nem teszi meg, az könnyen pórul járhat. Szerintem nem maga a dugás, hanem ez a pillanat a legveszélyesebb pont, mert itt merül fel a kérdés, hogy MIÉRT? Ennyire unalmas, ennyire lapos a szex? Nem szeret már, hiszen "köztudomású", hogy ha szeretne, nem is engedné... Esetleg valami perverz alak? Mi lesz a következő? Ló?
A nőknek nem ezt tanítják a népmesékben. Nem úgy szokott véget érni a mese, hogy a királyfi, a királylány, meg a szakács boldogan éltek, amíg meg nem haltak... Ha ez a vágy felbukkan, akkor szembe kell nézni azzal, hogy esetleg ez nem a kapcsolat kiteljesedését jelenti, hanem azt, hogy a házasság egy kissé rothadó zombi: mozog, de hulla.

A gondolkodás eredménye nem mindig pozitív. Van, hogy a kérdés kapcsán épp arra figyel fel a feleség, hogy az eddig így-úgy elműködgető kapcsolat valóban defektes. Az sem biztos, hogy van kedve, ereje megjavítani. Akkor már inkább mindent bele, egyszer élünk!

Szerintem ilyenkor áll be az a helyzet, hogy a közös kalandból privát élmény és élvezet lesz. Mindenki rohan a saját öröme után, a másik meg valahogy lemarad a kanyarban, de az az ő baja, miért nem figyel jobban?! Így is lehet, de ahogy elnézem, a legtöbb férj nem így képzeli el a dolgot. (Csak épp fingja nincs, kivel él együtt, milyen a kapcsolatuk, mire vágyik a felesége.)
Nem, mert nem kapcsolom be a tv-t. smile Főleg nem ezekben az idősávokban. Reggel készülődünk, este családi élelet élünk. Az orális szex és a swinger éjszakára marad, amikor nincs ott a gyerek. smile
Nyilván azért, mert EROTIKA, és nem PORNÓ expo. Ha itthon is lenne ilyen, szívesen elmennék, de a mostaniak olyan messze vannak az erotikától, mint Makó Jeruzsálemtől. Nem is értem, minek szépelegnek a szervezők ezzel az erotika kategóriával? Miért nem egyszerűbb pornónak hívni? Hiszen az, nem?
Hát, én a szabad(téri) szex híve vagyok, de ha biciklizés közben meglátlak a gyerekekkel, biztos rátok küldöm a biztonságiőröket... Este nyolckor ugye még féken tartod a félszemű kobrát? Tele a park gyerekkel...
Az nem beteges, hogy vágysz rá. Szerintem inkább ez cinkes: "Pedig 8 év házasság után már illő lenne valamit belevinni." Szerintem ez nem "évfüggő".
Bocs, Kedves, de te vagy kamu vagy, vagy nagyon hülye. smile (A focicsapatnál és a medencénél már inkább az előbbire szavaztam.)
Akárhogy is, a sztori vicces volt, jót röhögtem rajta. smile
Ha pedig véletlenül mégis igaz, akkor innentől kezdve egy kurvabüdös szavad nem lehet:
"mire leállítottam volna a feleségemet azt felelte "te akartad,most itt a lehetőség"!Hát megtörtént az egyik szobában órákon keresztül felválltva hol egyszerre basztuk meg!"
Benne voltál, vastagon. Ja, hogy nem ilyen lovat akartál? Szar ügy. Verted volna le a két pasit, vitted volna haza a feleségedet, aki részegen meg akarta dugatni magát, és ne hagytad volna, hogy másik két fasz elkapja. Veled együtt. Nyilván nem sok erkölcsi mondanivalót lehet kihámozni egy kúrás közben izzadtan elbrekegett Ribancból! meg Büdös kurvából! Valahogy nem tudlak sajnálni.
Most mesélte a barátnőm, hogy egy kerTV műsorán péniszhosszabbító, vastagító műtétekről látott filmet. Nagyon alulinformált vagyok, de nem tudtam, hogy létezik ilyen. (A hosszabbítás 4000, a vastagítás 8000 dollár... hát, nem mondom...)
Szerintem a tűzzel játszotok. Vagy meg fog égetni, vagy kialszik. A testttel lehet játszani, a lélekkel nem. Az igazán sebezhető.
Ha már könyvajánló: Nancy Friday: Női szexuális ábrándok.

