/ 4 oldal
Hozzászólások
Kedves extra molett nők:merre vagytok?????
Erős, extra molett 20-60 Közötti e Budapesti hölgyekkel ismerkednék. Imádom ha egy ilyen nő rövid nadrágot vesz fel vagy rövidebb szoknyát. Imádom ha egy ilyen nőnek óriási combjai vannak. Nagyonis csinosak és vonzóak számomra az ilyen hölgyek. Én be vagyok oltva, jó lenne ha az illető hölgy is be lenne. A koronavírust komolyabban kell venni de ha ismerkedünk tudunk taláni megoldást hogy ismerkedjünk okosan és biztonságosabban hogy vigyázzunk egymásra.. Van rá megoldás. Hölgyeim várlak titeket. Nagyon szükségem van egy általam leírt kűlsejű hölgyre! Rólam:173/39/98 Budapesten élő, izmos alkatú, kék szemű, szökésbarna hajú, pasi. Email címem:81hichem@gmail.com. Hölgyeim bátran!
rős, extra molett 20-60 Közötti e Budapesti hölgyekkel ismerkednék. Imádom ha egy ilyen nő rövid nadrágot vesz fel vagy rövidebb szoknyát. Imádom ha egy ilyen nőnek óriási combjai vannak. Nagyonis csinosak és vonzóak számomra az ilyen hölgyek. Én be vagyok oltva, jó lenne ha az illető hölgy is be lenne. A koronavírust komolyabban kell venni de ha ismerkedünk tudunk taláni megoldást hogy ismerkedjünk okosan és biztonságosabban hogy vigyázzunk egymásra.. Van rá megoldás. Hölgyeim várlak titeket. Nagyon szükségem van egy általam leírt kűlsejű hölgyre! Rólam:173/39/98 Budapesten élő, izmos alkatú, kék szemű, szökésbarna hajú, pasi. Email címem:81hichem@gmail.com. Hölgyeim bátran!
Szívemből szólták. így van. Meg a puha szép pocik!!!! Azt is szívesen kényeztetném.Ha egyszer találok egy ilyen hölgyet nagyon fogom babusgatni. SSbbw hölgyek főleg Bobby J westley nagyon szépek, kár hogy Magyarországon nincs ennyi nő akinek ilyen alakja van. Emlékszem tíz évre New Yorkban láttam egy ilyen alkatú lányt, miniszoknyában volt. Azok a combok!!!!!!!!!!!
Nincs szebb, vonzóbb mint egy óriási combú nő e téren, főleg ha nincs hosszú nadrágban a hölgy. Én csak dijaznám hogy lehessen látni azokat az extra nagy combokat. Nincs mit szégyelniük, sőt biztatatnám őket hogy hölgyek miniszoknya, rövindrág. nem eltakarni a hatlams combokat hanme mutatni. Igazi gyönyör!!!!!
Szia. Miért lett módosítva? Pedig a 150 kg feletti nők nagyon vonzók és szexik!!!! Megörülök értük!!!!!!!!!!!!
Sziasztok! 38/173/95. Kék szemű,barna hajú, izmos, Budapesten élő pasi vagyok.Keresek egy extra molett 150 kg feletti, hatalmas, óriási combokkal rendelkező, hófehér bőrű Hölgyet 20-55 év között. Találkozzunk először személyesen, hogy mennyire vagyunk szimpik egymásnak. Fontos a testi kapcsolat számomra. lehet elhanyagolt férjezett is, diszkréció adott részemről. Ha van ilyen Hölgy akkor nagyon szívesen ismerkedem vele. Ha részedről is megfelel és ilyen paraméterekkel rendelkezel írj nyugodtan: 81hichem@gmail.com. Kamusok kíméljenek! Párokhoz nem szállnék be harmadiknak
Kerek egy extra molett, hatalmas combú, hófehér bőrű nőt 20-55 év közötti hölgyet. Imádom az ilyen alkatút. Éljenek az extra molett 150 kg feletti Hölgyekl!!!!!!!!!!!!!!!. 81hichem@gmail.com az email címem. Párokhoz nem csatlakozom. Kamausok meg kiméljenek please!
Sziasztok! 38/173/95. Kék szemű,barna hajú, izmos, Budapesten élő pasi vagyok.Keresek egy extra molett 150kg feletti, hatalmas, óriási combokkal rendelkező, hófehér bőrű Hölgyet 20-55 év között. Találkozzunk először személyesen, hogy mennyire vagyunk szimpik egymásnak. Fontos a testi kapcsolat számomra. lehet elhanyagolt férjezett is, diszkréció adott részemről. Ha van ilyen Hölgy akkor nagyon szívesen ismerkedem vele. Ha részédről is megfelel és ilyen paraméterekkel rendelkezel írj nyugodtan: 81hichem@gmail.com.Kamusok kiméljenek légyszi! Párokhoz nem csatlakozom!
Továbbra is keresek egy extra molett, 150 kg vagy feletti, hatalmas combú, hófehér bőrű nőt,akit tudnék kényeztetni, babusgatni. Budapest és környéki hölgyet keresek 20-55 év közötti, de vidéki is lehet nyugodtan. Tényleg az ilyen általam leírt hölgyek tetszenek. Sovány, vagy teltkarcsú nő számomra nemvonzó,csak is nagyon extra molett. Nagyon bízom benne hogy akad ilyen Hölgy. 38/173/95,Bp-n élő, kék szemű, barna hajú pasi vagyok.Ha van ilyen hölgy írjon nyugodtan:81hichem@gmail.com. Hol vannak az ilyen hölgyek????????
Sziasztok. Nagyon kövér hatalmas combú. hófehér bőrű nőt keresek hosszútávra szeretőnek. 150 kg feletti hölgyre gondolok HA van ilyen Hölgy aki hanyagolva van én szívesen kényeztetem! Párokhoz nem csatlakozom. 81hichem@gmail.com. Hol vannak az ilyen hölgyek?
sziasztok. Nagyon kövér hatalmas combú. hófehér bőrű nőt keresek hosszútávra szeretőnek. Párokhoz nem csatlakozom. 81hichem@gmail.com. Hol vannak az ilyen hölgyek?
Hol vannak az extra molett, óriási combokkal megáldott 150 kg feletti. hófehér bőrű Hölgyek Budapest és környékéről.. Ha bárki ilyen ismerkedne:81hichem@gmail.com. Hölgyek van valaki aki ilyen alkatú???????????
Hol vannak az extra molett, óriási combokkal megáldott 150 kg feletti. hófehér bőrű Hölgyek Budapest és környékéről.. Ha bárki ilyen ismerkedne:81hichem@gmail.com. Hölgyek van valaki aki ilyen alkatú???????????
Bp és környéke
Keresek egy elhanyagol extra molett hatalmas combú kb 150kg, hófehér bőrű nőt, ilyen az ideálom. Ha létezik ilyen nő akkor várom jelentkezését:81hichem@gmail.com
Keresek egy igazán extra molett hatalmas combú, hófehér börű nőt szeretőnek Bp és környéke. Lehet elhanyagolt Hölgy is én szívesen foglalkozom vele. Bp n élő 38/175/96 barna hajú,kék szemű pasi vagyok. 81hichem@gmail.com. Kamusok kíméljenek. Párokhoz nem szállok be 3 ik nak
BUÉK mindenki, Hátha idén több szerencsém ilyen téren is:szóval nagyon hájas, hatalmas combokkal rendelkező Hölgyet keresek Budapest és környékéről, aki elhanyagolt, aki szereti ha simogatják, kényeztetik, én 1000 örömmel megteszem, átölelem, simogatom. Legyen 150 kg vagy nagyobb, 20-55 között, hó fehér bőrű. Ha van ilyen jelentkező, vagy valakinek van ilyen ismerőse, akkor nyugodtan írjon: 81hichem@gmail.com. Kamusok kíméljenek légysz.Párokhoz nem csatlakozom 3ik nak
Üzenet módosítása