Érdekes, hasznos, izgalmas, motiváló és gondolatébresztő könyv. Kötelező olvasmánynak kéne lennie gimiben. smile Hogy úgy mondjam, van benne minden, mint a búcsúban.
Egy másik (női) fórumon a minap volt egy topik, ahol a hölgy felháborodottan mesélte, hogy házigazda barátnője éjjel a füle hallatára dugott a szerelmével. Csak egy függöny választotta el őket, és ő (meg egy számára idegen férfi, lakótárs) végighallgatták a hörgést. És hogy ez milyen megalázó, undorító, és pfuj. Na most, ha csak egyedül lett volna a véleményével, akkor azt mondom, van ilyen. De talán ha hárman mondtuk, hogy héééé, nem TÉGED dugott meg egy talicska apró majom! Miért nem "nyitja meg az elméjét" (ha mást nem is...) és fogja fel úgy a dolgot, mint egy különleges, furcsa, talán groteszk élményt. A csaj és az fórum 80%-a szerint ez valami aljas és elítélendő, alattomos és megalázó dolog volt, és szégyellje magát, aki ilyet tesz a barátnőjével.

Nos, ezek után el lehet képzelni, hogy ha ezek a nők még anonim módon, egy nyamvadt bájcsevely fórumon sem merik kimondani rejtett vágyaikat, (akár egy kamu nick-kel), akkor milyenek lehetnek a való világban? Vagy valóban nincsenek is rejtett, titkolt, akár maguk előtt is szégyellt vágyaik??? Azt azért nehezen hiszem el...
Nos, nagyjából mindegy (széles skálán mozog az Ideális fogalma nálam). Egy fontos körülmény azért csak van: semmiképpen ne krokodil, elefánt, paradicsommadár, netán róka legyen a folytatása, hanem az Ideális Férfi! vigyor2
Értem! Ezt a tényezőt, mármint, hogy ott is alszik az illető, nem vettem számításba. Így valóban jogos az elvárásod. smile
Csókolom, itt lehet fitymálni? smile
Eh, amúgy nem, maradok az itthoninál. vigyor2
Csak megkérdezném, hogy miért kellett a szerelmes gerlepár hímtagjának (szó szerint) időre végeznie?
Neked végül is nem mindegy, hogy ők ketten meddig húzzák még?
Vagy ez valamilyen íratlan szabály?
(Nem csesztetetős, hanem komoly kérdés! smile )
"Mindenesetre esetleg lehet olyan veszélye, hogy ha túlzásba viszed, utána már kevés lehet az igazi fasz."
Na, ezen jót nevettem. Remélem, csak a férfiúi félelmek szóltak belőled, és nem volt ilyen rémes tapasztalatod!

Szerintem, legyen egy játékszer akármekkora, akármilyen high-tech kütyü, rezegjen akár, mint a miskolci kocsonya, vagy rotálhat is, mint a motoros kapa, de akkor sem lesz soha olyan kéjesen édesen imádnivaló, olyan férfiasan tökéletes, olyan keményen lágy, lágyan kemény remekmű, mint maga a tökéletes Fallosz.
Ezek csak játékszerek, kiegészítőnek, hiánypótlónak megfelelnek, de aki egy húsvér férfit lecserél egy ilyen izgő-mozgó vacakra, az meg is érdemli. (Istenem, remélem itt még nem tartunk!!!)
Mondjuk a pulyák nagy kerek szemeket meresztenének, ha Rovinj felé félúton rábuknék Kedves farkára, preventíve, nehogy elaludjon a monotonitástól... finom Azt meg tényleg csak csendesen jegyzem meg, hogy egyszer a Mocsok Macsók kipróbálhatnák, milyen az anyósülésről áttekeredni a sofőr ölébe (persze ohne biztiöv, mert vagy fujtogat, vagy a mellet lapítja), miközben a kormány ritmikusan lezsurmolja az ember fülit... Na mindegy, felőlem mindenki ott franciázik, ahol kedve szottyan, de előre szólok, ha valaki kinyír, miközben az ótópályán szopják, hát fixen ott fogom kísérteni amíg csak él, minden áldott éjjel csörgetem majd a láncaimat az ágya mellett, és a fülébe fogok sóhajtozni, miközben "hideg leheletemet a tarkóján fogja érezni"! eplus2
De legközelebb most már tutira húzzuk fel!!!!
Szerintem minden kornak megvan a maga szépsége. Nem vagyok vak, látom a csini, feszes, simabőrű 20asforma lánykákat. Ők is gyönyörűek.
De tudom azt, hogy amit az élet, az évek, a szülések "ellopnak" a testből, azt bőségesen visszapótolják a szellembe, lélekbe.
Lányból Nő lettem, és ezt azoknak az éveknek köszönhetem, amik már nem előttem, hanem mögöttem állnak. Magabiztos vagyok, tudom az értékeimet, szembenézek a vágyaimmal, és annyival kevesebb para van bennem, hogy azt el sem lehet mondani.Akinek nem tetszik, az válasszon fiatalkát, szerencsére mindenkinek szabad a választás.
Én a magam részéről szeretek "érett asszony" lenni. vigyor2
Ez az a kérdés, amiben nincs egyetértés. Még abban sem, hogy létezik-e valóban spriccelős orgazmus. Aki átélte már, esküszik rá, a neten rengeteg kamu videó kering, úgyhogy ez amolyan UFÓ-kérdés: én már láttam, engem el is raboltak, szerintem nincsenek, szerintem meg valaki szórakozik velünk, stb. A hívők szerint nagy mennyiségű hüvelyváladék távozik ilyenkor. A hitetlenek egy csoportja szerint a hüvelybe töltött víz, oder szimplán -a megfelelő helyről- a pisi.
Őszintén szólva, miután még abból is állandó vita van, hogy létezik-e G-pont, és "ha nem, meri-e tagadni", ezek után meglepődnék, ha ebben a kérdésben konszenzus születne.
Csak egy jó ötletem van: szerezz empirikus tapasztalatokat, és legyél szíves megosztani a nagyérdeművel. vigyor2
"angol spárgában dugja meg a seggét a kis vörösnek.'
Ez a Rokkó bácsi nagyon tud, ha simán lemegy angol spárgába, és még dugni is tud közben. wow1 vigyor2
"...egyből nekiáll kinyalni, mintha csak a vízuma múlna ezen..." vigyor Ez tetszett.

Rokkónak meg innen üzenem:

"учиться, учиться, учиться!!!"

Oroszország népessége:
2008 évi becslés :142 008 838 Rokkokkó barátunk alábecsülte a lehetőségeit, vagy egyszerűen öregszik, és már nem meri bevállalni a kb 80 millió nőt. smile
A nők valóban nincsenek megbecsülve, de hidd el, nem ezért. Egyrészt engem személy szerint a szűkebb környezetem megbecsül. Soha senki nem volt velem tiszteletlen, nem nézett le.