BUÉK mindenki, Hátha idén több szerencsém ilyen téren is:szóval nagyon hájas, hatalmas combokkal rendelkező Hölgyet keresek Budapest és környékéről, aki szereti ha simogatják, kényeztetik, én 1000 örömmel megteszem, átölelem, simogatom. Legyen 150 kg vagy nagyobb, 20-55 között, hó fehér bőrű. Ha van ilyen jelentkező, vagy valakinek van ilyen ismerőse, akkor nyugodtan írjon: 81hichem@gmail.com. Kamusok kíméljenek légysz.Párokhoz nem csatlakozom 3ik nak
Ha létezik egy független, nagyon molett 150 kg fölötti nő akinek óriási combjai vannak, de tényleg az az óriási, narancs bőrös mivel ezt imádom, hófehér bőrű és vágyik rá hogy egy pasi kényeztesse akkor írjon nyugodtan: 81hichem@gmail.com. Bp lakos vagyok. Kamusok kíméljenek. Párokhoz nem csatlakozom
nagyon hájas hatalmas combokkal rendelkező Hölgyet keresek Budapest és környékéről, aki szereti ha simogatják, kényeztetik, én 1000 örömmel megteszem, átölelem, simogatom. Legyen 150 vagy nagyobb, 20-55 között, hó fehér bőrű. Ha van ilyen jelentkező, vagy valakinek van ilyen ismerőse, akkor nyugodtan írjon: 81hichem@gmail.com. Kamusok kíméljenek légysz.Párokhoz nem csatlakozom 3ik nak
Egy extra molett, hatalmas combú, hófehér bőrű nőt keresek szeretőnek. Extra molett 150 kg vagy nagyobb értendő. lehet középkorú 40 es, 50 es , fiatalabb is. Bocsánat hogy így írom nagyon elhízott nő, akinek jól esne ha egy pasi bókolna neki, simogatná, kényeztetné. Imádom ha egy nőnek igazán hatalmas,narancs bőrős combja van. Valamiért ez jön be nekem. Bp és környéki Hölgyet keresek. Kamusok kíméljenek, párokhoz nem szállnék be harmadiknak. Én egy izmos alkatú, kék szemű, barna hajú Bp-n élő pasi vagyok. Ha van ilyen hölgy: 81hichem@gmail.com. Várlak!
Sziasztok! Ha van itt egy olyan 40 feletti extra molett, hatalmas combú, hatalmas comb alatt nem azt értem hogy kicsit húsos, hanem az a tényleg óriási, vádlival együtt, szép hófehér bőrű mivel én ezt imádom egy nőben,ez vonz. Szóval egy ilyen típusú Hölgyet keresek 150 kg vagy afeletti. Bp és környéke. Én egy 38/175/95, kék szemű, szökés barna hajú, izmos pasi vagyok Budapestről. Ilyen nők tetszenek, ilyen nőre vágyom, imádom ha egy az érett középkorú, nagyon molett nőket Én szingli vagyok.Kamusok légyszi kíméljenek!
Sziasztok! Ha van itt egy extra molett, hatalmas combú, hatalmas comb alatt nem azt értem hogy kicsit húsos, hanem az a tényleg óriási, vádlival együtt, szép hófehér bőrű mivel én ezt imádom egy nőben,ez vonz. Szóval egy ilyen típusú Hölgyet keresek 150 kg vagy afeletti. Bp és környéke. Én egy 38/175/95, kék szemű, szökés barna hajú, izmos pasi vagyok Budapestről. Ilyen nők tetszenek, ilyen nőre vágyom, és nagyon kell. 25-55 közöttit keresek, részemről a diszkréció meglesz. Én szingli vagyok.Kamusok légyszi kíméljene
Sziasztok! Ha van itt egy extra molett, hatalmas combú, hatalmas comb alatt nem azt értem hogy kicsit húsos, hanem az a tényleg óriási, vádlival együtt, szép hófehér bőrű mivel én ezt imádom egy nőben,ez vonz. Szóval egy ilyen típusú Hölgyet keresek 150 kg vagy afeletti. Bp és környéke. Én egy 38/175/95, kék szemű, szökés barna hajú, izmos pasi vagyok Budapestről. Ilyen nők tetszenek, ilyen nőre vágyom, és nagyon kell. 25-55 közöttit keresek, részemről a diszkréció meglesz. Én szingli vagyok.Kamusok légyszi kíméljenek!Párokhoz nem szállnék be harmadiknak!