Másrészt mi nők azért nem vagyunk megbecsülve össztársadalmi szinten, mert egy patriarchális-keresztény-konzervatív társadalomban élünk, ahol a Bűnbeesést is egy nő nyakába varrják, ahol 100 éve még a szavazati jogért is küzdenünk kellett, mert természetes volt, hogy nekünk nem terjed addig az IQ-nk, ahol még ma is 10-30% -kal kevesebb fizetést kap egy ugyanolyan végzettségű nő ugyanabban a munkakörben, mint egy férfi, (feltéve, hogy egyáltalán fölveszik, és nem egy kevésbé képzett férfit választanak helyette) ahol még ma is alulreprezentáltak vagyunk a felsővezetésben, és ahol a legtöbb nőnek döntenie kell, hogy karriert épít VAGY családot vállal, mert hallgatólagos megegyezés, hogy a család és ezzel együtt a háztartás nyilvánvalóan a nő feladata, mellette ha akar és bír, még "hobbiszinten" dolgozgathat is.

Szóval nem vagyunk megbecsülve, de ezt a balhét már csak ne a nők vigyék el. Még akkor sem, ha valóban "nem vet ránk jó fényt", hogy sokan közülünk ürítőedénynek állnak. És akkor még nem beszéltünk arról, hogy közülük hányan csinálják kényszerből. Ha egy nő előrébb akar jutni az életben (mindegy, hogy a mínusz 20.on kezdni, vagy a plusz 34.-en), akkor előbb vagy utóbb megjelenik A Farokfelcsapott Alfa-Hím, aki csak akkor akarja továbbengedni, ha fexik neki. Nevezhetjük stricinek, vagy marketing igazgatónak, vagy rendezőnek, konyhafőnöknek, mindegy. Ezt aztán vagy sikerül valahogy kikerülni, vagy ki kell feküdni, mint a náthát. A kulcsszó itt is: hatalom, erőfölény, visszaélés.
Huh, ez nagyon vicces, de tényleg frankón! Ennél már csak az a jobb, mikor az ideges sárkány dühében leharapja a vicces fiú tökét, és a sarokba köpi! Hát aaaaaaaaz MEGALOL! És amit ekkor látsz, az meg a sikító eunuch.... eplus2
Én meg buta. Eccerűjen elfelejtem, mit is hazudtam. Oszt pikk-pakk bebuktatom magam. Hát kell ez nekem??? idiota vigyor5
Hm.. pedig a pinában nincs is fog... ravasz1