Sziasztok! Ha van itt egy olyan nem független extra molett, hatalmas combú, hatalmas comb alatt nem azt értem hogy kicsit húsos, hanem az a tényleg óriási, vádlival együtt, szép hófehér bőrű mivel én ezt imádom egy nőben,ez vonz. Szóval egy ilyen típusú Hölgyet keresek 150 kg vagy afeletti. Olyan Hölgy aki nem kapja meg a testi kényeztetést, és nem csak szexre gondolok itt, hanem simogatás stb.Vagy ha valaki ismer ilyen hölgyet az nagyon szuper lenne. Szeretnék egy ilyen Hölggyel szeretői kapcsolatba bonyolódni, Bp és környéke. Én egy 38/175/95, kék szemű, szökés barna hajú, izmos pasi vagyok Budapestről. Ilyen nők tetszenek, ilyen nőre vágyom, és nagyon kell. 25-55 közöttit keresek, részemről a diszkréció meglesz. Én szingli vagyok.Kamusok légyszi kíméljenek!
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kék szemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 150 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú, hófehér bőrű nő személyében 20-55 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen
Nagyon szeretnék egy 40 es nagyon molett hatalmas combú, hófehér bőrű nőt megismerni Bp és környéke. Imádom a 40 extra molett nőket!!!!!!!
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kék szemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 150 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú, hófehér bőrű nő személyében 20-55 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!! Szeretem ha egy nőnek kinn van a lába, és a combjait simogathatnám beszélgetés közben is. Szeretnék végre egy ilyen nőt találni!!!!!!! . párokhoz nem szállok be 3 iknak. Elérhetőség:81hichem@gmail.com
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 150 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú, hófehér bőrű nő személyében 20-55 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!! Illetve ha van egy erősen telt nő aki szeret szoknyában lenni, térdig érő vagy netán mini szoknyában(bárcsak) az is tökéletesen megfelelne. Szeretem ha egy nőnek kinn van a lába, és a combjait simogathatnám beszélgetés közben is. Szeretnék végre egy ilyen nőt találni!!!!!!! . párokhoz nem szállok be 3 iknak. Elérhetőség:81hichem@gmail.com
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kékszemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 150 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú, hófehér bőrű nő személyében 20-55 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nem sovány, nem teltkarcsú, hanem extra molett. Ha van ilyen típusú Hölgy, vagy olyan hölgy, akinek ilyen alkatú ismerőse van, és vágyik kényeztetésre, simogatásra a szex mellett, kérem jelentkezzen!!!!!! Illetve ha van egy erősen telt nő aki szeret szoknyában lenni, térdig érő vagy netán mini szoknyában(bárcsak) az is tökéletesen megfelelne. Szeretem ha egy nőnek kinn van a lába, és a combjait simogathatnám beszélgetés közben is. Szeretnék végre egy ilyen nőt találni!!!!!!! . párokhoz nem szállok be 3 iknak. Elérhetőség:81hichem@gmail.com
Sziasztok! Hatalmas, igazi hurkás combú nőt keresek elsősorban szeretőnek Bp és környékéről!!!!!!!! Én egy Bp-n élő 37/173/95 kék szemű, barna hajú, izmos alkatú pasi vagyok.