Ne legyél gonoszka.
Az ember lánya nem úgy hagyja el 8. elemi után az iskolapadot, hogy fehér tömést csakis, mert nagytotálban fogok a számba lövetni Kovinál.
Lyukadtak a fogak, ők tisztességgel jártak tömetni. És csak AZTÁN indult be a karrier.
De lássuk be, az a kis idő, amíg a szakmában vannak, nem ér annyit, hogy ezért végigtömessék újra a fogaikat. Meg aztán jellemző módon nem is egy férfi vette észre... crazya
Ők valahol ott akadnak le, hogy "Azaaaaaz!!! Nyaljad a makkját, bébííííí!!" vigyor2
Azért csak hadd állítsam, hogy a szőr és a szag összefügg. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok a " teljes kopasztás" híve.
1. Legyen ápolt a kiskert, de nem hiszem, hogy folyton "gyomirtózni" kell ehhez.
2. Azok a kúúúúúrva szőrtüszők pofátlan módon mindentől begyulladnak. Na, nesze neked esztétika, mikor ott áll az ember szőrtelenítés után, a bőre épp addigra rendeződik, mire kibukkannak az első helyes kis NYOMORULT ROHADÉK SZŐRSZÁLAK!!! (Hogy a pék rakná telibe az őseimet! Komolyan, ha nem gyepálnám rendszeresen a dzsindzsát, az állatkertben összetévesztenének az orángutánnal. Mondjuk reggel a tükörben nekem is gyanús néha... smile )
3. A férfi hónalj is jobban ápolható, és lássuk be, manapság nem vonzó a "most jöttem a bányából, két műszakban fejtettem a lignitet" illatkompozíció. Helyette ajánlott az uraknak is izzadásgátlós hónalj stiftet használni, hátha hazafelé a metrón kapaszkodva beszagol egy bombanő az ingujjba. (A láb és kar szőrtelenítésről szó sem lehet férfi esetében! Nekem az szőrösen kell, vagy ahogy a jóisten összefabrikálta!)
4. Mindezek ellenére sem férfiben, sem nőben nem tartom vonzónak a full puca "nemi jelleget", nekem kell némi szőr ahhoz, hogy ivarérett példánynak érezzem, és ne egy nagycsopis gyermekcsének. És akkor már inkább több legyen, mint kevesebb.
5. És visszatérve a szőr vs szag kérdésre: a szőrtelenítés, minden ellenkező híresztelés ellenére nem helyettesíti a mosakodást, csak megkönnyíti azt. vigyor2
Ez alapvicc. Miért nem tudnak a nők jól parkolni? Mert a férfiak elhitetik velük, hogy az ekkora (itt most mutatni kéne, de helyette majd így): ---------------------------------------------------- az 20 centi. vigyor2
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Mondjátok, hogy felvettetek egy (több??) embert, akinek az a munkája, hogy ilyen agyament szövegeket találjon ki!!!! idiota
Szriptízelni nem csak a gátlások miatt nem egyszerű. Bár úgy tűnik, csak "vonaglasz" és ledobálod a ruháidat, de ez nem így van. Kell hozzá ritmusérzék, a test fölötti tökéletes kontroll (hogy minden porcika ÚGY és AKKOR ránduljon meg, ahogy és amikor arra szükség van.) Ehhez jól kell ismerni a zenét, együtt kell mozogni vele, kell egy egyszerű, de hatásos koreográfia, amin végig lehet haladni.
Tudni kell ügyesen, sikkesen, mi több, szexisen megszabadulni a legbutább ruhadaraboktól is, ráadásul úgy kell kinéznie, mintha végtelenül egyszerű lenne. Hozzá illik csábosan pillongatni is, az arcon nem látszódhat a koncentráció, helyette oldott mosoly szükségeltetik. Egyszóval, sztriptizelni nem könnyű. Illetve JÓL sztriptizelni nem könnyű. smile
Ezzel sem sokan dicsekedhetnek, mármint, hogy kimoderálták a péniszüket... vigyor2

(Tom talán féltékeny? ravasz1 pedig biztos nincs rá oka... beka3 [seggnyalóbéka-szmájli] vigyor5 )
Ez tök jó! Köszi!!! Úgyis el akarom vinni a srácokat, csak nem tudtam, érdemes-e erre elmenni. Ezek szerint IGEN!! (De az utolsó pillanatig nem hittem el, hogy se pina, se geci nem lesz a beszámolóban.... smile )
Ilyen az emberi természet, ennyi.

(Amúgy rapperporno nem pocskondiázós, egyszerűen szeret "malackodni". Minél vulgárisabb, annál jobban élvezte. vigyor5 Magáról sem ír szebbeket, és a nemkövér lányokról sem az El Sid lovagregény hangnemében zengedez ódákat. Ilyen a stílusa, elvégre ha rapper is, meg porno is, akkor milyen is lehetne? vigyor2 )
Kognitív disszonancia redukció. vigyor2
Magyarul :human nature. hehe
A melegeket meg olvasztároknak... idiota
Juj, szerintem te most nagyon felhúztad magad valamiért. De miért? Nem tudom, én is nő vagyok, én is ... teltidomú (=karfiolseggű nyes ) vagyok, de eszem ágában sem volt azonosulni azokkal a nő(félék)kel, akikről írtak. Eg ypercig sem háborodtam fel, pedig nagy jogvédő vagyok.

Szerintem tök mindegy, hogy kövér, vagy sovány, a kurva csak kurva, akit könnyű megbaszni. Evvan, ez a szakmája. Ha jóféle italért, hát azért, ez már csak árfolyam kérdése. (Amúgy is mindenki kurva, a mai világ jelszava: pénzért anyámat is a ravatalon...) Hogy van, aki szerint a kövér kurvát könnyebben (olcsóbbért?) meg lehet kapni? Hát, még az is lehet, hogy így van. Manapság olyan "modellalakú" lányok riszálnak az utak mentén, hogy tényleg lehet válogatni. És kövér nőként be kell lássam, a férfiak zöme a darázsderék, feszes popsi, óriás dudák kombóra bukik, főleg ha szopós száj is jár hozzá. Viszonylag kevés tagja van a teltimádók társaságának. Hogy ennek mi az oka, az hosszú is lenne ide, meg nem is olyan fontos, de a tény az tény: egy "zsírpinának" rosszabbak az esélyei az út mentén, mint egy elöl deszka hátul léc lánynak. Szerintem.

Te se vedd magadra, ha nem a te inged, mindig is vannak voltak és lesznek olyan férfiak, akik így gondolkodnak (?) a nőkről, a kövérnőkről, a kurvákról. Én úgy veszem, hogy nekem nem kell velük megértetnem magam, úgysem tudom megváltoztatni a nézőpontjukat. Szerintem neked is kár így felhúznod magad rajtuk. Zsírpina, meg bérnőstény, hát, kinek kinek igénye szerint. zavart2
Látszik, hogy nem próbáltál még sztriptízelni... nem olyan könnyű ám, mint amilyennek kinéz. smile
Nem mondtam, hogy KÖZBEN. Csak annyit, hogy ha a te szexuális életed lenne a központi (vicces) téma a haverjaid körében, akkor tök érthető lenne, ha netán nem tündökölnél az ágyban. Most komolyan, rád nem hatna lohasztóan, hogy aaaaaakkora szám, hogy csajod van, hogy azt mindenkinek le kell fotóznia? És ahelyett, hogy intim légkörben fűzögetnéd a kislányt, folyton pózba kell magad vágni, mert megjött a következő jópofigyerek, aki le akarja fotózni az évszázad sztoriját. (Ha meg "lesifotók", akkor is hadd ne mondjam....)
Így első hallásra, szerintem veletek van baj.... Fasznak kell ekkora truvájt rendezni körülötte? Gondolom, olvastál már a régi királyok nászéjszakájáról. Ilyenkor bent állt a menyasszony dadája, az országminiszter, meg még isten tudja ki, és azt lesték, hogy valóban "elhálják-e a nászt". Szerinted az milyen szex lehetett?

"futó tűzként terjed a hir…kb 15 haverja forró dróton tudta meg a hírt…rengeteg fotó is készült,nem hittünk a szemünknek….(mint kiderült a csaj nem értette,hogy miért ez a sok fotó kérdezte is az „ áldozatát” )"

És ezek után csodálod, hogy nem ment neki? Talán ki kéne húzni az orrotokat alsógatyájából, meghagyni neki az intim privát szférát, hogy ne társadalmi esemény legyen neki a kúrás.... gunyos1

Arról nem is beszélve, hogy ha valaki 34 évesen veszíti el a szüzességét, akkor éppen eléggé izgul ahhoz, hogy ne menjen flottul.

Az első szex még a rutinos rókáknál is okozhat gondot, az újdonság, az izgalom miatt. Ennek a szegény hapsinak meg csak az járt a fejében, hogy orrotokat az ablakhoz nyomva figyelitek, hogy hányszor tudja megprütykölni a csajt.

Szerintem szálljatok le róla, mindjárt jobban fog menni legközelebb.


(Biztosan nem meleg a srác? Mert lehet, hogy csak a kedvetekért próbálta fel a lányt, közben esetleg egy izmos férfifenékről fantáziált... ez most szemétkedésnek hangzik, de nem az. Komoly kérdés volt.)
/ 9 oldal
/ oldal   Összesen: 407 hozzászólás, Listázva: 1-50

Fém_fatál

Nem:

Beállítottság: heteroszexuális

Regisztrálás ideje: 2008. november 18.

Ország: Magyarország

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!