Nem párhoz csatlakoznék hanem egyedüli 150 kg vagy nagyobb alkatú, hatalmas, óriási combú, barátságos nőt keresek. Lehetsz elhanyagolt, vagy nyitott kapcsolatban. Miniszoknyát, vagy rövidnadrágot kéne viselni ilyen Hölgyeknek. Szerintem ők a szépen, vonzók, szexik benne. Mindig csak hallom, látom hogy ilyen Hölgyek halásznadrágot mernek felvenni, vagy hosszú szoknyát, mert nem áll jól nekik mondjuk a rövidnadrág. Fenéket: Azok a hatalmas combok legyen csak kinn, nem a pálcika lábak a szépek, nekem biztos nem az jön be, hanem a gigantikus, óriási combok.Nagyon szívesen kényeztetek ilyen Hölgyet. Bp és környéki Hölgyek előnyben. Én egy Bp- n élő 37 éves kék szemű, izmos pasi vagyok
Nem párhoz csatlakoznék hanem egyedüli 150 kg vagy nagyobb alkatú, hatalmas, óriási combú, barátságos nőt keresek. Lehetsz elhanyagolt, vagy nyitott kapcsolatban. Miniszoknyát, vagy rövidnadrágot kéne viselni ilyen Hölgyeknek. Szerintem ők a szépen, vonzók, szexik benne. Mindig csak hallom, látom hogy ilyen Hölgyek halásznadrágot mernek felvenni, vagy hosszú szoknyát, mert nem áll jól nekik mondjuk a rövidnadrág. Fenéket: Azok a hatalmas combok legyen csak kinn, nem a pálcika lábak a szépek, nekem biztos nem az jön be, hanem a gigantikus, óriási combok.Nagyon szívesen kényeztetek ilyen Hölgyet. Bp és környéki Hölgyek előnyben. Én egy Bp- n élő 37 éves kék szemű, izmos pasi vagyok
Hol van egy extra molett, hatalmas combú, barátságos nő, aki örülne egy olyan pasinak aki oda van érte. Hol van???? Lehet szingli, nyitott házasságban élő, elhanyagolt hölgy is. 150 kg vagy erősebb alkatút keresek. Elsősorban Budapest és környéki hölgyet keresek. Nagyon tudnék babusgatni egy ilyen alkatú Hölgyet. Email címem:81hichem@gmail.com.
Extra molett hatalmas igazi óriási combú 150 kg vagy nagyobb, barátságos hölggyel szeretnék ismerkedni Budapest és környékéről, email címem:81hichem@gmail.com
Sziasztok! Siófokon keresek egy extra molett óriási combú Hölgyet az elkövetkező 3 napban ott leszek. Nem barátot keresek, nem párhoz akarok csatlakozni, hanem egy ilyen alkatú Hölgyet keresek hosszú távra. Email címem.:81hichem@gmail.com. 37/173/95 izmos, izmos alkatú, kék szemű, szökés barna hajú pasi vagyok
Sziasztok! Siófokon keresek egy extra molett óriási combú Hölgyet az elkövetkező 3 napban ott leszek. Nem barátot keresek, nem párhoz akarok csatlakozni, hanem egy ilyen alkatú Hölgyet keresek hosszú távra. Email címem.:81hichem@gmail.com. 37/173/95 izmos, izmos alkatú, kék szemű, szökés barna hajú pasi vagyok
Sziasztok! Siófokon keresek egy extra molett óriási combú Hölgyet az elkövetkező 3 napban ott leszek. Nem barátot keresek, nem párhoz akarok csatlakozni, hanem egy ilyen alkatú Hölgyet keresek hosszú távra. Email címem.:81hichem@gmail.com. 37/173/95 izmos, izmos alkatú, kék szemű, szökés barna hajú pasi vagyok
Sziasztok! Egy barátságos molett, óriási, igazi hájas combú nőt keresek. Aki tudja értékelni ha imádják, és akár még rövidnadrágot is felvenne nekem, mert egy ilyen nő nagyon szexi benne, ha kinn vannak azok a szép kövér óriási combok, imdánám a combjait, simogatnám, élvezném
Sziasztok! Egy barátságos molett, óriási, igazi hájas combú nőt keresek. Aki tudja értékelni ha imádják, és akár még rövidnadrágot is felvenne nekem, mert egy ilyen nő nagyon szexi benne, ha kinn vannak azok a szép kövér óriási combok, imdánám a combjait, simogatnám, élvezném.
Sziasztok. Budapesten élő 37/173/96, izmos alkatú kék szemű, barna hajú pasi vagyok. Keresek egy szeretőt hosszútávra egy extra molett 150 kg körüli vagy még molettebb, nagyon vastag combú, hófehér bőrű nő személyében 20-55 között. Budapest és környékéről. Ilyen nők tetszenek, ilyen típusú nők vonzanak. Nagyon szívesen megmasszíroznék, kényeztetnék ilyen alkatú Hölgyet. Imádnám azokat a nagy hatalmas hájas combokat. Imádom ha egy ilyen nő rövidnadrágot vesz fel, főleg ha farmer shortot. Én biztos hogy biztatnám hogy vegyen fel. Ha van itt ilyen alkatú Hölgy aki értékelnél ezeket, szeretné hogy egyfolytában flörtölhessek neki személyesen itt az email címem:81hichem@gmail.com. Hölgyei bátran!
Sziasztok, Keresek egy extra molett hatalmas combú Hölgyet akit meghívnék holnap délután a Széchényibe!
Nagyon szeretnék egy olyan extra molett nőt akinek hatalmas combjai vannak. Aki elfogadná tőlem hogy puszilgassam, simogassam a pociját, combjait, finoman. Csupa szép bókokat súgnék a fülébe. Biztatnám hogy igenis vegyél fel miniszoknyát, térd feletti szoknyát, vagy ami még jobb lenne rövidnadrágot. Igenis szép ha kinn vannak azok a szép óriási combok. Hol van egy ilyen nő????? Kedves ismeretlen Hölgy, ha olvasod soraimat, és ilyesmi az alkatot adj esélyt kérlek hogy bebizonyíthassam neked. A szex is nagyon fontos, de nem csak egy éjszakát keresek. Babusgatásoknak nagyon híve vagyok. Ha adsz egy esély és talizol velem, és ilyen ruhát felveszel, valamelyiket az általam említettből, hidd el nem bánod meg. Szerda délután megyek fürdőbe, gyere velem, beszélgetünk, ismerkedünk, élvezzük egymást, meg is masszírozlak kedves extra molett Hölgy.
Extra molett nőt keresek aki felvenne rövidnadrágot vagy miniszoknyát. Hatalmas combú legyen, ezt szeretem. Nem bánod meg kedves ismeretlen hölgy, imádom ha egy ilyen nőt ilyenbe látok!!!!! 150 kg. Bp és környéki elsősorban, vagy aki tud Budapestre jönni.
Extra molett nőt keresek aki felvenne rövidnadrágot vagy miniszoknyát. Hatalmas combú legyen, ezt szeretem. Nem bánod meg kedves ismeretlen hölgy, imádom ha egy ilyen nőt ilyenbe látok!!!!! 150 kg. Bp és környéki elsősorban, vagy aki tud Budapestre jönni.
Extra molett nőt keresek aki felvenne rövidnadrágot vagy miniszoknyát. Hatalmas combú legyen, ezt szeretem. Nem bánod meg kedves ismeretlen hölgy, imádom ha egy ilyen nőt ilyenbe látok!!!!! 150 kg. Bp és környéki elsősorban, vagy aki tud Budapestre jönni.
Hatalmas combú extra kövér nőt keresek. Budapest és környéke. Hol vannak az ilyen nők. Kamus lányok kérlek kímél, webcamerán nézd meg fotóimat barbi baba lányok, feminista megjegyzésekkel jövők kíméljetek!!!!!!, Nem írjatok nekem üzit légyszi. Csak az olyan aki komolyan gondolja, vágyik arra hogy simogassák, bókoljanak neki. Ilyen nőt szeretnék, hatalmas combokkal, szép hófehér bőrrel
Sziasztok! Budapesten és környékén keresek egy nagyon molett óriási combú hófehér bőrű nőt vagy teltkarcsúbb nőt aki szereti ha simogatják a lábait., combjait, imádnám ezt csinálni. Van olyan nő aki nagyon vágyik erre????
Olyan csajszit nőt keresek akinek puszilgathatom a lábát, és simogathatom: molettel előnyben, de lehet telt karcsú is, csak vegyék fel rövinacit
/ 4 oldal
/ oldal   Összesen: 174 hozzászólás, Listázva: 1-50

Molettimádó

Regisztrálás ideje: 2018. november 10.

Eddigi beküldései

 

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!